Ja wyłaże z założenia, że ten 10 poziom przyda się w momencie kiedy 12/13/14 poziom bazy treningowej będzie wjeżdżać.
Gorzej z rozplanowaniem tego, jakimś cudem udało się wypożyczyć 2 zawodników ostatniego dnia, ale napastnik jest bez specjalek i jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało.
W ogóle obecny rynek transferowy jest czymś, na co można 3-stronicowego ranta napisać
Gra mnie oszukuje... dzisiaj dopiero zwróciło mi zawodników z wypożyczenia z poprzedniego sezonu... co powoduje że na ten sezon nikogo nie wypożyczyłem...
Faktycznie może być opóźnienie ale tylko w wiadomościach o tym że wrócili do Ciebie, a nie że wrócili. Ja czasem muszę kliknąć w swoich zawodników żeby przyszła mi informacja, ale oni już wtedy tak czy siak są w składzie normalnie.
Ten błąd jest od zawsze. Przy każdym zawodniku jest data jego powrotu z wypożyczenia i tego trzeba się trzymać. U mnie z informacjami też są poślizgi o kilka dni. Nawet wystawiałem graczy na LT którzy oficjalnie jeszcze nie wrócili z wypożyczeń :) Nie ma czym się przejmować. To zwykły błąd. Zresztą widać kto już wrócił gdy ustala się składy na sparingi bo są dostępni.
Na nazwiska nie patrzyłem, zawsze wiadomość byłą w porę... swoją drogą jak to tak znany bug to czemu twórcy nie naprawili go jeszcze... Ostatnio chyba robią jedynie rzeczy na których mogą kase trzepać jak oglądanie reklam ;)
Dokładnie tak jest. Kiedyś pisałem do Holendrów bo dużo błędów jest. Kazali regularnie czytać FAQ bo tam są wszystkie zasady aktualizowane...na bieżąco :) Kpiny jakieś. Od wielu lat nie ruszyli palcem w poważnych sprawach tylko bawią się w jakieś kosmetyczne poprawki :(