Sima >>
szerda január 25 - 10:26, Szerkesztve
szerda január 25 - 10:31 Честита нова титла на Тони! Толкова категорично, че чак всички са останали без дума. След всички думи за оспорвано и равностойно, оказа се, че един отбор ще завърши без загуба и почти-почти само с победи. Страхотно постижение!
Единственият, който можеш да направи нещо, бе Бо. Само на три точки. Само и единствено победи срещу отборите извън топ3. Повече от невероятно постижение. Само аз да не го бях провалил и можеше да спечели, въпреки невероятния сезон на Тони. Но явно бе венчан за второ място, че и У21 загуби финала.
Аз съм много щастлив от моя сезон. След тези два недостижими отбора се наредих аз. Изпълних целта си за топ4, че даже си взех и една Купа. Но най-вече се радвам, че достигнах 1/4-финал в ЛЕ. Вярно, че с много късмет, но за мен това е изключителен успех. А и почти си защитихме точките и позицията.
Иначе специални поздравления за Марин. Успя да мине още един от динозаврите. Малко му остава и за следващите. Ама те не смятат да се дадат чак толкова лесно. Айсбол най-накрая да мине напред.
Локомотив се завръща, а и със самочувствие на спечелил У21. Предстоят много интересни плейофи. Само съжалявам, че Даниел Чернев се отказа. Колиооо и той се губи редовно. А два от стабилните отбори в 3-та дивизия дано не останат със собствениците си.
п.с. смятам, че познах най-много в прогнозите. Шампион, една промяна в топ4 (участниците в Европа, иначе знам, че аз си бях на 5ти), изненадата ще е Бо (и то каква). ЦСКА в последния момент ми провали прогнозата за изпадащ, но още може. Както и че няма да има 9 човека, които ще пишат в тази тема. Кой сърдит, кой няма какво да каже, кой зает, кой над тези неща, кой друго...