Feekohur >>
lundi août 15 - 12:25, Modifié
lundi août 15 - 12:37 Brałem z średniej wartości gwiazdek wyświetlanej na stronie drużyny. Ta jest wyliczana z najlepszego bramkarza i 10 najlepszych zawodników z pola. Jak wyliczyłem ręcznie, to w mojej drużynie wyszła średnia 9,18, więc mogę zaryzykować tezę, że raczej nie przekłamuje ta średnia.
Co do mojego sezonu, to nie spodziewałem się aż takiego wyniku. Mój wynik udowadnia, że żeby osiągnąć bardzo dobry sezon, to głównym kluczem jest bardzo dobry bramkarz - ponad połowa meczów w jego wykonaniu to były mecze z oceną 8 lub wyżej. Prawdopodobnie zostanę tutaj nieco dłużej, bo żeby skutecznie zaatakować 2 ligę potrzebowałbym albo tego, żeby dorośli moi zawodnicy z akademii poziom 10, która dopiero się buduje, albo mieć ponad miliard złotych na zakup 3-4 zawodników o poziomie 14+, których też nie mam.
Co do pozostałych to dziwi mnie szczerze mówiąc słaby wynik Mirmiła, bo w moim odczuciu powinien zakończyć sezon wyżej ode mnie :p. Mam nadzieję też w sumie, że mój brat, Heterofoby, zrobi w końcu drużynę, która wejdzie i zostanie w tej 3 lidze, bo na pewno ma potencjał na to.