Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.
Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez
Sidney aż nie wierze że ty walczysz o utrzymanie w 3 lidze... Prawdziwy ŁKS...
Ruta, nie wygłupiaj się!
Szakal dawaj na baraże!!!
Szpaka druzyna nieobliczalna u siebie z takim ogorkiem przegrać
Co tu się odjaniepawla Panowie? XDDD
@Vinc, ja odkąd była zmiana w silniku to cały czas walczę o utrzymanie, mecz z Wojtasem w ostatniej kolejce będzie tym z gatunku o 50 punktów :D
Allocer zawiodłeś mnie :/ Czekają mnie chyba baraże, bo wątpię, żebym w ostatniej kolejce pokonał psa na wyjeździe, a boom ma łatwiejszy o wiele terminarz :(
tez chciałem wygrać, bo to zawsze 2 miejsce, a nie 3. i sam jestem zdziwiony, że napakował mi bramek 32 letni AMC z ponad 4 piłkami taktyki.
jebać główne umiejętności wychodzi na to, że nawet Madera nic nie strzelił to niesamowite aż
Szpaku, ale myślać racjonalnie na co mi one? Odpadnę już w 1 rundzie, a sparingi przepadną. ;c
No to w barazach ja lub sliwka dobrze ze ostatni mecz gram u siebie
Kurwa ależ ta gra jest pojebana!!Wygrywam na wyjezdzie 0-2 i nagle dostaje 5 bramek:/.
O tygryski beda mistrzami.boom boom sensacyjnie przegral
Ja tam spadam :)
wybacz klusek, ale musiałem wygrać.
mam nadzieje ze nie wpadniesz na baraże. :)
Spokojnie zagrozonych wykluczeniem oszczedzalem jutro pkt i zostaje a jak baraze to powalcze
No i jest awans bezpośrednio z 1 miejsca :) Szczerze nie spodziewałem się tego i myślałem, że boom wygra tę walkę :D