Rumunjska liga - 27. sezona

Forum: Ligaški forum rss-feed

Razgovaraj o svojoj ligi. Tko je tvoj favorit u ligi ove sezone? Tko će ispasti, a tko ostati u ligi? Kako napreduješ u kupu?

Vrati se na početak foruma

Sezonul 13 (117)

ro Jeicky >> utorak studeni 25 - 19:54
Eu unu nu m-am prins ?!?!
ro Jeicky
Korisnik
Registriran2013-02-07
ro FC Univ Craiova
md andreev >> utorak studeni 25 - 20:17
@blablu SH nu e in vacanta, a fost azi la Steaua-Univ Craiova:)
Wizard probabil a intrat sa cumpere bilet dar meciul era deja inceput.
md andreev
Korisnik
Registriran2013-06-02
ro bsteaua >> utorak studeni 25 - 20:39
salut eu unul nu stiu ce sa mai spun am posesie si suturi dar la sfarsitul partidei eu bataie ori imi da gol din cornel ori din 11 metri ori echipa adversa are tot meciul 4-5 suturi pe poarta si unul sau doua sunt gol
ro bsteaua
Korisnik
Registriran2013-05-26
ro SpYnAlL >> utorak studeni 25 - 20:53, Izmjenjeno utorak studeni 25 - 20:56
ce s-a intamplat Blablu!!! si eu sunt surprins ca intra si se uita la meciuri,cred ca si eu o faceam daca vindeam un jucator bunicel,mai intram sa vad ce face,asa cred ca a facut pana acum,a intrat sa il vada ;), crezi ca ar putea fi ceva la mijloc? :))) asa pot sa arunc si eu in tine si in oricine ;) mai termin-o cu prostii din astea ;) am mai vazut cateva pe forum pe aici,daca ai ceva probe cu vreo persoana de aici posteaza frate sa vedem si noi,dar nu vorbi dupa cum bate vantul sau dupa cum crezi tu ca asa ar fi :)))) sunt printre multi altii care joaca corect un joc ;) altfel nu as mai juca!! de ce oare as juca>>???
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro SpYnAlL >> utorak studeni 25 - 20:57
poate o fi turc sau chiar roman,nu stiu nu il cunosc,dar nici nu am vorbit cu el vreodata,doar ce am cumparat un jucator de la el ;)
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro SpYnAlL >> utorak studeni 25 - 21:00, Izmjenjeno utorak studeni 25 - 21:00
apropo este Spynall nu Spyna"i"l, si chiar asa nici eu nu m-am prins ca si Jeicky :))) si ma cheama Marius ,poate asa iti este mai usor ;)
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro SpYnAlL >> utorak studeni 25 - 21:03
bsteaua" si eu am avut probleme in multe meciuri,cateodata nu am avut timp sa fac tactica,dar sunt acolo in obiectiv si anume sa nu retrogradez,dar de la un sezon la un sezon lucrurile sunt altfel,sezonul trecut nici nu ma asteptam sa termin asa sus,acum sunt tot pe undeva pe acolo :D
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro sanrensei >> srijeda studeni 26 - 04:58
Mi-e greu sa scriu SpYnAIL, acum m-am straduit. Nu te acuzam de nimic, eram curios pentru ca tot timpul e SH (Sjoerd Hemminga).

andreev a dat o explicatie foarte buna, nu m-a dus capul aseara.

Dar daca spui ca a mai fost la meciurile tale, inseamna ca isi urmareste fostul jucator.

Era doar o curiozitate.
ro sanrensei
Korisnik
Registriran2014-01-11
ro sanrensei >> srijeda studeni 26 - 05:05
bsteaua, echipa ta joaca mai slab de la meci la meci. Ai o echipa cam batrana si baza de antrenament slaba rau pentru Divizia A.

Nu mai rezisti in A multe sezoane cu strategia asta.
ro sanrensei
Korisnik
Registriran2014-01-11
ro SpYnAlL >> srijeda studeni 26 - 05:45
SH ala si la mine este mai mereu ;)
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro Jeicky >> srijeda studeni 26 - 14:25, Izmjenjeno srijeda studeni 26 - 14:26
SH este admin server si nu stiu sigur, dar cred ca apare la absolut toate meciurile din joc.
ro Jeicky
Korisnik
Registriran2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro SpYnAlL >> srijeda studeni 26 - 16:45
stiam ca este un admin,apare dar nu mereu ;)
ro SpYnAlL
Korisnik
Registriran2013-06-03
ro sanrensei >> četvrtak studeni 27 - 17:55
Ce smecherie au facut chinezii intre ei?
ro sanrensei
Korisnik
Registriran2014-01-11
ro EdyVis >> četvrtak studeni 27 - 21:26
@Vlad, prima victorie din ultimele 17 meciuri. Ai asteptat o jumatate de sezon sa bati pe cineva si l-ai prins tocmai pe Ionut, care iar o sa aiba ceva de zis cu ...
Se pare ca vrei cu adevarat sa iesi din zona rosie.
Felicitari.

PS. Bebelusa, asteptam reactia ta.
ro EdyVis
Novi korisnik
Registriran2013-07-27
ro Vlad >> petak studeni 28 - 07:08
@Edy, cred ca are o slabiciune pentru mine ionut, din 4 partide doar una singura a castigat cu mine.

Sper sa fi spart gheta si sa am mai multe succese acum, chiar imi doresc sa ies din zona aia, nu este chiar atat de confortabila :))
ro Vlad
Korisnik
Registriran2013-05-17
ro Universitatea Craiova