Championnat de Lettonie saison 70

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

17. sezona (132)

lv Tamaz >> mardi juin 16 - 08:11
lv izlasi var ielikt general forumaa ar sticky! lai ir visu laiku augshaa!!!
katraa liigu forumaa samet linkus uz general forumu
izdzees/locko tos bezjeedziigos topikus t.sk. kkaadas reklaamas par stadioniem utt!
visi jautaajumi vienaa diskusijaa?
nu es blaviens nesaku ka vajag izmantot visas latvijas foruma sadaljas ...visu var salikt generaalajaa forumaa taa lai ir kompakti!!!!

tavs uzdevums nav suudzeties bet dariit!!!
muusu uzdevums ir suudzeeties!!
tev ir jaarisina!!!
ja nespeen risinaat tad jeeg no tevis kaa lv admina?
lv Tamaz
Confirmé
Enregistré2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Dainix >> mardi juin 16 - 10:34, Modifié mardi juin 16 - 10:36
Uzskatu ka kopējā forumā OBLIGĀTI vajadzētu būt topikam, kur menedžeri nepieciešamības gadījumā varētu lūgt citu menedžeru palīdzību savākt 80% apmeklējumu jauna stadiona celtniecībai! Tas nāktu par labu visiem un palīdzētu zemāko līgu klubiem paplašināt savus stadionus!
lv Dainix
Confirmé
Enregistré2014-04-15
lv SK Latgols
ua Kristaps >> mardi juin 16 - 11:54
Un tagad ar visu šo drazu vācās uz http://rockingsoccer.com/en/soccer/forum/home-lv ! nav ko piesārņot 1. līgas forumu. :D
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv Dainix >> mardi juin 16 - 12:22
Ievēroju ka līgas vēsturē no statistikas ailēm pazuduši visi tie spēlētāji kuri ir pārveidoti par ofisa darbiniekiem... Apskatot pirmo pāris sezonu statistikas vēsturi vispār tagad tur ir tukšums, tā ir problēma! Slikti ka izņemot spēlētāju no spēles stati nesaglabājas!
lv Dainix
Confirmé
Enregistré2014-04-15
lv SK Latgols
lv Edgarino >> mardi juin 16 - 15:09
jov, es pametu savu komandu, jo nespēlēju jau ilgu laiku. Lai komanda nesadrūp
lv Edgarino
Confirmé
Enregistré2013-07-19
lv Problem? >> mardi juin 16 - 19:04, Modifié mardi juin 16 - 19:05
skatos, ka Eiropas līgā abi LV klubi salikti pāros ar Holandiešiem :D
lv Problem?
Novice
Enregistré2014-04-13
lv aTossinsh >> mardi juin 16 - 21:22
DM nevarēs piedalīties EL spēlē, tāpēc jautājums, kas notiek, ja es ielieku aizsargu DM pozīcijā? Analizējot aizsardzības līmenis ir augstāks nekā ar jebkuru citu midu (kas nav DM)... ?! Varbūt ir vērts riskēt... :/
Rītdienas spēlei nevaru pietiekt divus pamatsastāva midus, galīgā pakaļā! :)
Kristap, veiksmi Tev!
lv aTossinsh
Confirmé
Enregistré2013-05-27
lv bushss >> mardi juin 16 - 21:25
BTW
Manuprāt, lai kāds sāktu līst kopējā Diskusiju sadaļā nevis jāsprēgā šeit, ka ir slikti, bet reāli kad ir ko teikt iet tur rakstīt.
Tas apmēram tā ledus ir jāiekustina katram! :)
lv bushss
Novice
Enregistré2014-09-08
ua Kristaps >> jeudi juin 18 - 06:35
Opā, otrā spēle sezonā, kad pretiniekam neļauju izdarīt kaut vienu sitienu pa maniem vārtiem :D Diemžēl, izskatās, ka šī bija pēdējā spēle manam daudzu sezonu labākajam DM, trauma uz 12 dienām...laiks būs kļūt par ofisa darbinieku, jo jaunie ir spēcīgāki.
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv valentain >> jeudi juin 18 - 06:42
es jau gribēju rakstīt, ka cerams tā trauma neietekmēs spēli Eirokausos. Kristap, rakstīji, ka primārais Tev uzvara Latvijā, bet ja abi pacelsiet Latviju kopvērtējumā uz 13. vietu, ČL būs 2 sloti, no kuriem viens ar garantētu vietu jau grupu turnīrā. nu jau pavisam tuvu
lv valentain
Confirmé
Enregistré2014-07-12
me FC Valentain
lv valentain >> jeudi juin 18 - 06:44
nu jā, un te ir cits līmenis, 2. līgā jau ir nīkulīgs, nav brīnums, ka izkrita nākamajā sezonā tie paši, kas tikko bija uzkāpuši
lv valentain
Confirmé
Enregistré2014-07-12
me FC Valentain
lv Tamaz >> jeudi juin 18 - 09:24
veel jaaug! tas ir fakts! bet domaaju ka visai driiz liimenis izliidzinaasies... un buus siivaaka speekosanaas starp komandaam! treninju baazes visiem aug..un arii jaunieshi negulj ;)
lv Tamaz
Confirmé
Enregistré2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv valentain >> jeudi juin 18 - 09:39
nu es tādā ziņā, ka neko daudz sastāvs nav mainījies, bija viena no labākajām aizsardzībām, šosezon viena no sliktākajām. bet jā, kad sāku, visi priecājās par 5* spēlētājiem, tagad jau tiecas uz 10*. LM kopējā vērtība bija 200k, nu jau krietni virs ļimona
lv valentain
Confirmé
Enregistré2014-07-12
me FC Valentain
ua Kristaps >> jeudi juin 18 - 11:47
Pirmajā sezonā jau galvenais noturēties 1.līgā un saprast, kas ir kas un, kas nepieciešams, lai sākumā kļūtu par stabilu 1. līgas klubu.
ua Kristaps
Confirmé
Enregistré2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv valentain >> jeudi juin 18 - 11:51
to, ka noturēšos, to jau redzēju pirms sezonas. nepieciešams nekas daudz, man pietiktu ar kādiem 300-400 miljoniem, tikai tāds sīkums, man tādas naudas nav
lv valentain
Confirmé
Enregistré2014-07-12
me FC Valentain