Nie no jak globuss tym składem wygra 2 ligę to będę tak kisnąć z tego exploitu silnika XD
(tak żeby nie było, jak jest możliwość wykorzystania jakiejś przewagi w grze bez oszustwa typu boostowanie własnych piłkarzy to nie mam nic przeciwko, więc to nie żaden przytyk w stronę globussa tylko raczej beka z gry)
Dajcie spokój z tym silnikiem, z Egsem w podstawowym składzie tylko remis, a rezerwami wygrać z mzks czupakabra, bezcenne doświadczenie, ciekawe co dzisiaj odwali RS, ale z globusem zawsze ciężko
No silnik dla mnie dzisiaj był znacznie bardziej łaskawy, niż wczoraj :D Teraz pozostało czekać na mecz Micha. Musi wygrać 3 bramkami, to wtedy zajmie 1 miejsce.
Jprd!!!!! Ależ to był mecz w napięciu jak naszej reprezentacji :grin: dzięki chłopaki! Level wyżej nie myślałem że tak szybko przejdę do 1 ligi, w planach było za 2 -3sezony jak zmienię golkipera i kilku asów dokupie, no ale trzeba będzie coś pomyśleć w takim składzie
@ Vordum, z prawdopodobieństwa wychodziło mi że w barażach nie mam szans zwłaszcza z 1 ligowcem, więc zawsze wystawiałem rezerwy żeby nabić XP, taka sama strategia z przejścia z 5,4 i 3 ligi do wyższej, jak z 1 miejsca się dostaję to wyższa szansa na utrzymanie się, stabilny rozwój i cały czas do przodu,