Lengyelország bajnoksága 35. évad

Fórum: Bajnoki fórum rss-feed

Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.

Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez

Sezon 21 - dyskusja ogólna (202)

pl Azmo >> péntek december 25 - 18:30
Ciężko jest ją ustabilizować na przestrzeni paru sezonów. gothart widze chyba wraca do czołówki po poprzednim słabym sezonie. Na plus zaskakuje mnie Radomiak, powolutku, powolutku, ale idzie co sezon do przodu ;)
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl czorny >> szombat december 26 - 12:37
Przed poprzednim sezonem liczylem na 5-te miejsce i gre w PE w tym sezonie. Bylem pewien ze ktoras z druzyn wyzej w tabeli zdobedzie puchar. Niestety wszystkie druzyny odpadly z pucharu Polski wczesnie i o PE moge dalej tylko marzyc.
W tym sezonie moj sklad jest troche slabszy. Jak dotad idzie mi jednak niezle. Bardzo istotne bedzie kilka kolejnych kolejek. Najblizsze 4 mecze to Gwardia, Cuprum, Qutasiorki i Polonia. Te mecze dadza odpowiedz o co moi Kopacze beda walczyc w tym sezonie.
pl czorny
Felhasználó
Regisztrált2013-09-01
pl Azmo >> szombat december 26 - 12:58
Przeze mnie nie zagrałeś w PE :P Byłem najbliżej, ale po olbrzymiej kompromitacji poległem po karnych z 3 ligowcem, a miałem autostradę do pucharu :/
W tym sezonie ponownie finał u mnie, może w końcu w nim zagram :D
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl czorny >> szombat december 26 - 14:58
Kiedy odpadlem w cwiecfinale to zostales moja jedyna nadzieja. Tak jednak bywa. Teraz trzymam kciuki za Gornik aby wypadl jak najlepiej w PE.
pl czorny
Felhasználó
Regisztrált2013-09-01
pl Azmo >> szombat december 26 - 15:39, Szerkesztve vasárnap december 27 - 11:57
Siersza jest w trudnej pozycji przed rewanżem, musi strzelić 2 bramki na wyjezdzie.
Polonia ma o tyle łatwiejsze zadanie, że teraz gra u siebie.

Edit. Witam nowego managera w lidze ;)
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl Azmo >> hétfő december 28 - 19:40
Nurek coś masz pecha z tym swoim bramkarzem...

Oj czorny ten Twój zmiennik w obronie Ciebie dzisiaj mocno sabotował, a ja dość kiepski mecz. Ewidentnie napastnicy nie mogą w bramkę trafić :/
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl Nurek >> hétfő december 28 - 20:57
Dzisiaj i tak by mi w niczym nie pomógł, ale fakt, że coś często jest kontuzjowany.
pl Nurek
Felhasználó
Regisztrált2013-02-05
pl KS Nurki
pl Azmo >> hétfő december 28 - 21:19
Myślałeś o zatrudnieniu kogoś w centrum zdrowia? Ja mam i raczej nie narzekam na kontuzjogenność moich graczy.
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl Nurek >> hétfő december 28 - 21:43
Dopiero buduję kolejne poziomy biura, a i tak w pierwszej kolejności zatrudnię personel do kateringu. W przyszłym sezonie będę już miał kogoś w centrum zdrowia. Poza tym personel nie powoduje zmniejszenia "kontuzjogenności" tylko pomaga szybciej leczyć (i przy okazji zmniejsza zmęczenie).
pl Nurek
Felhasználó
Regisztrált2013-02-05
pl KS Nurki
pl czorny >> hétfő december 28 - 21:46
No troszke mnie zawiodl ten obronca. Jego dni sa juz policzone. Jakies 8 mu zostalo I leci do biura
pl czorny
Felhasználó
Regisztrált2013-09-01
pl Azmo >> hétfő december 28 - 21:52
Czyli ja po prostu mam farta, bo 6 poziom centrum zdrowia to raczej kiepsko :/
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl Sekker >> szerda december 30 - 22:23
Adam to już nie jest śmieszne, ale... znów mecz z Tobą i znów jakaś kontuzja. W dodatku bramkarza i to na samym początku meczu.
pl Sekker
Felhasználó
Regisztrált2013-05-22
pl Azmo >> szerda december 30 - 22:30, Szerkesztve szerda december 30 - 22:32
ale zmiennik zagrał zacnie, w dodatku ugrales punkt, co niszczy nasza stara tradycje :p
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11
pl Sekker >> szerda december 30 - 22:35
Zmiennik to właśnie wiele do roboty nie miał, bo większość to były strzały zablokowane przez moich obrońców lub strzały niecelne i kto wie czy gdyby stał na bramce mój podstawowy bramkarza to czy przełamanie tradycji nie skończyłoby się moim zwycięstwem ;D
pl Sekker
Felhasználó
Regisztrált2013-05-22
pl Azmo >> csütörtök december 31 - 11:54
Nie szalej, ja przecież przeważałem. Mój rezerwowy GK spisał się przeciętnie niestety.
pl Azmo
Újonc
Regisztrált2013-05-11