Lettország bajnoksága 59. évad [2]

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

26. sezona (309)

lv Ar4ers >> kedd október 11 - 19:48
Čiekuri bija vienīgā komanda, kas mani neuzvarēja.

2 ničas un 2 uzvaras man.
lv Ar4ers
Felhasználó
Regisztrált2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
mz Eusebio >> kedd október 11 - 19:53
toties tu snob esi lielākais gailis šeit, kas tikai ar apvainojumiem mētājas, jau trešo reizi pamanījies iemest pretīgu komentu par mani, sākot ar 433, pēc tam domā, ka es tik stulbs, ka domāju te panākt savu iepriekšējo klubu un tagad šitais ://
mz Eusebio
Újonc
Regisztrált2014-07-04
lv Snobs >> kedd október 11 - 19:59
Paldies par tavu viedokli, bet joprojām uzskatu, ka tev nav mugurkaula.... Lai arī par kādu nabadziņu tu te tagad nemēģinātu uzmesties...

Kāda bija tava doma, te atgriezties? Ja aizgāji ar kaunu, tad aizgāji, ņemtu piemēru no Ozola
lv Snobs
Közösségi Admin
Regisztrált2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Jankzee >> kedd október 11 - 19:59
Es iesaku par to, kurs ir bezmugurkaulnieks spriest pec realaas dzives sasniegumiem un raksturipasibaam nevis online speeles.
Protams, katram savs ar ko dizoties, bet nu varbut vienam mazaak laika te seedeet,cits nepieiet sitai lietai tik nopietni utt. A taa norej ciekuru it kaa vins te profesionalis, kam par onlaina klubu menedzesanu maksaa naudu.. kamer taa jav, pienemu ka katrs dara ko grib.

Jauku jums vakaru!
lv Jankzee
Újonc
Regisztrált2014-08-07
mz Eusebio >> kedd október 11 - 20:01
es vēlreiz atgādinu, ka būtu pametis klubu sezonas beigām neatkarīgi no ieņemtās vietas, tā kā vienalga.
Toties tagad prieks pašam, jo nu sastāvs ir 100% mans, ka blastooram atlika tikai maukt defaulto 532 un paņemt līgu.
Pie tam esmu devis vēl vienam menedžerim iespēju spēlēt starp labākajiem Latvijā, kuram citādi tāda iespēja nekad nerastos. Es domāju klubu atstāju diezgan labā stāvoklī, pamatsastāvs pa pusei atjaunots, ir daudz jauniešu (pat pārāk daudz, lai visi spēles dabūtu), kuri ir diezgan vērtīgi, tā kā nepieciešamības gadījumā varēs iegūt papildus līdzekļus, būs interesanti pasekot no malas īstenībā )
mz Eusebio
Újonc
Regisztrált2014-07-04
lv Problem? >> kedd október 11 - 22:53
labs, sezonas beigās atkal visās spēlēs sola zāģi, neatkarīgi no sastāva un taktikas, laikam RIP manam 1. līgas sapnim
lv Problem?
Újonc
Regisztrált2014-04-13
lv Jaunais >> szerda október 12 - 05:53
Nu, mājas spēlē jau tu mani uzvilksi desā, tas ir kā bankā!
lv Jaunais
Felhasználó
Regisztrált2014-07-11
lv Jankzee >> szerda október 12 - 07:33
Ac Riga -Zemessargs varetu but interesanta spele.
lv Jankzee
Újonc
Regisztrált2014-08-07
lv zemessargs >> szerda október 12 - 08:27
Jankzee divas sezonas atpakalj bija lidziga speele ar Tukumu manupraat :D izlidoju :D cerams shoreiz man nedaudz uzsmaidiis veiksme :)
lv zemessargs
Felhasználó
Regisztrált2013-10-13
lv Jankzee >> szerda október 12 - 17:37
Uzvara par Carnikavu 2-1 ar visu to, ka aizsargs spēlēja pussargos un pussargs (DCB traumas dēļ) aizsarga pozīcijā :D
Bet nu pārspēlēs netikšu. Pat ja Death Metal nokapās ničā ar Omertu, man ir sliktāks +- kā Snobam :D
tā kā tiekamies nākamsezon atkal 2.līgā. Zinu, ka neizmantoju savu potenciālu šosezon :D būs pārmaiņas komandā. Pārdošu vienu no diviem vecajiem midiem (moš abus) un malējo defu vecāko...
lv Jankzee
Újonc
Regisztrált2014-08-07
ua Kristaps >> szerda október 12 - 18:53
Super, Zemessarg! Ar noturēšanos, nākamsezon jākāpj augstāk!
ua Kristaps
Felhasználó
Regisztrált2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv zemessargs >> szerda október 12 - 19:01
Vel jau paarspeeles!
lv zemessargs
Felhasználó
Regisztrált2013-10-13
ua Kristaps >> szerda október 12 - 19:21
Ups, nepamaniju! Tad vēl nesveikšu.
ua Kristaps
Felhasználó
Regisztrált2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv Jaunais >> csütörtök október 13 - 05:57
Veiksmi Tukumam un Omertai! :) Lai uzvarētājam izdodas tikt uz virslīgu :)
lv Jaunais
Felhasználó
Regisztrált2014-07-11
lv Jaunais >> csütörtök október 13 - 06:12
Lai man būtu kaut neliels prieks, ka es kaut kur esmu līderos, tad te būs +/- vārtu attiecības Tops

1. Konkurenti +10
2. Team Blastor +9
2. Tukums +9
4. Metal +7
5. Omerta +5
6. Resnie +3
7. Carnikava -2
8. Zemessargs -3
9. Rīga -17
10. Spartak -21
lv Jaunais
Felhasználó