Latvija liga - 50. sezona [2]

Forum: Ligaški forum rss-feed

Razgovaraj o svojoj ligi. Tko je tvoj favorit u ligi ove sezone? Tko će ispasti, a tko ostati u ligi? Kako napreduješ u kupu?

Vrati se na početak foruma

25. sezona!! (233)

lv Tamaz >> subota srpanj 9 - 08:33
@Jaunais, nu man te 9-2 kāsiens u21 spēlē :D
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Ar4ers >> subota srpanj 9 - 08:57
Man 1-2 zāģis U-21 spēlē. Un?
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Tamaz >> subota srpanj 9 - 09:22
''Discuss your league, who are the favorites to win the league this season? Who will be promoted/relegated, how are you doing in the cup?''

Diskusijās apsriežam visu kas saistīts ar mūsu līgu...

''Un?''
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Ar4ers >> subota srpanj 9 - 12:26
Nu es domāju, ka tam nav sakara ar kkādu engine, ka tev šobrīd jaunieši ir bomāri pēdējie un kāš 2-9

pirms sezonas tak pakāsa U-21 kausā 0-11
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Tamaz >> subota srpanj 9 - 13:23
Nu jā, ir reizes kad pienāk tukšās sezonas! Bet toties izcīnīju sen kāroto U21 Kausu, kas līdz šim ir reālākais kauss ko var izcīnīt jebkurš lietotājs! Nu jau jāsāk skatīties uz Latvijas kausu, moš tur arī izdodās tikt tālu.
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Ar4ers >> subota srpanj 9 - 14:41
Man arī ir U-21 kauss izcīnīts, un?
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Tamaz >> subota srpanj 9 - 18:14
Saliidzinaaji Belarus ar Latviju :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Ar4ers >> subota srpanj 9 - 21:34
Tas pats vien ir. Divi izteikti līderi ar spēcīgām akadēmijām, tāpat kā Latvijā. Un es tomēr pamanījos uzvarēt vismaz vienā kausā.
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Snobs >> nedjelja srpanj 10 - 05:57
lasu jūsu diskusiju par u21 kausu, nolēmu paskatīties, kas tur un kā, redzu, ka fināls notiks manā stadionā :D Tas nozīmē, ka jātiek līdz finālam :D
lv Snobs
Administrator zajednice
Registriran2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Tamaz >> nedjelja srpanj 10 - 12:58
''Tas pats vien ir. Divi izteikti līderi ar spēcīgām akadēmijām''

KAADAS SAMAZGAS TU LEJ?
Paskaties cik daudz klubiem ir jau 9YC un 10YC! paskaties cik daudz kaartaam man ir bija jaaiziet cauri lai vispaar tiktu liidz U21 kausa finaalam, kas ir sanacis ja nemaldos 4x vai 5x!
Šeit katram otrajam jauniešos ir ''izšaut'' spējīgs sastāvs!
Par belariem nerunāsim! viņi pat nav pieminēšanas vērti! Būtu tu izcīnījis U21 kausu Anglijā vai Ķīnā, tad es nestŗīdētos, pašlaik tu vnk lej samazgas.
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Ar4ers >> nedjelja srpanj 10 - 13:23, Izmjenjeno nedjelja srpanj 10 - 13:25
Tu arī aizmirsi piebilst, ka esi reģistrējies te gandrīz 3 gadus, kamēr es uz pusi mazāk. Un es titulu izcīnīju 10 mēnešus pēc reģistrēšanās pret komandām, kas spēli spēlē tikpat ilgi cik tu vai vairāk.

Tā ka var pat teikt, ka mans izcīnītais kauss ir nozīmīgāks un ievērojamāks.

Un man tajā laikā bija YC7 un kapāju pret komandām ar YC10.
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Tamaz >> nedjelja srpanj 10 - 13:33
Viens tukshais gads jaunieshos tam grandam un kaads cits tiek pie kausa, latvijaa to jaunieshu un klubi ar loti labiem jaunieshiem ir loti daudz! Tu tacu nevari saliidzinaat ziloni ar skudru! Pret mani kapaajaas pirmo, otro un tresho liigu klubi - paskaties vinju jaunieshus, un tad baaz savus belarus... Aiziesi Ùz aafrikas liigu kur spelee viens aktiivs lietotaajs - izciiniisi otro vietu 1.liigaa un teiksi visiem ka esi labaaks par 295 Latvijas lietotajiem, jo esi 1.liigaa palicis kaa otrais? Tak beidz liet samazgas!
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto
mz Eusebio >> nedjelja srpanj 10 - 13:46, Izmjenjeno nedjelja srpanj 10 - 13:46
Zb 2. līgas diskusijas šosezon būs miskaste pateicoties divām balamutēm, sūdīgi.
mz Eusebio
Novi korisnik
Registriran2014-07-04
lv Ar4ers >> nedjelja srpanj 10 - 13:47
Baltkrievijā ir pietiekoši daudz aktīvi menedžeri, lai to nesalīdzinātu ar Āfriku.

Un kā jau teicu, mans panākums ir pat vērtējams augstāk, jo man bija vājāka akadēmija un spēlētāji, bet uzvarēju tos, kam bija stiprāki.

Ja Latvijā visiem +/- vienādi apstākļi, tad tu vari savu kausu saukt par haļavu.

Tā ka beidz demagoģēt!
lv Ar4ers
Korisnik
Registriran2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Tamaz >> nedjelja srpanj 10 - 14:04
Man jau pietika ar belaros redzēto, cik ''labs'' komandas vadītājs tad tu esi! :DD
Entās sezonas belaru līgā bet tā arī tur neko nesasniedzi, un klubs 0 vērtībā!
lv Tamaz
Korisnik
Registriran2013-07-20
lv Football Club Skonto