Fórum: Magyar
Ez az általános beszélgetések helye a magyar nyelvű Fórumban. Amikor ide írsz, a fenti nyelven kell írnod. Ha más nyelven írsz, azt figyelmeztetés nélkül töröljük. Vannak alfórumok is különböző témákban. A hibákat kérjük a Hibák részlegbe írd és igyekezz a többi témát is a megfelelő helyre felvetni.
Magyar >> Tornák
Magyar Játékosok Ligája (115)
Sziasztok!
16 csapat lesz a kupában.
A sorsolást vasárnap estig (június 30) közzéteszem.
Néhány technikai információ:
4*4-es csoportok lesznek (körmérkőzés)
Minden csoportból két csapat jut tovább a negyeddöntőbe
Azonos pontszám esetén az egymás elleni meccs dönt. Ha az döntetlen, akkor a gólkülönbség. Ha az is egyforma, akkor a bajnoki tabellán elfoglalt helyezés
A negyeddöntőtől kieséses rendszerben megyünk tovább
Kiváló kezdeményezésnek tartom, szívesen veszek részt benne. Viszont pár dolgot elmondanék/megkérdeznék, majd a társaság véleményezze és a résztvevők és/vagy a szervező(k) döntsenek.
- Talán érdemes lenne egy VIP-tagsággal rendelkező tagot megkérni arra, hogy hozzon létre egy felületet a barátságos kupák menüjében, mert nehézkes lesz a kommunikáció. Előfordulhat, hogy valaki éppen nem tud összeállítást készíteni és akkor automatán a rendszer külföldieket is be fog tenni a csapatokba. Szabó_László kolléga az illetővel szoros együttműködésben vezethetné a versengést.
- Nekem 14 magyar játékosom van a tarcsival együtt. Vagyis külföldit is be kell raknom a meccskeretbe, még ha nem is cserélem be őket. Itt mi lesz a szabály ?
- Ha valaki eltiltások/sérülés miatt nem tud 11 magyarral kiállni, akkor mi történik ? Ez hogy lesz adminisztrálva ?
- A bajnoki tabellán elfoglat helyezés miként dönt egy esetleges holtversenyben ? Az első liga 12. helyezett csapata megelőz egy negyedik ligás 3.-at például ? Én ezt pont fordítva csinálnám, a rangsorban hátrább helyezkedő klub élvezzen előnyt ez esetben.
Hangsúlyozom, teljes mellszélességgel az ötlet mellett vagyok, de szerveztem már pár versenyt, tudom, hogy jobb az elején mindent letisztázni.
Köszi az észrevételeket!
- A VIP tagság jó ötlet, de nem tudom, hogy lehet-e ott csoportmeccset és kieséses szakaszt csinálni. Ha valaki ezt tudja, akkor megköszönöm, ha megválaszolja. Illetve ha ez lehetséges, akkor ki vállalja a barátságos kupa elindítását ebben az esetben?
- Szerintem nem kötelező feltölteni a cserepadot barátságos meccsen. Ha mégis, akkor oda mehetnek külföldiek is. Lényeg, hogy ne cseréld be őket szándékosan. A sérülés az más, azzal nem tudunk mit kezdeni. Ott majd elnéző leszek :)
- Itt most kőkemény leszek, de akkor ebben az esetben 3-0 a másik csapatnak. Ha mindkét csapatnál ugyanez a helyzet, akkor mindketten nulla pontot kapnak. Kieséses szakasz esetén pedig kérhető a szövetségtől (vagyis tőlem) pótmérkőzés lehetősége. Amikor felépülés a hiányzó játékos, akkor utólag pótolható a meccs.
- Legyen az általad javasolt. Bízom benne, hogy nem lesz rá szükség, de akkor jusson tovább az alacsonyabb osztályú csapat
Én meg tudom csinálni a kupát. Kell egy lista a résztvevő csapatokról és már hívom is meg őket.
A csoport
☢Csepel FC☢ (2)
FC Budaörs 1924 (3.1)
Ferencváros (3.1)
Győri ETO FC (4.3)
B csoport
Diósgyőri VTK (1)
White Tigers (3.2)
Erdélyi Fradisták (3.2)
Nyíracsád SE (4.1)
C csoport
FC Ajka (2)
FC Radir (2)
FTC Isti (3.2)
FC Yellow (3.2)
D csoport
Újpest (1)
Szentendre Fc (3.1)
Siófoki BFC (3.2)
Barossi Hungária FC (4.1)
E csoport
FC Mezőgecse (2)
KIFC Kishegyes (2)
Csupaláb (3.2)
FC Érd City (4.4)
Megcsináltam a beosztásokat.
16 csapat helyett végül 20-an lettünk. Remélem, ez senkit sem zavar.
Kérlek titeket, tartsátok be az időintervallumokat. Az előre kiírt napok valamelyikére hívjátok ki egymást barátságos meccsre. (Hogy ki van otthon és ki idegenben, az köztetek dőlik el. A kiírás felcserélhető)
Próbáltam úgy igazítani, hogy ne kelljen meccsnapon még pluszban játszani.
A helyosztók is ezért tolódnak el, mert a bajnokság második felében már nincs szünnap. Ha pedig valaki az osztályozón is érdekelt, akkor neki lesz ideje augusztus 20-ig lejátszani a meccsét.
1. forduló ( Július 1-4 között kell lejátszani)
A csoport
☢Csepel FC☢ (2) - Győri ETO FC (4.3)
FC Budaörs 1924 (3.1) - Ferencváros (3.1)
B csoport
Diósgyőri VTK (1) - Nyíracsád SE (4.1)
White Tigers (3.2) - Erdélyi Fradisták (3.2)
C csoport
FC Ajka (2) - FC Yellow (3.2)
FC Radir (2) - FTC Isti (3.2)
D csoport
Újpest (1) - Barossi Hungária FC (4.1)
Szentendre Fc (3.1) - Siófoki BFC (3.2)
E csoport
FC Mezőgecse (2) - FC Érd City (4.4)
KIFC Kishegyes (2) - Csupaláb (3.2)
2. forduló (Július 5-10 között kell lejátszani)
A csoport
☢Csepel FC☢ (2) - Ferencváros (3.1)
FC Budaörs 1924 (3.1) - Győri ETO FC (4.3)
B csoport
Diósgyőri VTK (1) - Erdélyi Fradisták (3.2)
White Tigers (3.2) - Nyíracsád SE (4.1)
C csoport
FC Ajka (2) - FTC Isti (3.2)
FC Radir (2) - FC Yellow (3.2)
D csoport
Újpest (1) - Siófoki BFC (3.2)
Szentendre Fc (3.1) - Barossi Hungária FC (4.1)
E csoport
FC Mezőgecse (2) - Csupaláb (3.2)
KIFC Kishegyes (2) - FC Érd City (4.4)
3. forduló (Július 11-16 között kell lejátszani)
A csoport
☢Csepel FC☢ (2) - FC Budaörs 1924 (3.1)
Ferencváros (3.1) - Győri ETO FC (4.3)
B csoport
Diósgyőri VTK (1) - White Tigers (3.2)
Erdélyi Fradisták (3.2) - Nyíracsád SE (4.1)
C csoport
FC Ajka (2) - FC Radir (2)
FTC Isti (3.2) - FC Yellow (3.2)
D csoport
Újpest (1) - Szentendre Fc (3.1)
Siófoki BFC (3.2) - Barossi Hungária FC (4.1)
E csoport
FC Mezőgecse (2) - KIFC Kishegyes (2)
Csupaláb (3.2) - FC Érd City (4.4)
Az 5 csoportelső mellett a 3 legjobb csoportmásodik jut tovább a legjobb 8 közé
(Több pont --> jobb gólarány)
Negyeddöntő (Július 17-22 között
kell lejátszani)
Elődöntő (Júlia 23-augusztus 1 között)
Bronzmeccs és döntő (augusztus 11-20 között)
B-csoport 1. forduló: White Tigers - Erdélyi Fradisták 4-0. Én csak 14 emberrel adtam meg az összeállítást, de a program magától kiegészítette a keretet és persze, hogy a lesérülő játékosom helyett egy külföldit rakott be. A különbség miatt, amely nagyobb lett, mint 3 gól, nem gondolom, hogy adminisztratív szankcióban részesülök, de a program bekaphatja.
Üdv.
Árpa - Erdélyi Fradisták
Ja, nem. Semmiképp sem lesz emiatt büntetésed. :)
Viszont most szembesültem vele, hogy más csapatok barátságos meccseit nem látom.
Szóval szeretnék privát levélben kérni mindenkitől egy végeredményt. Illetve a gólszerzőket is.
Amennyiben nem csak magyar játékosok voltak, akkor kérlek azt is jelezzétek
E csop 1. forduló. Ellenem KIFC Kishegyes nagyobbrész külföldivel állt ki!
El is porolt rendesen.😂
Szerintem hazaiakkal is megvert volna, nem is értem!
Rendben. Köszi, hogy szóltál. A szabályok értelmében tiéd a három pont :)
Mégsem kell bediktálnotok az eredményeket.
Hála FC Mezőgecse menedzserének, Istvánnak, most már tudom, hogyan kell megnézni mások barátságos meccsét.
Jól el van rejtve :)
Az Újpest-Barossi Hungária FC mérkőzésnél a csütörtöki eredményt kérnénk figyelembe venni, riválisommal egyetértésben.
Akinek ezúton is köszönöm, hogy jelezte, hogy nem volt szerencsés két órával a keddi kupameccsem utánra tenni az összecsapást.... :(
Rendben. Ha mindketten benne vagytok, akkor játszátok le újra.
Akik még nem játszották le, figyeljetek oda, mert a holnapi nap a határideje az 1. fordulónak. Aztán megyünk is tovább :)
Ma lejátszottam az első fordulőbeli mérkőzésem.
Az eredménnyel semmi gond,mivel nyertem 4-1-re.
De az ellenfél kezdőjében viszont csak 3 magyar volt.
Megfelelő nekem az eredmény, csak gondotam jelzem felétek az eseményt. Az ellenfél a Siőfok BFC volt,