Liga Israel musim 33

Forum: Liga forum rss-feed

Membahas Liga Anda, yang adalah favorit untuk memenangkan Liga musim ini? Yang akan dipromosikan/dikesampingkan, bagaimana Anda lakukan di Piala?

Kembali ke indeks forum

הישראליות בעולם עונה 17 (61)

il basta >> selasa juni 23 - 15:24
בהחלט עונה מוצלחת!
אני ועופר עלינו עם שתי ניצחונות, מאמין שגם חיפה ינצח היום.
סומך גם על מקומות 4-7 שייצגו אותנו בכבוד.
il basta
Pengguna
mendaftar2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> selasa juni 23 - 15:48
הפעם אני דווקא יהיה האופטימי שבחבורה. קל לשמור על מקומות כאלו בכירים זה אף פעם לא אבל אני חושב שמצבנו טוב לא רק לעונה הקרובה אלא גם לעונות שלאחריה. את העונה אני מעריך שנסיים בהפרש של לפחות נקודה או שתיים מכל אלו שאחרינו ובעונה הבאה הולכות לרדת לנו בין 3 ל8 נקודות פחות מכל הקבוצות שמדורגות 2-7 וזה כבר די משמעותי. ואילו לעונות שלאחר מכן יש לנו קבוצה כמו מכבי שכבר תתחיל להיות בלבל של הגדולות ומאמין שתשיג הרבה יותר נקודות משהשיגה בעונות האחרונות וגם התוצאות של סתיו באירופה משתפרות מעונה לעונה ואם המגמה תימשך גם ממנה מעריך שנקבל לא מעט נקודות בעתיד. נקווה שגם קבוצות נוספות יילכו ויישתפרו ויתחילו גם לצבור כמות מכובדת של נקודות עבור המדינה מה שבכלל יסדר אותנו.

בכל מקרה נקווה הלילה לנצח ולהבטיח שלוש נציגות ישראליות בחצי ולפחות אחת בגמר ליגת האלופות (בדיוק אותן קבוצות שהגיעו לחצי בעונה 14) מה שכמובן גם יגדיל את הפער שלנו מהיריבות. פשוט לא יהיה אבל בטח אפשרי.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07
il Dave >> selasa juni 23 - 18:13
היה לנו כבר גמר ישראלי באלופות?

עונה אדירה, אין מילים. בהצלחה לחיפה הערב
il Dave
Pengguna
mendaftar2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> selasa juni 23 - 18:16
גמר כל ישראלי עדיין לא.

תודה.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07
il joest5 >> selasa juni 23 - 22:09
והקבוצה שלי משלימה עוד יום נהדר לכדורגל הישראלי באירופה עם ניצחון (אפשר לאמר אפילו תבוסה) על רומא החזקים. בדקה ה87 במצב של 4-0 ריברן, המגן הטוב ביותר שלי, עם עבירה מטופשת הורס ניצחון חלק וגרוע מזה סופג אדום שיגרום לו להעדר לפחות מהמשחק הראשון של חצי הגמר (אולי דווקא קבוצה ישראלית תהנה מזה). עדיין מרוצה מאוד מההגעה לחצי הגמר וגם שם למרות העדרותו אני לא מתכוון לוותר.

אז בדיוק כמו בעונה 14 שלושת הגדולות שלנו יחד עם סובוטיקה מגיעות לחצי הגמר. נקווה שהפעם אחת מאיתנו תצליח לגבור עליו.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07
il basta >> rabu juni 24 - 04:34
כל הכבוד על הניצחון הגדול!!!
מה עם ההגרלה?
il basta
Pengguna
mendaftar2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il LFC >> rabu juni 24 - 05:30
כל הכבוד לכם!! בהצלחה בהמשך!!
il LFC
Pengguna
mendaftar2013-05-25
il Tel Aviv FC
il basta >> rabu juni 24 - 07:13
דווקא אני מול סובוטיקה...?
ננסה בכל זאת להפתיע
il basta
Pengguna
mendaftar2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il matanb >> rabu juni 24 - 07:42
בהצלחה באסטה, חולמים על גמר כל ישראלי!
il matanb
Pengguna baru
mendaftar2014-08-08
il joest5 >> rabu juni 24 - 09:21
אז אכן בסטה מקבל את סובוטיקה החזקים. לדעתי מבין שלושתנו לבסטה יש את הכלים הכי חזקים מול קבוצה כמו סובוטיקה אבל בכל מקרה מול יריבה כזאת לא יהיה קל.

בחצי השני אני מול עופר. בשנים האחרונות הקבוצה שלי לא מסוגלת לנצח במפגשים בינינו (ובכלל המאזן שלי מול עופר לא מזהיר). נקווה שדווקא באירופה זה יילך לכיווני (כפי שקרה בפעם האחרונה והיחידה שנפגשנו בליגת האלופות).

בדירוג אנחנו ללא ספק נסיים לפחות במקום השלישי ונכון לעכשיו אנחנו אפילו במקום השני. אם הפועל בחצי או אני/עופר נצליח לגבור על סובוטיקה בגמר המקום השני מובטח, אם לא כנראה שנחזור לשלישי (אם כי לא בטוח, תלוי בתוצאות בחצי) אבל זה לא כזה משנה גם מקום שני וגם מקום שלישי נותנות את אותו מספר נציגות באירופה. בדירוג האישי אגב שלושת הגדולות שלנו כנראה שיאיישו בתחילת העונה הבאה את מקומות 3,4,5 באירופה. ללא ספק מעצמה אירופית.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07
il Dave >> rabu juni 24 - 14:40
בהצלחה להפועל, אני גם חושב שהם לפחות על הנייר הקבוצה עם הסיכויים הטובים ביותר לעבור את סובוטיקה העונה
il Dave
Pengguna
mendaftar2013-07-22
il FC Wanaka
il basta >> rabu juni 24 - 15:06
תודה - אבל לפי הסימולטור - המצב ממש לא מזהיר ואצטרך הרבה מזל...
il basta
Pengguna
mendaftar2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> rabu juni 24 - 19:07
כל הכבוד על ההישגים המרשימים. ישראל באלופות זו כנראה, ביחד עם איטליה, המדינה הכי משמעותית וכל זה עם 3 נציגות בלבד. מאמין שעכשיו שיהיה 4 ועוד כמה עונות מכבי יהיו מספיק טובים ישראל כבר תתבסס כמדינה עם ה4 נציגות הכי חזקות באירופה.

בהצלחה הפעם ובמיוחד בהצלחה לבסטה כמובן, שנקווה שיסדר לנו זוכה ישראלית.
il Jordy Cruijff
Pengguna baru
mendaftar2013-04-08
il joest5 >> kamis juni 25 - 10:30
אז המשחק הראשון ביני לבין עופר משאיר את הגומלין פתוח לחלוטין. עד הדקה ה81 עוד הובלתי 2-0 שלמשחק בית זו תוצאה טובה מאוד אבל אז הוא כבש שער חוץ וצימק. יחד עם זאת אם מסתכלים על יחסי הכוחות במשחק הרי שאני יכול לצאת די מרוצה מהתוצאה שלו.

בהצלחה להפועל בהמשך.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07
il joest5 >> kamis juni 25 - 12:53
והפועל עם הפסד מינימלי בחוץ מול סובוטיקה אם כי ללא כיבוש והגומלין ממש לא יהיה פשוט, עדיין הסיכויים בהחלט קיימים. גם כאן הפועל סופג בדקה מאוחרת יחסית אבל לא יכול להיות יותר מדי מאוכזב מהתוצאה בהתחשב בכמות הבעיטות של שתי הקבוצות.

שיהיה לכולנו בהצלחה בגומלין, עדיין כלום לא סגור.
il joest5
Penterjemah
mendaftar2013-02-07