Championnat de Pologne saison 64

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

Sezon 34 (96)

pl wielgachny >> jeudi novembre 9 - 12:27

Bo rozwalać twierdze to trzeba umiec :P

pl wielgachny
Confirmé
Enregistré2014-07-30
pl Katian >> jeudi novembre 9 - 18:00

@ Allocer

"Gdy dochodzi do konkursu rzutów karnych to zawodnik może użyć umiejętności blokowania, podania i pojedynkowania (- 0,75 piłki) zamiast strzału."

Dziwne, że Xhake strzelał przed Peregrine, bo chyba powinien jako 3, no chyba, że minus jest do pojedynkowania? Ale nie sądzę, chyba powinien być do wszystkiego poza strzałem. Tak czy inaczej - w sumie prawidłowo, a po 90 minutach wcale nie było widać Twojej wyraźnej przewagi w statystykach.

Przy okazji gratki Nefix za wyniki - z takim składem i w dodatku z dwójką personelu w akademii - zacnie ;)

pl Katian
Confirmé
Enregistré2013-06-16
pl Biały Legion
pl Allocer >> jeudi novembre 9 - 18:08

Katian, ja nie mówię że moja drużyna miała przewage. Napisałem, że graliśmy z kontry. Po prostu lepiej ustawiłem taksę i powinno zaskoczyć, a nie ciulać mnie w 92' bramką na farcie i porazkę w karnych dawać;

I tak nie zrozumiem tego czemu strzelał bramkarz. To arcydziwne.

pl Allocer
Confirmé
Enregistré2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Katian >> jeudi novembre 9 - 20:04, Modifié jeudi novembre 9 - 20:04

@ Allocer

Skąd pomysł, że miałeś lepszą taksę? Tego nie mogę pojąć. A co do bramkarza to taki system jest w tej grze - po prawdzie zgodnie z tym co napisane w pomocy to słusznie, że podszedł do karnego, a że w rzeczywistości raczej tak się nie zdarza, to cóż. Nie pierwszy przykład, gdy ta gra mija się z rzeczywistością. Niedawno piłkarz w przeciwnej drużynie doznał kontuzji w 1 minucie meczu, nawet nie dotykając piłki. Kiedyś w jednym meczu obaj moi bramkarze doznali kontuzji, ba nawet obrońca, który wszedł jako trzeci na bramkę też doznał kontuzji. W rzeczywistości absurd. Jak napisałem o tym na forum to mnie zhejtowali, że po pierwsze losowość, a po drugie w rzeczywistości też może się zdarzyć (no jak mają bandytów na stadionach, co rzucają racami w bramkarzy to tak jest, bo Ci bramkarze nawet za dużo kontaktów z piłką nie mieli - może nawet w ogóle).

pl Katian
Confirmé
Enregistré2013-06-16
pl Biały Legion
pl Vordum >> jeudi novembre 9 - 20:51

Allocer, bramkarz strzelał bo w karnych nie liczy się tylko umiejętność strzałów. 

Zawodników wybiera się na podstawie ich najlepszych umiejętności które są po prostu przez silnik w momencie strzału zamieniane na chwilę na strzały. 

pl Vordum
Confirmé
Enregistré2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Allocer >> vendredi novembre 10 - 14:22

@ Katian,

a jak mam wytłumaczyć 2-1 i bramkę strzeloną w 92' minucie, a potem porazkę w karnych z dużo lepszym zespołem gwiazdkowo? Przecież teoretycznie powinien mnie tam roznieść, przynajmniej pewnie wygrać 2-0, a nie skrypt silnika zaskakujący w ostatniej akcji.

Powiedzmy że z punktu widzenia regulaminu miało to uzasadnienie, ale bramkarz powinien stanowić od tego wyjątek.

pl Allocer
Confirmé
Enregistré2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl gothart >> samedi novembre 11 - 13:01

Eh, dziś przegrałem w LE mimo że w strzałach było 22-12, poprzednio zremisowałem mimo, że w strzałąch było 17-2. Ależ pechowo w tym sezonie u mnie w LE

pl gothart
Novice
Enregistré2013-06-16
pl Allocer >> samedi novembre 11 - 17:40

co sie w meczu z Nurkami odkiełbasiło! Nurki oddały 3 strzały przez cały mecz.. ale cud :)

pl Allocer
Confirmé
Enregistré2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl gothart >> samedi novembre 11 - 21:00

Już któryś mecz z rzędu nie wygrywam mając dużą/ogromn przewagę w strzałąch. Kiedy w końcu zacznę wygrywać, tak jak czorny, który nawet jak oddaje mniej strzałów to i tak wygrywa?

pl gothart
Novice
Enregistré2013-06-16
pl Nurek >> samedi novembre 11 - 21:16

@Allocer

Gdybyś nie napisał, to nawet nie spojrzałbym w statystyki. Faktycznie coś moi skrzydłowi i napastnicy się nie popisali. Mam nadzieję, że to ostatni taki mecz w tym sezonie.

pl Nurek
Confirmé
Enregistré2013-02-05
pl KS Nurki
pl Vordum >> mardi novembre 14 - 18:17

Kurwa 2 karne w ostatnich minutach.... 

pl Vordum
Confirmé
Enregistré2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Jan23 >> mercredi novembre 15 - 19:03

Czorny gra chyba na kodach 15 meczów i 15 wygranych :-p

pl Jan23
Confirmé
Enregistré2014-09-29
pl czorny >> mercredi novembre 15 - 19:27

Szkoda ze nie mialem kodow na Lige Mistrzow :)

pl czorny
Confirmé
Enregistré2013-09-01
pl Vordum >> mercredi novembre 15 - 20:00

Azmo, trzeba było dać chociaż 500mln a nie samemu ponad 5mld wydawać :D

pl Vordum
Confirmé
Enregistré2013-06-12
pl Wolni Kłaj