Lettország bajnoksága 24. évad [3.1]

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

22, sezona (222)

lv Snobs >> hétfő február 8 - 20:34
@dexterito man šodien arī bija grūta spēle, pret jūsu līgas klubu FC Lasta, bet veiksmīgi pārvarēta ar visām trīs maiņām :D
lv Snobs
Közösségi Admin
Regisztrált2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Remm >> hétfő február 8 - 21:03
Par kādām visām trīs maiņām Tu runā? Tev bija piecas, man sešas. :)
lv Remm
Újonc
Regisztrált2015-03-24
lv Snobs >> hétfő február 8 - 21:12
sorry, sajuka ar lielo kausu :D
lv Snobs
Közösségi Admin
Regisztrált2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Ozols >> hétfő február 8 - 21:34
are you @@@@ kidding me? sarkanā kartīte u21 kausā un protams garantēts zaudējums. To vēl var pārdzīvot, bet sarkanā kartīte līgas spēlē, kurā esmu vadībā ar 2:0 un jau rit 2. puslaiks :@ Pakāsta spēle un DSQ vienam no aizsardzības balstiem.
lv Ozols
Újonc
Regisztrált2014-04-13
lv dexterito >> kedd február 9 - 03:01
jā,nebija tava laimīgā diena;)
lv dexterito
Újonc
Regisztrált2014-07-13
lv dexterito >> kedd február 9 - 04:45
Aiz gara laika,izveidoju tādu kā neoficiālu spēka reitingu,tāpat kā iepriekšējā sezonā.Ņēmu vērā 11 spēlētājus(4-4-2),izņēmums bija KKL(5-3-2).Bet kā jau parādija iepriekšējā sezona,saraksts neparāda īsto spēka samēru,bet uz papīra spēcīgāko

FC InterČiekuri-8.35
FK Jelgava-8
FC UGALE-7.95
Saldus Bebri-7.8
FC Deam-7.75
FC BARONS/FastumGel-7.65
Death Metal-7.5
Kocēnu Kļavu Lapas-7.5
raccoons-7.5
FC Lasta-7.2
lv dexterito
Újonc
Regisztrált2014-07-13
lv dexterito >> szerda február 10 - 11:57
Mana taktika pret kocēniem neizvērtās diezko veiksmīga,laikam mazāk jāeksperimentē
lv dexterito
Újonc
Regisztrált2014-07-13
lv Didzis Dragons >> csütörtök február 11 - 11:03
paliku bez GK, tā ir , ka beidzot izdomāju pieturēt tikai vienu un otro atstājot kā jauno... sezona jau sezonas sākumā liekas norakta.. nu, ko- jācīnās par palikšanu..
lv Didzis Dragons
Felhasználó
Regisztrált2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Ozols >> péntek február 12 - 17:44
Man patīk Bebru taktika :D Spēlēt ar 3 aizsargiem ir pašnāvība. LW un RW arī it kā neko nedeva, labāk varēji likt kā uzbrucējus LF un RF. Man jau nav žēl sagraut ar 4:0 izbraukumā, jo varbūt vārtu attiecība noderēs sezonas beigās.
lv Ozols
Újonc
Regisztrált2014-04-13
lv dexterito >> szombat február 13 - 03:36
Nu jaa,vieglaak jau uzlikt piecus defus un viss :D Neko nepaarmetu;)
Vins varbuut meklee kkaadus risinaajumus,jo speele neiet.Es a paslaik mekleejos ar ceriibaam uz labaaku sezonas turpinaajumu
lv dexterito
Újonc
Regisztrált2014-07-13
lv Ozols >> szombat február 13 - 06:41
5 aizsargi ir vislabākā taktika šajā spēlē. Saprastu, ja viņš mēginātu spēlēt ar 4 aizsargiem, bet ar 3 tas ir garantēts zaudējums. Neesmu redzējis, ka kāds vispār spēlētu ar LW un RW. Pirms gandrīz 2 gadiem, kad sāku spēlēt, pamēģināju un sapratu, ka labāk LF un RF.
lv Ozols
Újonc
Regisztrált2014-04-13
lv Remm >> szombat február 13 - 08:12
Didzis Dragons pagājušajā sezonā mūsu līgā jau mācīja vienam konkurentam spēlēt. Nezinu, cik aiz labas sirds, cik ar domu, lai atņem man kādu punktu. Bet pirmais, kas no šīs mācības cieta, izrādījās pats skolotājs.
Nē, nu dažreiz jau noder - pasaki kādu taktiku un tad vismaz nākamajās spēlēs zini, ko gaidīt. :)
Bet kopumā tas skādi neatsver.
lv Remm
Újonc
Regisztrált2015-03-24
lv Didzis Dragons >> szombat február 13 - 13:30
es mācīju, jo viņš bija stabils pēdējās vietas ieguvējs un beigās skādi ne Tev ne sev nenodarīju - tikām abi līgu augstāk ..
lv Didzis Dragons
Felhasználó
Regisztrált2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> szombat február 13 - 13:49
Neuztver pārāk nopietni - es jau to visu drusku ar ironiju rakstu. :)

Tobrīd jau Tu nevarēji zināt ne to, ka nespēsi sadeldēt starpību ar mani (bija 5 punkti starpā, kad nospēlēji ar viņu neizšķirti), ne to, ka tomēr izsitīsies līgu augstāk.
Es savukārt mēģināju kārtu vēlāk pret viņu izmantot to, ka šķita, zinu, kā viņš spēlēs. Taču viņš izlika 4-4-2, nevis Tevis ieteikto taktiku. Un knapi izrāvu uzvaru.

Tā kā arī frāze "dažreiz jau noder" manā iepriskšējā komentārā ir ar pašironijas devu. :)
lv Remm
Újonc
Regisztrált2015-03-24
lv Remm >> szombat február 13 - 17:42
Tad nu beidzot pilnīgi bezcerīgs zaudējums - pret Jelgavu. Es domāju ne tikdaudz rezultātu, cik spēli. Pret Baronu, kam zaudēju ar 0:3, man bija labas iespējas. Šeit būtībā nekādu.
Vēl neesmu spēlējis ar dažiem potenciālajiem līderiem, bet no tā, ko redzu pašreiz, manuprāt, līderis ir skaidrs, un nekāda vārtu attiecība beigās Jelgavai nebūs svarīga.
lv Remm
Újonc
Regisztrált2015-03-24