Észtország bajnoksága 62. évad [2]

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

Hooaeg 14 (49)

ee urmas >> péntek január 2 - 11:52
Probleem..mida teha ei näe enam kursoriga liigutades pallikeste väärtusi
ee urmas
Újonc
Regisztrált2013-04-06
ee Balthazor >> péntek január 2 - 17:38
Hmm, ma küll näen...ehk arvutile restart teha?
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> vasárnap január 4 - 08:35
Midafakki, Anarch nii taga siin?? Mul pole siis lähemad 10 hooaega mõtet siia liiga poole vaadatagi.
ee onuelver
Felhasználó
Regisztrált2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee anarch37 >> csütörtök január 8 - 18:50
Rahu,ainult rahu ütles Karlson ,kui pani püksata armukese juurest ajama.....Mul hetkel sama seisuke....Ikkagi kaheksas korrus :D
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
ee Andy >> szerda január 14 - 01:23
Vägisi kisub hooaja teinepool allamänge, viie järjestikuse kaotuse kõrvale sai võetud kohustuslik võit Liverpooli üle, mis tuli väga väga raskelt, südi mäng vastastelt. Jällegi jagati kaarte minupoolele mõnuga, kuigi taktiaks ei olnud pressingut. See tähendab, et kaitseliinis on puudu pooled mehed järgmiseks Anomaalia mänguks, ehk siis tuleb minna punkti päästma jälle. Huvitaval kombel on kõige rohkem resultatiivseid sööte jaganud mu keskvälja meestes DM kellel on kõige kehvem passing, ei teagi nüüd, mida arvata. Millegi pärast, et suuda 0.5 palli kõrgemad mehed neid palle sinna anda. Ikka ja jälle kõigun mida ja kuidas edasi. Kindel on see, et vanad tuleb lepinguta jätta ja panna kokku meeskond, kes suudab olla konkurentsis järgminehooaeg, ja pikas perspektiivis olla edukas. Hea on küll istuda siin teises safe zones, kuid siiski tahaks vaikselt ka meistriliiga uksele koputama hakata, sinna minekuks peab olema aga üsna tõsine plaan ja nägemus, nagu näha hetkel Paluperat( Hopless Loesers). Siis ei saa see kindlasti kellegil lihtne olema, sest tundus, et oli piisavalt komplekteeritud eelmine hooaeg ja suutis meid siin kenasti loputada. Kuid nüüd on särav punane latern. Minul igatahes pinget ja mõtlemisainet jagub ja mulle see meeldib, eks näis kuis edasi jällegi.
Hoiame foorumit elus !
ee Andy
Újonc
Regisztrált2013-07-25
ee anarch37 >> csütörtök január 15 - 09:46
See on krt teab mis.Mängumootor keerab täiega...
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
ee Balthazor >> csütörtök január 15 - 18:42, Szerkesztve csütörtök január 15 - 18:47
Järgmisel hooajal tulevad minu luuserid ka siia tappa saama. Pole vaid kindel, kas enam minu juhtimisel, mul neist juba suht kõrini. Kindlasti ei ole ma pretendent tagasi Meistrikasse ronima, praegusest oma margi täistegemisest mulle aitab ja mõtlen, et never ever. Selle meeskonnaga kolmandas mütata ma kindlasti ei kavatse, sinnalangemise korral jätan nad raudselt.
Oli teil vaja eelmise hooaja lõpus kõigil tipus nii ära kustuda? Praegu oleks siin mul palju huvitavam näha, kas mu koosseis siin saaks uue mootoriga veel hakkama või võitleks ka viimaste seas.
Ahjaa, Andy kommentaari paranduseks: säraTU punane latern. Pole mitte millegi üle särada peale selle, et mingi imeliku vimka tõttu on mul õnnestunud igalt meeskonnalt punkt kätte saada, mis ühele pika puuga viimasele just kuigi loomulik ei tohiks olla. Pigem eelistaks 3-4 kõvema vastu nullil olla ning lähemaid meeskondi ikka võita, mitte närveerida et kas saan liiga eelviimase vastu viigi kätte või mitte, oleks ehk loomulikum.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> péntek január 16 - 12:22
Mis nali see on: kell 14.21 pakub mulle 12.48 alanud liigamängu lives vaadata? :D
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Andy >> hétfő január 19 - 23:54
Ei oskagi enam midagi öelda, tundub, et tuleb harjuda mõttega, et juba järgmine hooaeg on kolmas liiga tore koht kus pesitseda. Krt ei saa seda mängu üldse käima. Ma ei saa aru kuida see teine hooaja pool alati nii ära vajub ? Seekord tundub see ikka eriliset suure sitana, mis vetsupotist alla lastakse !
ee Andy
Újonc
Regisztrált2013-07-25
ee anarch37 >> vasárnap január 25 - 18:45
Liigasse püsima jäämise lootus kustus lõplikult....Pole valgust tunneli lõpus ja ,kui oleks siis kindel,et rong tulekul.Enamik meeskonda läheb müügiks...
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
ee Balthazor >> hétfő január 26 - 18:16
Nüüd pead homme võõrsil viigi kätte saama ning taas vanad head üleminekumängud ees. Torni pink pole tugevate meeste poolest väga pikk, noored võivad vaid üllatada, Kure aga pole midagi väga erilist kui Puka City neile parajat peavalu suudab valmistada, ründavam pool ainult noored oma kasvandikud. Jebaat üle 1 hooaja teises ei kesta oma vananeva koosseisuga, kui häid noori ei too juurde.
Tundub, et karmim nimi motiveerib küll mängijaid sellest vabanema :D
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> hétfő január 26 - 19:02
:D Leivata jäävad,maha müün kõik jäävad nii 23-24 vanuse ülempiiriga,mõni ehk pool hooaega nagu Dodd,see oleneb ,sellest kas jään püsima,kui mitte läheb kohe müüki...
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
jm Haile Selassie I >> kedd január 27 - 13:13
Oooohoooo midaaa! HDTanul tuleb otse üles, tubli!
jm Haile Selassie I
Felhasználó
Regisztrált2013-03-17
ee anarch37 >> kedd január 27 - 17:05
:D Jälle need üleminekumängud,kindlasti 4,kui mitte 5 hooaega järjest.Ses suhtes juba veteran....
ee anarch37
Felhasználó
Regisztrált2013-05-26
ee Balthazor >> szombat január 31 - 11:39
Uuel hooajal siis mul 4 katset likvideerida üks must plekk klubi mainelt: pole seni GoGoGo vastu 3 ametlikus mängus saanud ei punkti ega väravat kirja. Meistriliigas õnnestus kõigilt vähemalt 2 punkti ära röövida :P
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn