Liga Estonia musim 34

Forum: Liga forum rss-feed

Membahas Liga Anda, yang adalah favorit untuk memenangkan Liga musim ini? Yang akan dipromosikan/dikesampingkan, bagaimana Anda lakukan di Piala?

Kembali ke indeks forum

H44 (55)

ee Kaarel >> rabu april 17 - 19:59

Väga vahva hooaeg. 

ee Kaarel
Pengguna
mendaftar2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> jum'at april 19 - 08:48

Euroopas on tänane päev õnnelikult läinud ja kõik kolm allesolevat klubi pääsesid alagruppidest edasi, kuigi oli reaalne võimalus kõigil välja pudeneda. 

ee Balthazor
Pengguna
mendaftar2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> jum'at april 19 - 10:53

Ma unustasin ühe mängu lineupi panna et läks üle noatera jah :D

ee Taavi
admin komunitas
mendaftar2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> jum'at april 19 - 19:49

Uskumatud kretiinid ja käpardid mul ikka koos. Mitte millegiga ei saada hakkama. Tuleb vist üks aktiivne transfer window see järgmine.

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee onuelver >> senin april 22 - 20:55

Kuna kõik viimased mängud on mängitud nagu vanaeided siis kantagu roosasid pükse kuniks viimaselt kohalt on tõustud. Kleite kahjuks riidevalikus polnud.

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02
ee onuelver >> kamis april 25 - 07:34

Tundub et enam pole midagi päästa kui Chargersist kodus ka jagu ei saada. Isegi 20 punkti läheb nüüd raskeks kokku saada rääkimata kellegi kinnipüüdmisest. Millal mingi klubi siin kõigi vastu miinusesse jäigi? 

Ning roosad püksid jäävad vist eitedele mõneks ajaks.

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02
ee onuelver >> minggu april 28 - 19:34

Ja nüüd on tõesti kõik. 

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02
ee Balthazor >> senin april 29 - 17:02, telah di sunting selasa april 30 - 18:47

Või korjad mõned võidud tugevamate vastu? Nendega on sul tänavu nagu paremini läinud.

...ja sõnasingi ära. Homme on vähemalt Tamm taas rivis, kuid esikolmiku vastu pole ma teab kui ammu ühtki mängu võitnud

ee Balthazor
Pengguna
mendaftar2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> rabu mei 1 - 15:45

Ei tea kuidas aga poolfinaali sain :D

ee Taavi
admin komunitas
mendaftar2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> rabu mei 1 - 18:12

Selles mõttes peab olema meie liiga ikka kohutavalt olema alla käinud, kui meeskond, kus pidevas põhirivistuses on Kuusma, Sammelselg, Kornilov ja piisava mänguaja teenivad veel Zaytsin ja Razin, pretendeerib nii hilises faasis veel medalile laughing olin täitsa valmis, et ei pruugi üldse eurokonkurentsis olla tänavu. Euroliiga playoffides järjekindel põrumine näitab tegelikku taset, alagruppi olen kobistanud vaid otsepiletiga, mitte kunagi eelringide kaudu. Põhimõtteliselt ongi hetkel igas liinis üks tasemel mängija, hädapärast võib veel Kanu ka lisada sinna. Siis veel keskklassi kogemust pluss noorteboonusega mängijad. 

ee Balthazor
Pengguna
mendaftar2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> kamis mei 2 - 10:26

Mul vaja poolfinaalis vähemalt viik ära tõmmata et inglismaast rankingus ees oleks :D Veenus võiks ka 7* keeperi võtta et põnevam oleks

ee Taavi
admin komunitas
mendaftar2014-01-17
ee FC Pusa
ee tonis >> kamis mei 2 - 11:59

Pole sõnu... 

ee tonis
Pengguna
mendaftar2015-02-22
ee onuelver >> jum'at mei 3 - 20:22

Said ju minu vastu kingituse kus mul reaalselt oli parem meeskond ning mille kaotus mul liigakoha maksabki. Nüüd maksid tagasi kellegile teisele. Ma kolin teise liigasse ja müün ätid maha misjärel vb pole üle 6. koha lootagi. Pole ju mõtet 5 hooaega veel 2.-3. kohtadel sitsida ja raha põletada. Vähemalt saan noori siis põhis mängitada ilma et mingi laud vinguma pistaks et liiga nõrgad valin. Ei näe te mind siin vist tükk aega kuni joppab uuesti tulema aga siis kõigil mingid YA4 noored juba milleks mul lihtsalt pappi pole. Tahaks koguda stata jaoks kuigi see suht ulme on kokku saada.  Vb saadan üks hetk kogu selle satsi nahhuj ning kolin kuhugi mujale sitta liigasse ning Labinoti saab põhitiimiks. Eks vaatab veel.

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02
ee Balthazor >> sabtu mei 4 - 11:11

See viimane unusta küll heaga ära. Tahad, et varsti Keila-sugused botid Meistriliiga uksele koputaksid? 

ee Balthazor
Pengguna
mendaftar2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sabtu mei 4 - 20:30

Antakse lõpu eel justkui lootust veel kuna vastane unustas rivistuse panna. Aga tegelikult pole sellist tihedat tabelit vist ammu olnud sest tavaliselt keegi pudeneb taga ära. Pigem peaks 2 esimest omaette liigasse eemaldama sest ükski normaalne tiim neilt punkte ju ei saa. Hooaja lõpus mängib tolle superliiga kaotaja siis lihtrahva meistriga playofid. 

ee onuelver
Pengguna
mendaftar2014-09-02