Liga Latvia musim 63 [3.1]

Forum: Liga forum rss-feed

Membahas Liga Anda, yang adalah favorit untuk memenangkan Liga musim ini? Yang akan dipromosikan/dikesampingkan, bagaimana Anda lakukan di Piala?

Kembali ke indeks forum

22, sezona (222)

mz Eusebio >> kamis pebruari 18 - 20:19
1. vieta diez vai būs aizsniedzama, 2. vieta vēl ir diezgan reāla, transfēros būs 15-20 miljoni papildinājumam, vēl domāju vai būs jēga tos tērēt.
mz Eusebio
Pengguna baru
mendaftar2014-07-04
lv dexterito >> jum'at pebruari 19 - 13:32
@skrudzz Nu re,pirmā uzvara rokās pret līgas pastarīti :(
Es jau ceru,ka līdz sezonas beigām nebūs tāds skats tabulā kā pašlaik
lv dexterito
Pengguna baru
mendaftar2014-07-13
lv SKRUDZZ >> jum'at pebruari 19 - 17:34
0nu es jau ar netaisos izskrist :D
turpinasu piestradat pie taktikas
lv SKRUDZZ
Pengguna
mendaftar2014-07-28
lv FC UGALE
lv Snobs >> jum'at pebruari 19 - 17:49
Kādam jau būs jākrīt ārā, visi nevarēs palikt... Tāpēc jāpiestrādā tā pamatīgāk :D
lv Snobs
admin komunitas
mendaftar2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Remm >> jum'at pebruari 19 - 20:01
Kā ir iespējams sajaukt vārtsargu, kuru liec uz spēli! :D
Ieliku otro vārtsargu sastāvā. Un tā vēl būtu pusbēda - bēda ir tā, ka pie reizes vēl notraumēju.
lv Remm
Pengguna baru
mendaftar2015-03-24
lv morbus >> jum'at pebruari 19 - 20:16
Laime,ka nenotraumēji "īsto".
Kā reiz lielāko vārtu daudzumu ielaida uzmainītais "īstais".
lv morbus
Pengguna
mendaftar2014-07-27
lv Death Metal
mz Eusebio >> jum'at pebruari 19 - 20:22
Nabaga večuku laukumā uzlaidi un šis vēl kāju salauza fui fui :D
mz Eusebio
Pengguna baru
mendaftar2014-07-04
lv Remm >> jum'at pebruari 19 - 20:42
Nē, vārtus viņi sadalīja godīgi uz pusēm. Ja nu rēķina uz nospēlētajām minūtēm, tad gan īstais zaudē. Tā kā varbūt tiešām vajadzēja īsto traumēt. :D
lv Remm
Pengguna baru
mendaftar2015-03-24
tn Luke Skywalker >> sabtu pebruari 20 - 09:06
Remm'am pilnīga taisnība. Kāda vēl konkurence, ja kausa 6.! Kārtā spēlēs bots no 7.līgas.
tn Luke Skywalker
Pengguna baru
mendaftar2015-02-24
lv Tamaz >> sabtu pebruari 20 - 19:30
@Luke tev nav taisība! Konkurence ir! Un pie tam ļoti nežēlīga! Vot paprovē tikt uz 2.Līgu kaut vai! Un paprovē tikt vēl 1.Līga! - un vēl izstumt oligarhus no viņu vietām un palikt uz uz pāris sezonām 1.Līgā!

Nezinu kā tiek veikta kausa izloze bet pieņemsim 5.(!!!) Kausa kārtā tikās :
FK Konkurenti [2]Winner
FC Pušmucova [1]
šeit komentāri ir lieki!
lv Tamaz
Pengguna
mendaftar2013-07-20
lv Football Club Skonto
tn Luke Skywalker >> sabtu pebruari 20 - 21:03
Hmm, Hill, kur tieši es rakstu, ka nav konkurences augstākajos līgu līmeņos? Neiespringsti tik ļoti par lietām, ko neesmu teicis. :D

5tā un 6tā līga vairāk izskatās pēc veco pabiru un jauno censoņu līgām. Kas uz augšu notiek, nav ne jausmas, jo tur neesmu bijis.
Tiesa, nupat kausā apspēlēju Nekad no 3.2., bet tas uz viņa spēlētāju noguruma rēķina.

Pirmā līga mani neinteresē. Tur jau klubu pietiek. Tāpat lielākā daļa nekad tur nenokļūs.
tn Luke Skywalker
Pengguna baru
mendaftar2015-02-24
lv Remm >> sabtu pebruari 20 - 23:16
Lūk, lūk. Es arī par konkurences trūkumu teicu attiecībā uz 4.-7.līgu. Īpaši par 4., kurai izskrēju cauri, knapi degunu apsildījis. Vienīgais, kas te manas domas varētu mainīt, būtu, ja man tagad atmestu atpakaļ 4.līgā un es pāris sezonas netiktu augstāk. :D
Taču kausa izlozes, manuptāt, ir pilnīgs randoms. Es ar 5.līgas klubu (turklāt tikko no 6.līgas ienācis) līdz ceturtdaļfinālam aizspēlējos. Negribu teikt, ka tur galīgi manu nopelnu nebija, bet noteicoša bija izloze un dažu spēcīgāku klubu, kas tomēr gadījās pretī, neieinteresētība šajā turnīrā.
lv Remm
Pengguna baru
mendaftar2015-03-24
mz Eusebio >> senin pebruari 22 - 14:58
Es nevaru nevienu spēli uzvarēt izbraukumā tas ir kkāds lāsts jau 3. sezonu pēc kārtas mājas spēlēs pret tām pašām komandām bija pārliecinošas uzvaras,izbraukumā nevaru nolauzt 0-5-1 izbraukumā un 4-1-1 mājās un neesmu vairs ne tuvu top 2.
mz Eusebio
Pengguna baru
mendaftar2014-07-04
lv Remm >> senin pebruari 22 - 16:24
Pietiks Tev ar to, ka ar neizšķirtu pabojāji manu mājas spēļu statistiku - 4-1-0. Tas vieninieks ir tieši Tavējais. :D
lv Remm
Pengguna baru
mendaftar2015-03-24
lv SKRUDZZ >> selasa pebruari 23 - 21:24
Kausa savainojumu vārtsargu un izskatās kā līgas spēles man vairs nav variantu.
Laikam jāsamierinās ar izkrisanu
lv SKRUDZZ
Pengguna
mendaftar2014-07-28
lv FC UGALE