Championnat de Roumanie saison 55

Forum: Forum du championnat rss-feed

Discutez de votre championnat, qui sont les favoris pour remporter le championnat cette saison ? Qui sera promu/relégué, comment se passe votre parcours en coupe ?

Retourner au sommaire du forum

Sezonul 52 (83)

ro RSM >> samedi mai 16 - 20:29

Păcat..

ro RSM
Administrateur de communauté
Enregistré2013-03-19
ro RS FC
ro Vlad >> samedi mai 16 - 21:15

Eu unu l-as folosi numai la fundasii centrali. Cred ca la un club mare se potriveste cel mai bine pentru postul de fundas pentru ca poate sa intercepteze suturile de la distanta.

Pentru un club mic cred ca s-ar mai potrivi si pentru un mijlocasi deaorece la un club slab mijlocasii, atunci cand primesc o pasa de la fundasi mai dau cu mingea in out si cred ca i-ar ajuta cat de cat cel de-al doilea bonus

Pentru atacanti nu vad de ce pentru ca ei oricum primesc mingea si trag spre poarta, de foarte putine ori am observat ca mai dau si ei cu mingea in out, dar asta foarte rar se intampla

ro Vlad
Confirmé
Enregistré2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Jeicky >> samedi mai 16 - 21:45

Pai mai Vlad, eu nu sunt un club mare ?!

ro Jeicky
Confirmé
Enregistré2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Vlad >> dimanche mai 17 - 06:54

@Jeicky M-ai inteles gresit, nu m-am referit ca ai un club mic, din contra, ai printre cele mai mari cluburi din Romania.

Eu am zis doar unde as vedea eu folosita aceea abilitate in functie de nivelul clubului, nu am facut referire la al tau :)

Asadar, eu zic ca ai facut bine ca ai ales sa-l faci fundas :)

ro Vlad
Confirmé
Enregistré2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro eupoli >> dimanche mai 17 - 09:26

Fara dubii cel mai bine e folosit de fundasi. Eu l-am incercat si la ceva portar, dar n-am reusit sa trag o concluzie, cel mai probabil e irosit. Din descriere zice clar 'defending', nu 'blocking' ....

@Jeicky: frumos juvetele, sa-ti traiasca :))

ro eupoli
Confirmé
Enregistré2013-05-23
ro AC Recas
ro RSM >> dimanche mai 17 - 09:37

Eu aş fi mers pe portar, fără dubii. Dar dacă eupoli zice că e nesatisfăcător, să-ţi trăiască fundaşul :)

ro RSM
Enregistré2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> dimanche mai 17 - 09:55

Va multumesc pentru pareri.

Acum, vazand ce program are eupoli, nu pot sa prevad decat maxim de puncte dupa 10 etape (pentru el bineinteles), sper sa ma contrazica mai multi prin rezultate, de dragul competitiei, dar...

La cresterea personalului nu ar fi trebuit primit un mesaj, am impresia ca nu au crescut 2, chiar daca dupa calculele mele ar fi trebuit deja sa o faca?!

ro Jeicky
Confirmé
Enregistré2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro eupoli >> dimanche mai 17 - 10:05

ba da, primesti mesaj cand cresc. Sau cand de exemplu decid sa se retraga la 55 de ani!!! Abia i-am schimbat pe majoritatea si ziceam ca 10 sezoane nu mai am treaba si s-a trezit distrusul pacii :))

@ Marius: nu puteai sa-i rupi un atacant lui HDIT, chiar pe ala de la NT l-ai vrut? 

ro eupoli
Confirmé
Enregistré2013-05-23
ro AC Recas
ro RSM >> dimanche mai 17 - 10:20

@Jeicky
Primeşti sigur, şi eu am primit astăzi. Nu ai luat cumva în calcul cu o zi mai puţin, gen ziua curentă?

@eupoli
Nici nu l-am atins :D
În schimb m-a atins el pe mine..

ro RSM
Enregistré2013-03-19
ro RS FC
ro Geweer >> dimanche mai 17 - 11:30, Modifié dimanche mai 17 - 11:30

Am incercat..mai mult nu am putut, imi pare rau ca v-am dezamagit .

ro Geweer
Confirmé
Enregistré2016-03-06
ro Fc Blackart
ro RSM >> dimanche mai 17 - 11:43

Dacă sezonul trecut îl aveam pe Jeicky deschizător de drumuri, acum e rândul lui naitor :)

ro RSM
Enregistré2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> dimanche mai 17 - 11:54, Modifié dimanche mai 17 - 11:58

Referitor la cei 2 din personal,

- unu angajat(catering) pe 25 ian - talent 8 => creste la 52 zile, a 2a crestere trebuia la 104 zile, undeva spre 8 mai

- altul angajat(magazin) pe 31 ian - talent 8 => creste la 52 zile, a 2a crestere trebuia la 104 zile, undeva spre 14 mai

Am mesaje de la sistem din data de 4 mai, niciunul referitor la acesti 2 angajati. Este posibil sa fi crescut mai devreme si sa nu fi bagat eu de seama ?

@Geweer, vad ca nici programul pentru retur nu te avantajeaza, urmez eu, o sa dea estonianul cu mine de pamant. 

@Marius, eu unu nu m-am prins cu drumurile tale si naitor ?!!!

ro Jeicky
Confirmé
Enregistré2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> dimanche mai 17 - 12:17

Cu cine jucai tu etapa asta jucam eu etapa viitoare, acum e naitor în locul tău :)

ro RSM
Enregistré2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> dimanche mai 17 - 12:50

Daca sezonul trecut eu eram deschizatorul de drumuri pentru tine, tin sa te anunt ca in acest sezon tu esti deschizatorul meu.

ro Jeicky
Confirmé
Enregistré2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro naitor14 >> dimanche mai 17 - 18:27

@Mariu facem intrecere la rezultate  sezonul asta? :))

ro naitor14
Confirmé
Enregistré2017-12-04
ro FC Scandurica