Szlovákia bajnoksága 49. évad
Fórum: Bajnoki fórum
Beszélgetés a bajnokságról. Kik a bajnokesélyesek, ki esik ki/jut fel? A kupa történései.
Vissza a Fórum tartalomjegyzékéhez
Pokec (1249)
dnes zápas v anglicku podarilo sa nám remizavat a získat tak vzácny bod a to sme vyhravali jedna nula další zápas s islandom
štastné a veselé vianoce
Takisto prajem pekné prežitie vianočných sviatkov. :)
Všetkým manažérom tímov prajem krásne prežitie vianočných sviatkov v kruhu blízkych :-)
tak včera nam ježiško nadelil na islande 4-0 a v priprave béčko vyhralo nad kosovom 3-0
štastného a veselého sylvestra a v novom roku všetko najlepšie
dnes naša reprezentacia prehrala doma s anglickom jedna nula a stratili sme nádej na postup na ms ešte posledný zápas doma s islandom
Takže po dnešnom kole môžem sumarizovať že hlavný cieľ je splnený a to udržanie sa v lige. S prvou tretinov ligy som bol spokojný ale potom prišli odvety a tam som prakticky nevyhral ani zápas a prepadol som sa na zostupové pozície, ale v poslednej tretine sa môj tým vzchopil, vyhral pár dôležitých zápasov a zachránil sa už 3 kolá pred koncom. Zápasi som mal vyrovnané, boli aj také v ktorých som prekvapivo dominoval a vyhral ích 4:0 či 5:0 ale boli tu zápasi v ktorých som úplne zlihal....mám čo zlepšovať do ďalších sezón a chcel by som hrať o vyššie pozície než o záchranu....Najviac ma potešili asi prvé zápasi s Trnavou kde som v 5 kole vyhral pomerne hladko 3:0 aj keď priebeh zápasu tomu nesvedčoval a v naslednom pohárovom zápase som ich zdolal opäť, to bol asi môj vrchol sezóny v A-týme....za najhoršie považujem všetky prehry s týmami z prvých 3 pozícii v lige kde som očakával vyrovnanejšie zápasi....aj keď sú na inej úrovni, čakal som že ich aspoň potrápim a prakticky v tých zápasoch som nedokázal ani vystreliť na bránu.....a môj najväčší vrchol sezónny považujem finále pohára U21 s Chinou kde som ten zápas totálne pohnojil a nestihol som nastaviť zostavu :( takže zápas som odohral s ligovou zostavou a nie najsilnejšou, no dúfam že žreb pohára U21 mi bude priať aj v nasledujúcej sezóne a dostanem sa opäť do finále kde dostanem šancu vyhrať.....všetkým manažérom prajem veľa úspechov a vydarené prestupy na posilnenie naších mužstiev. Futbalu zdar!!!!
Takže 5.kôl pred koncom oslavujem postup do najvyššej súťaže. Priznám sa že som veľmi s ním nerátal ale som rád že si zahrám opätovne v prvej lige s kvalitnými tímami. Budem musieť posilniť tím aby niesom len do počtu. Teším sa na každého súpera. Budem hrať s každým otvorenú partiu žiadný betón.
Gratulujem novému majstrovi k titulu a aj klubom čo nas budu reprezentovat v poharoch držim im palce výtam bardejovsku novu ves v prvej lige vymeníme si miesta a ešte gretulujem ben dan a velkemu krtíšu že lepšie zvladli koniec sezony ja si idem odychnut do druhej ligy a postavit štadion na 70000 a potom vybudovat nove mužstvo ktore bude konkurencie schopne tak všetkým vela štastia
Tak pre mňa určite vydarená sezona po štyroch predošlých, v ktorých sa mi veľmi nedarilo. Už to vyzeralo, že Orient ma zosadí po mojej prehre s Krtíšom, ale jeho tím takisto zakopol. Mal som aj nabehnuté na výhru v oboch pohároch, ale boli to tesné výsledky v môj neprospech. Kvalitatívne aj perspektívne je káder Orientu na vyššej úrovni, takže si myslím, že som v tejto sezone využil jeho slabú formu v prvej polke sezony.
Gratulujem Robinhovi k návratu do prvej ligy. Prajem veľa šťastia dudovi v druhej lige, ale myslím, že budeš čoskoro späť v prvej.
Idem šetriť na štadion, ktorý som dosť dlho zanedbával a strácal som potenciálne peniaze kvôli stálej vypredanosti. Kádrové posily budú pravdepodobne minimálne, po prípade len nutné obmeny v zálohe.
Môžete zabudnúť že v druhej lige sa bude oddychovať, síce na seba neputame pozornosť ale sme tam hladní po titule. A tými ako MUFUzA, Amateri určite nič nedarujú....
ahojte chcel by som všetkým zadakovat za hlasy ktore mi dali vo volbách manažera reprezentacie aj ked uspechy neboli až tak viditelné podarilo sa mi posunut repre s 190 miesta na 180 a teraz začína kvalifikácia na majstrovstva europy .v skupine sme najslabší tím tak každy uspech bude pre nás super budem sa snažit posunut nas v pred ešte raz dakujem za dôveru vyhral som len 11 ku 10 meneger orientu bol silný super. Všetkým prajem vela štastia v novej lige.A ako vraví meneger interu druhá liga je vyrovnaná može postupit hocikto a aj v prvej lige okrem prvej pätky može vypadnut hocikto. ja som teraz neposilnoval šetrím na večší štadion lebo ma nebavilo motat sa na konci tabulky v prvej lige tak neratam ani s postupom v tejto sezone plán je udržat sa v polovici a vybudovat uplne noví tim ktori bude konkurencie schopný
Všetkým manažérom želám veľa šťastia do novej sezóny.....
Táto sezóna bude v prvej aj v druhej lige vyrovnaná...Aj mužstvá, ktoré niekedy neboli až také silné pomaly naberajú na sile a kvalita tímov sa na Slovensku postupne začína zvyšovať a vyrovnávať, čo je dobre...Hráčov s červenými hviezdičkami behá po slovenských trávnikoch čoraz viac a čo je dôležité druholigové mužstvá typu Inter Bratislava, Mufuza Prešov, Amatéri, Kysuca, Bsc Devils, či Fc Prešov môžu hrať vyrovnané zápasy s tímami z druhej polovice prvej ligy, čo v minulosti nebolo až tak bežné, možno postupne nastane čas, aby sa prvá liga rozšírila na 16 tímov...Snáď tento pozitívny vývoj bude pokračovať ďalej a jedného dňa sa dočkáme v niektorom zo slovenských mužstiev aj hráča s čiernou hviezdičkou, keďže červené hviezdičky už začínajú byť bežné a najlepšie slováka vychovaného slovenským mužstvom, čo by bolo dobré aj pre reprezentáciu :D
V prvom rade musím dudovi pogratulovať k opätovnému zvoleniu manažéra reprezentácie verím že ako v poslednej kvalifikácii tak aj v tej ďalšej zaznamená s tímom dobré výsledky a celkovo sa tím slovenska postupnými krokmi dostane trochu vyššie. Čo sa môjho tímu týka tak prvé kolo som zvládol a získal možno trochu prekvapujúco bod na pôde Spartaka Trnava. V tejto prvej lige si musí človek vážiť každý bod lebo sú tu kvalitné tímy. Čo sledujem aj druhú ligu tak tento ročník to vyzerá na veľmi vyrovnanú partiu tímov Inter Bratislava,Liptov,Amatéri a Mufuza. Sám som zvedavý ako to tam dopadne. Pozeral som aj do 3.ligy a najmä tá skupina 2 vyzerá dosť zaujímavo. Máme zopár nových manažérov čo je len plus. Každému prajem vydarenú sezónu a hlavne naplnenie cieľov ktoré si jednotlivý manažéri stanovili.