Izrael bajnoksága 33. évad

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

הישראליות בעולם עונה 15 (147)

il basta >> csütörtök február 19 - 16:10
באמת משחק חד-צדדי - זה היה פשע אם לא היית עולה!!!

בהצלחה מחר בהגרלות לכולם!
il basta
Felhasználó
Regisztrált2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il LFC >> csütörtök február 19 - 16:59
כל הכבוד לכולכם ובהצלחה בהמשך
il LFC
Felhasználó
Regisztrált2013-05-25
il Tel Aviv FC
il Jordy Cruijff >> péntek február 20 - 16:21
ואחרי שאני רואה את ההגרלות ההתלהבות קצת מצטננת, הגרלות קשות לכולנו, סביר שכל הקבוצות מהאלופות יעברו, וגם 1-2 באירופה, לי יהיה די קשה לעבור, בבית שלי הצרפתים חלשים ממהשאר אבל הלטבים מצויינים, הקבוצה השלישית מצויינת אבל נפצע להם השחקן הכי טוב לכנראה 3 המשחקים הראשונים מה שיכול מאוד לפגוע בהם... נקווה לטוב
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il joest5 >> péntek február 20 - 20:51
הגרלות ממש לא פשוטות לכולנו. אני חושב שבניגוד לעונות קודמות העונה באף אחד מהבתים בליגת האלופות הישראליות לא פייבוריטיות לסיים ראשונות כשבכל בית קיבלנו יריבה עם סגל טוב משלנו (עופר את ההולנדים כשכאן אולי זה שווה, אני את רומא שנכון להיום חזקה ממני והפועל את סובוטיקה שאני לא צריך לאמר עד כמה היא חזקה). למקום שני עם זאת אנחנו בהחלט פייבוריטים אבל זה לא יהיה פשוט.
il joest5
Fordító
Regisztrált2013-02-07
il Jordy Cruijff >> péntek február 20 - 20:53, Szerkesztve péntek február 20 - 20:53
האמת שאין כזה הבדל לדעתי בין ראשון לשני כמו בעונות הקודמות (כמובן שעדיין יש), לא מעט חזקות מסיימות שני בסוף וכו', בכל מקרה, העיקר לעבור לדעתי, כמובן שרצוי מראשון.

בהצלחה לכולנו!
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il joest5 >> péntek február 20 - 21:20
בעונה שעברה בליגת האלופות כל 8 הקבוצות שסיימו ראשונות בבתים גם עלו לרבע הגמר כך שאני לא בטוח שאתה צודק אבל בסופו של דבר אכן החשוב הוא קודם כל לעבור שלב.
il joest5
Fordító
Regisztrált2013-02-07
il basta >> péntek február 20 - 22:14
אכן הגרלות לא פשוטות!
מקווה לסיים שני, כי גם זה לא יהיה פשוט...
אצל מכבי וסתיו המצב מעודד - אני בטוח שלפחות אחד מהם יסיים בין שני הראשונים!!! בהצלחה לשניהם.
il basta
Felhasználó
Regisztrált2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> szombat február 21 - 08:25
אצלי בינתיים נפתח טוב, תיקו חוץ מול הלטבים העדיפים עלי (בהחלט נקודה לא צפויה). וגם ובעיקר, הצלע השלישית במאבק על הכרטיסים- השבדים, הפסידו לצרפתים... מחזור הבא אני מול הצרפתים, והלטבים מול השבדים, במשחק קריטי מאוד.
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il Jordy Cruijff >> hétfő február 23 - 08:13, Szerkesztve hétfő február 23 - 08:13
בינתיים היום מתחיל טוב באירופה, הפועל עם תיקו נוסף, אבל נראה שהבית שלו מאוד מסובך, עד עכשיו רק תוצאות תיקו לכל הקבוצות בו, והעלייה תוכרע בהמשך.

חיפה וסתיו עם ניצחונות חשובים, בטח אחרי התוצאות הלא משהו בסיבוב הראשון.

בקרוב גם אני ועופר נשחק, אצל שנינו משחק חשוב מאוד... אצלי קשר הנבחרת הגיאורגי לא ישחק בגלל שהוא מתעייף במידה מוגזמת מאוד ממשחקי נבחרת... נקווה להסתדר גם בלעדיו. לשמחתי הוא מורחק מהמשחק הבא של הנבחרת שלו כך שסוף סוף הוא יחזור כשיר יום אחרי משחק נבחרת.
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il joest5 >> hétfő február 23 - 09:33
האמת שגם אני סבלתי מלא מעט עייפות של לא מעט מהשחקנים שלי (פלוס שחקן הרכב שלא שיחק ושני שחקני הרכב שחילקו ביניהם מחצית, הכל כמובן בגלל עייפות) בגלל משחקי הנבחרות. אבל למרות משחק קשה מאוד (הם בעטו יותר ממני לשער ולוי היה מצויין) מול היריבה שעל הנייר היא החלשה בבית שלי ועוד אצלי בבית עברתי את זה בשלום.

אגב, מאחל לך שזה יהיה משמעותי לאירופה כשהגאורגי יחזור אחרי שלא שיחק במשחק נבחרת אבל משחקי הנבחרות הבאים יהיו רק עוד 15 יום כך שנהיה הרבה אחרי שלב הבתים. מאחל למעשה לכולנו להתבאס מכך ששחקנים יחזרו עייפים ממשחק הנבחרת למשחקים באירופה, זה לפחות יאמר שאנחנו עדיין באירופה.
il joest5
Fordító
Regisztrált2013-02-07
il basta >> hétfő február 23 - 10:40
אצלי המצב לפני המשחק באירופה היה ממש קשה: השוער פצוע, החלוץ התותח פצוע, והמון עייפים - אבל כמו שאני מבין אני לא היחיד...
מקווה לטוב.
בהצלחה לעופר ומכבי!
il basta
Felhasználó
Regisztrált2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> hétfő február 23 - 14:56
כל הכבוד לעופר על הניצחון הנוסף!!!

נקווה שאני ישלים יום מצויין לנו.
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il Jordy Cruijff >> hétfő február 23 - 16:09
ניצחון גדול לי באירופה 1-0.
עכשיו 2 משחקים מול השבדים שבאים ללא הקשר התותח שלהם, נקווה לטוב.
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08
il basta >> hétfő február 23 - 17:40
רק אני פישלתי היום...
il basta
Felhasználó
Regisztrált2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> hétfő február 23 - 19:00
קורה, ס"ך מצבך בבית לא רע והניצחון של סובוטיקה היום לטובתך, נקווה שתוציא מהם מספיק נקודות בצמד המשחקים הקרוב שלך איתם...
il Jordy Cruijff
Újonc
Regisztrált2013-04-08