Észtország bajnoksága 76. évad

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

H21 (131)

ee Balthazor >> péntek január 1 - 22:01
Ma ei hakka kõiki su õnnetuid armastusi nende 4 aasta jooksul üles lugema, mida tean ja veel mäletan. Sa oled veel jah piisavalt noor, et nii otsida, aga kui minuvanune hakkaks iga hinna eest suhteisse kippuma, muutuks ma naeruväärseks. Kui mulle pole kedagi määratud saama, ei hakka ma ka vägisi võtma kedagi, kui oleks, peaks saatus mind temaga kokku viima või viinud olema.
Liigaseisu ma üle ei dramatiseeri, praegu on lõik, kus kohtungi peamiselt tugevamatena ja ainsad kaotsiläinud punktid olnud Aashole vastu viigimängust. Noorte ja paremate põlvkond hakkab vaikselt peale kasvama, selle ja järgmise hooaja ehk vindun tõesti püsimajäämisheitluses, aga siis peaksin ehk veidi kerkima jälle. Küllap mõne mängu suudan veel tänavugi üllatada.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> vasárnap január 3 - 11:33
Krt euroopas prantsuse meeskonnal nii halvad mängu ajad :D väga puhata vennad ei saa
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> vasárnap január 3 - 11:47
Üks mida ütlen- ära enne välja kuku kui oled statat saanud alustada. Mul seni kolmandas on Anarchi ja FC O vastu olnud lausa üle 28K rahvast kuigi muidu bottidega 12K kanti jääb. Kui ma jätnuks mullu võimaluse kasutamata siis noist poleks üle 20K tulnud ja raha piletihindade arvelt ka vähem. Lisaks peaks ootama tagasitõusu teise ja seal pea hooaja lõpuni et saaks parimal juhul valmis üldse. Alles siis saaksin sealt täislaksu raha mis nüüd hakab jooksma kohe kui ma üleval tagasi. Selle hooaja lõpus mul võibki olla mingi miinus kulude arvelt ent tolle teenin kindlalt tagasi niipea kui ülesse tagasi saan. Siis hakkab iga 20+ mäng mulle puhast kasumit tootma kuni ma seal oma 4/5 kokku saan ja siis liituv ehitusaeg mis nüüd juba möödas mul :)
ee onuelver
Felhasználó
Regisztrált2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> vasárnap január 3 - 15:15
Ning tänu eilsele pean neid 4 mängu nüüd nullist hakkama koguma. Krt Kosmose vastu ma isegi ei vaadanud otse ja tuli 35K täis ning Tartu vastu müüsin pileteid ja vaatasin, aga kokku veel vähem kui Aashole vastu. Mul on olnud vähemalt 3 korda see 4/5 koos, kuid kas on veidi raha puudu või muu ehitis ootab lõpetamist ja siis kui nendega korras, veab alt mäng, kust seda just ei ootaks. Järgmises viisikus ei tule ilmselt AA vastu rahvast juba kokku, järgmised 2 peaks saama ja siis ei saa kindlasti Reservide vastu. Samas on kõik ehitised juba nii kallid ja kauavalmivad, et tolle aja peale on jälle paar võimalust mööda lipsanud.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> hétfő január 4 - 07:56
Kuradi Aashole kesköine mäng. Muidugi jäi taktika panemata. :(
ee Kaarel
Felhasználó
Regisztrált2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> kedd január 5 - 08:27
Oeh , kirun ka aashole öist mängu :D Tund aega hiljem cupi pelama ju
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Kaarel >> kedd január 5 - 12:15
Äkki see annab mulle väikese lootuse sulle võõrsil ära teha. :D
ee Kaarel
Felhasználó
Regisztrált2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> kedd január 5 - 12:21
Ei tea mis rotatsiooniga kumma vastu mängima pean :D
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> kedd január 5 - 20:36
Peab ikka endale siia kirja panema, muidu lähen jälle samasse orki:
ÄRA KUNAGI KASUTA KESKVÄLJAL KAHT HIINLAST KORRAGA! NAD SUHTLEVAD HIEROGLÜÜFIDE ABIL NING NENDE MAALIMISE AJAL VÕETAKSE NEILT PALL ÄRA.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> kedd január 5 - 20:42
kõik konkurendid liigas juba 10 või enama punktiga maha jäänud. too easy, oleks siin ainult VEERIKU!
nz Luke Broadcast
Újonc
Regisztrált2013-09-18
ee Balthazor >> kedd január 5 - 22:28
Siis pead end teise liigasse kukutama :)
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> szerda január 6 - 10:19
Mis te selle Veeriku järgi nutate? Ma suutsin talle mullu 3 mänguga 7 kolli lüüa nii et suht juust kaitse oli tal kuna mul oli rünne teises liigas nõrgim vist ning ta sai 0-5 pakke ka mitu tk. Äkki tahaks Paide #2 hoopis? Oleks jõukohasem vastane :D
ee onuelver
Felhasználó
Regisztrált2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> szerda január 6 - 11:54
Sest torres ei saa jagu tast
ee Taavi
Közösségi Admin
Regisztrált2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> szerda január 6 - 14:23
Veel veidi soola: Veeriku kaotas täna sealsamas kodus karikamängu FC Tornile. Nii et hoopis Torni on kõige tugevam.

...(ning homme selgub, et temaga kohtungi veerandfinaalis, kui siis kaotan, ongi tõestatud)

Huvitavad paarid kolmas liiga vs teise lõpp on veel ees. Kuna Navi suutis Haapsalut võita, siis miks mitte Paidetki. FC O kohta olen skeptilisem, kuna kodus just Pukale kaotati, kuid ehk oligi ühel rõhk karikale ja teisel liigale? Puka skaut arvanud jälle, et on võimalus penaltiteni vedada. Hästi ei usu, et kolmaski suure viie hulgast jääks veerandfinaalist välja.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> szerda január 6 - 17:40, Szerkesztve szerda január 6 - 17:44
Lõpuks üks murdemäng, kust tuli 28K ära. Kui nüüd Torres ja Taavi alt ei vea, neilt on 35K olnud tavaline, siis saab pühapäeva õhtul ehitustöödega alustada. Tulemus on nagu on, imelik mootor kui ühe KESKkaitsja puudumine võtab maha kogu ründevõime ning sedameeskonna vastu, kes ise teeb alati vähem pealelööke. Kusjuures seda nägi skaut ette...järelikult on Wolk tõesti mul nii asendamatu vend, et teda müüa ei saagi.
ee Balthazor
Felhasználó
Regisztrált2013-12-01
ee Dünamo Tallinn