Észtország bajnoksága 16. évad [2]

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

U21 karikas (328)

fi Kiilikas >> szerda január 7 - 09:50
Mis ta nüüd nii masendav ? Said ju (liiga) lihtsalt ette 3-0 ja teise poolaja keskpaigaks tundus kõik ilus olevat. Pead veel õnnejumalat tänama, et püsisid ka pärast mängija eemaldamist mängus ja jõudsid penaltideni. Täitsa norm mäng. Masendav oleks 0-4 või midagi sarnast.
fi Kiilikas
Újonc
Regisztrált2013-06-21
ee raiku770 >> szerda január 7 - 18:41
anarch, vaatasin et sa enam rockingracketsit ei mängi, kahju.
ee raiku770
Újonc
Regisztrált2013-02-05
ee anarch37 >> csütörtök január 8 - 03:39
Pole aega mängida,see tahab parajalt ajavaru,muidu suhteliselt loksumine.Ehk kunagi jälle,praegu töö ja elu aja peremehed :((
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
fi Kiilikas >> hétfő január 12 - 12:24
Jõu vastu ikka ei saa, midagi pole teha, vähemalt said eesti poisid väärt kogemuse võrra rikkamaks. Kas finalist ka mingisse sarja saab mängima järgmiseks hooajaks ?
fi Kiilikas
Újonc
Regisztrált2013-06-21
ee Balthazor >> hétfő január 12 - 16:35
Mingitel suurematel riikidel isegi saab, aga meil pole minu mäletamist mööda saanud. Me pole piisavalt "suur maa", "The winner of this tournament qualifies for the U21 Champions Cup." on öeldud karika lehel.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> vasárnap február 8 - 13:59
Homme loodan ka esimesest ringist kaugemale jõuda, kuna Liverpoolil on vaid 2 tõsisemalt võetavat noort. Põhis on tal vaevu 2* vanamehi paar tk ning samal tasemel noored istuvad koos oma youth bonusega reservis :D
ee onuelver
Felhasználó
Regisztrált2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> hétfő február 9 - 14:40
2 Meistriliiga klubi on juba langenud ning vähemalt 2 peab veel langema, samas on üks 4. liiga sats kindlalt edasi saamas. Isegi loodaks teise ringi kohta, kuid enne, kui mäng läbi, ei saa kindel olla.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> hétfő február 9 - 15:21
Nõmmik ärkas alles lisaaja keskel üles, kui tegi oma 2 esimest tõrjet. Lõpuks penaltiseerias tuli see oluline kolmas ka ära.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> csütörtök február 12 - 12:37
Mulle tuli kosmos vastu ja vaadates ta mehi siis on suht pekkis seis :D
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> csütörtök február 12 - 15:58
Mul Veeriku vastu võiks isegi lootust olla, kuid nad võitsid ju Chargersit. Raskeks läheb.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> vasárnap február 15 - 13:24
Jätnuks Sagna teiseks pooleks ka platsile, olnuks ehk rohkem võimalusi, ta oli võimsas hoos. Aga Viskus vääris kindlasti ka oma kogemuspunkte, värava lõi ja penalti ka realiseeris. Ning korra juba oli pennudega õnne avaringis. Vähemasti sai kahekordsest karikavõitjast kauem vastu peetud. Ning põnevust oli täie raha eest.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> csütörtök április 16 - 06:10
ohh poolfinaal juba ju :D

Peab siis Balthazorile pähe tegema :D viimane võimalus , mõlemad keeperid vanaks jäämas :D
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> csütörtök április 16 - 13:29
Mul keeper lahjavõitu, aga vahel ajab asja ära ikka. Tal põhimõtteliselt 2 hooaega veel ees ning Gregorist saab loodetavasti piisavalt hea mantlipärija talle. Muudes liinides tundub ka järgmiseks hooajaks materjali jätkuvat, kui just päris valmis on selleks. Loodetavasti ei lõpe mu teekond järgmise hooaja algul 0:9 kaotusega mingile Aafrika mansale, vaid normaalsel moel tänavu.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> szombat április 18 - 10:12
Mul naljakas et kui ma nüüd tiitli ära võtaks siis järgmine hooaeg on 1* keeper platsis :D
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> szombat április 18 - 16:13
Ostad endale põhisse u21 talendi, keda vahel ka põhis mängitad varuna ning asi lahendatud.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn