הליגה של אסטוניה עונה 15

פורום: פורום הליגה rss-feed

מקום לדון על הליגה שלך, מי המועמדים לזכות באליפות העונה ? מי יעלה / ירד, ואיך הולך לך בגביע ?

חזור לרשימת הפורמים

Duublid (171)

ee Balthazor >> שבת ספטמבר 1 - 18:41

Eks teises CL ringis asetuse saamiseks pead ikka paar korda sealt kolmandasse ringi läbi murdma. Asetuse annab klubireiting, kuhu on mingi osa riigi üldreitingut(mis Albaanial üsna lahjake) ning klubi poolt kogutu. Isegi vist tähtsam mängupunktidest on seal see, mis ringi jõuad, muidu poleks võimalik, et Scottish Villains omanuks nii kõrget reitingut, et teenida asetus mullu, kui eelmisel 5 hooajal polnud kedagi suutnud kahe mängu peale alistada. Ta oli lihtsalt pidev teine liigas sinusuguse dominandi järel(M+KV) ja alustas alati teisest ringist karikavõitja piletiga.

ee Balthazor
משתשמש
נרשם2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> יום ראשון ספטמבר 9 - 14:21

Nõme kaotada 0-1 mängus kus suudad eeldatud kõvema vastu 80 minutit viiki hoida...su mängijad on end ületanud niigi ja sa ei saa mu**igi sellest mängust lõpuks. Milleks üldse nii kaugele siis jõuda?

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee onuelver >> יום שישי ספטמבר 21 - 12:32

Hooaeg pole veel poole pealgi ja juba 10 punkti kuskil vahet sees. Jama on see et äkki on 3 mängu järjest lastud omale värav lüüa. Aga tänavu on õhus 4 trofeed esimest korda.

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee Balthazor >> שבת ספטמבר 22 - 10:27

Sul tundub seal liigas ühe vähesena mingi edasiviiv strateegia olevat, mida ka järjekindlalt rakendad. Teistel on see töö kas liiga kaootiline või stagnatsiooniline. 

ee Balthazor
משתשמש
נרשם2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> שבת ספטמבר 22 - 14:33

Mõni lihtsalt loksub seal ega viitsi väga vaeva nähagi. 

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee onuelver >> יום שלישי אוקטובר 2 - 03:27

Eilse võiduga Permeti üle peaks tiitel kotis olema.

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee onuelver >> שבת נובמבר 3 - 15:54

Eile sain vähemalt liidrikoha tagasi mille olin kaotanud pärast häbiväärset kaotust surnukuurile.

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee onuelver >> יום חמישי נובמבר 15 - 20:55

Kolm võimalikku karikat on võetud kusjuures kaks neist surnuaia eest. Liigas hetkel 8p edu ning kõvemast poolest vaid Tanameraga 2 mängu pidada. Peaks ära tulema täiskomplekt jälle. 

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee Balthazor >> יום שישי נובמבר 16 - 05:02, ערוך יום שישי נובמבר 16 - 16:28

Neljas koht on tänavu üsna kaugele ära läinud eest, aga mõlemas karikas olen esmakordselt finaali sattunud. Favoriit küll kummaski pole.

...aga väike mikihiir on olemas nüüd.

ee Balthazor
משתשמש
נרשם2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> יום שישי נובמבר 23 - 18:44

Vähemasti see ainus tänane rivistusega mäng tõi Austriast ka päris trofee ära. Õhtune liigamäng samale vastasele sai kodus kaotatud 0-2 laughing aga tänavu ma Austria liigas midagi ei jahtinudki, olen rohkem mänguaega noortele andnud.

ee Balthazor
משתשמש
נרשם2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> יום שישי נובמבר 23 - 22:06

Nii peabgi laughing

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee onuelver >> יום שישי דצמבר 14 - 20:12

Euroopas sain loomulikult ReTardsi näol ühe halvimatest võimalikest vastastest ning varjandid puuduvad aga liigas sain õnneks esimese kodumängu täismajaga ja 4/5 rida olemas nagu ka raha. 70k jääb vist Albaanias ka piiriks. 

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee Balthazor >> יום שני דצמבר 24 - 20:33

Austriale kah üks tulevane koondislane: https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-1866445 

ee Balthazor
משתשמש
נרשם2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> יום שלישי ינואר 8 - 14:41

Noortekarikas läks pisut lappama aga päriskarikas õnnestus napilt ära võtta vaatamata põhivärku vigastusele ning nüüd surnuaed ka võõrsil 4-0 kirstu naelutatud. 

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02
ee onuelver >> יום רביעי פברואר 6 - 16:35

Kõige nõmedam asi euros on kaotada mõlemad mängud 0-1 eriti kui veel oled ühes mängus domineerinud. Kui ma nii null olen no tampigu mind 0-5 või nii siis juba aga kõrini neist pidevatest 1 väravaga kaotustest. Oled justkui nii lähedal aga jälle saad rankingusse nullid kirja sest Albaanias ei viitsi teised endale vähegi viisakat värkut soetada. Mu Bislimi oli enne uue ostmist liigas paremuselt teine värku...8*. Ning iga hooaeg pean vähemalt 1 mängus punkte kaotama nende 6* värkudega klubide vastu.

ee onuelver
משתשמש
נרשם2014-09-02