Balthazor >>
srijeda lipanj 12 - 18:19, Izmjenjeno
srijeda lipanj 12 - 18:41 Just oleme jõudmas tagasi viiele eurokohale, natuke halb aeg tagasi sul tõmbuda. Keskväli ehk on sul ohtlikus vanuses, muude liinide poolest saaksid euros vabalt vähemalt playoffidesse tänu asetusele, ehk isegi gruppi ning 2-3 hooaega suudaksid taset hoida. Pealegi on mul hägusad mälestused, et üks potentsiaalne uus euroklubi seal omal ajal kippus vahel mänge kergesti loovutama, saates mängitava vastase vastu täiesti teise rivistuse. Alternatiiviks oleks meeskond, kes just müünud paar oma võtmemängijat vanuse tõttu juba ära ning pole oma mulluse taseme lähedal. Neljast meeskonnast kaks asetamata klubi ei saa väga hästi lõppeda, ikka ühekaupa tuleks vahetada.
Muideks, minu rivistus on märksa rohkem aegunud, terve mu kaitseliin on 30+ nagu ka enamus keskvälja ning põhiründaja. Selline projektimeeskonna tüüpsaatus, et kustuvad korraga, aga mitte veel tänavu. Järgmise hooaja peaksid nad eurogruppi veel kandma küll, aga otsin juba uut põlvkonda kokku osta. Esimene on leitud.