Rumunjska liga - 3. sezona

Forum: Ligaški forum rss-feed

Razgovaraj o svojoj ligi. Tko je tvoj favorit u ligi ove sezone? Tko će ispasti, a tko ostati u ligi? Kako napreduješ u kupu?

Vrati se na početak foruma

Sezonul 9 (98)

ro EdyVis >> nedjelja travanj 13 - 12:25
Meritat, si totusi impotriva unei echipe inactive.

Avem cel putin 2 manageri inactivi care tin performanta pe loc.

Ne mai fura si bani din drepturile TV.
ro EdyVis
Korisnik
Registriran2013-10-03
ro RSM >> nedjelja travanj 13 - 12:58
Cu ce ţin performanţa pe loc şi cum fură banii din drepturi?

Dacă nu poţi bate echipe inactive ce te face să crezi că le-ai bate dacă ar fi active, cu aceiaşi jucători sau chiar mai buni?

În curând e posibil să devină disponibile, să vedem cum vom face faţă noilor manageri. Petrolul Fortuna va lăsa câţiva jucători puternici (dacă nu se loghează între timp).
ro RSM
Administrator zajednice
Registriran2013-03-19
ro RS FC
ro EdyVis >> nedjelja travanj 13 - 13:12
Am spus ca un spirit de gluma cu o tenta de adevar.

Tin performanta pe loc prin simplul fapt ca sunt inactivi. Nici nu investesc in facilitati, nici nu cumpara sau antreneaza jucatori, cu alte cuvinte echipa nu progreseaza.

Faptul ca nu ii putem bate asta arata incapacitatea noastra.

Dar atata timp cat ei ne bat pe noi si castiga bani pentru punctele castigate impotriva noastra (bani pe care nu ii folosesc fiindca sunt inactivi), nu putem evolua nici noi cu pasi repezi (fiindca nu luam noi acei bani din drepturi TV).

Acest lucru se vede si in rezultatele europene ale echipelor romanesti.

Sper ca m-am facut inteles cu ce vroiam sa spun si sper ca nu am suparat pe nimeni cu afirmatiile mele.
ro EdyVis
Korisnik
Registriran2013-10-03
ro RSM >> nedjelja travanj 13 - 13:36
Nu cred că se supără cineva, ştiu doar că nu e joc manager în care să nu se plângă lumea de echipe bot sau inactivi.

În ceea ce priveşte cupele europene, cred că avem nevoie şi de o comunitate mai mare, în care transferurile să fie mai numeroase.

Poate nu mi se arată mie, dar nici din academie nu am scos super vedete şi nici transferuri spectaculoase nu am făcut. În ceea ce priveşte transferurile mai degrabă m-am chinuit să vând jucători care în mod normal ar fi jucători de bază în diviziile mai mici.
ro RSM
Administrator zajednice
Registriran2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> nedjelja travanj 13 - 14:01
Sezonul acesta sunt "praf"
ro Jeicky
Korisnik
Registriran2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> utorak travanj 15 - 13:36
bine flaviuleeee.daca termini in spatele meu,sunt multumit :))
cat despre inactivitate,cred ca am fost printre primii care au ,,laudat'' cu cuvente nu tocmai ortodoxe,fiecare ,,rateu'' al echipei mele:))) daca ii bat pe cei activi,de restu' o s ama ocup mai atent:) Greseala multora(si a mea!) este inaintea unui meci cu echipa,,bot'' sau manager inactiv,cand vreau sa implementez noi sisteme si de aici si rezultatele mai putin bune in acele meciuri.tratand fiecare meci cu raspundere,cred ca o sa urc mai mult in clasament :) succes !
ro Luiza Campioana
Korisnik
Registriran2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Adrian >> utorak travanj 15 - 13:37
Si record de goluri marcate vreodata pt echipa mea: 8 goluri inscrise, si 3 primite, un meci record :D.
ro Adrian
Korisnik
Registriran2013-06-08
ro EdyVis >> utorak travanj 15 - 13:57
Ai castigat cu scorul ala cu un fundas pe post de portar?

Nu stiu cum ai reusit, dar felicitari.
ro EdyVis
Korisnik
Registriran2013-10-03
ro Adrian >> četvrtak travanj 17 - 12:26
Si o victorie neasteptata.. Vine un meci decisiv cu liderul..
ro Adrian
Korisnik
Registriran2013-06-08
ro Jeicky >> četvrtak travanj 17 - 13:51
EdyVis >> marţi aprilie 1 - 07:41
As vrea sa fac si eu o surpriza si sa fiu in primele 3 echipe la finalul campionatului.
ro Jeicky
Korisnik
Registriran2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> četvrtak travanj 17 - 16:18
stai relax flaviule,in 5 min vedem cum stam :) bafta !
ro Luiza Campioana
Korisnik
Registriran2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Jeicky >> četvrtak travanj 17 - 16:33
Eu stau relax, tu?
ro Jeicky
Korisnik
Registriran2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> četvrtak travanj 17 - 16:34
si mai relax:)) tactica ....daca nu pun eu mana,se alege prafu:( numa tu ai bafta asta
ro Luiza Campioana
Korisnik
Registriran2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro EdyVis >> četvrtak travanj 17 - 17:22
Felicitari Adrian pentru victorie. Mai fa una etapa viitoare ca sa-l mai impiedicam pe Marius putin, ca altfel fuge ca acceleratul.

@jeicky au trecut doar 10 etape. Mai e mult pana la sfarsitul campionatului, dar imi place locul pe care sunt. Echipa joaca bine si sper sa o tin tot asa.
ro EdyVis
Korisnik
Registriran2013-10-03
ro EdyVis >> četvrtak travanj 17 - 19:55, Izmjenjeno četvrtak travanj 17 - 19:55
Pana la urma MMA-ul galopeaza spre al doilea titlu consecutiv.

@Adrian iti tin pumnii, fa-ne mandrii. Bafta
ro EdyVis
Korisnik
Registriran2013-10-03