Membahas Liga Anda, yang adalah favorit untuk memenangkan Liga musim ini? Yang akan dipromosikan/dikesampingkan, bagaimana Anda lakukan di Piala?
Kembali ke indeks forum
Co? Puchary prawie pewne, wiec jest ok. Dziwi mnie nagły wzrost ilości straconych goli, z jednej z najlepszych defensyw ligi stałem sie strzelnicą :/
w połowie sezonu miałem od Ciebie Azmo kilka pkt więcej. W końcówce mam 23 mniej...
PS. już zacząłem się udzielać na forum 2 ligii bo po next sezonie tam zawitam :)
Nie no kapitalnie 23 strzały i zero bramek. A miało być spokojnie w walce o ponowną podwójną koronę.
Nurek nie dziękuj. Nie musisz :D
Nie muszę, bo gothart i Tak wygrał PP, więc Twoje zwycięstwo z Polonią nic nie zmienia ;) Ale i tak dzięki.
a no taaak. W takim razie od rundy grupowej LE zacznie 3cia druzyna ligii?
Wiec jako beniaminek zdobylem najwyzsze miejsce nie pucharowe. Piekny debiut w I lidze :D
Nef, pisałeś coś o 5 miejscu w 2 lidze. :D Haha
@Vincente
Tak, Azmo zacznie od fazy grupowej LE.
Drugi z rzędu dublet. W dodatku o 20 bramek straconych mniej niż druga obrona w lidze :)
i o 20 strzelonych mniej :D
Lepiej, nawet o 27 mniej :)
od poloni która ma najwięcej strzelonych to tak ale od zespołu który jako drugi ma najmniej straconych bramek to masz strzelonych o 19 mniej.
Dzień dobry. Wracam po przerwie :D
Alez dziś Vincente kupił fajnego juniorka w stosunku do ceny.
Skoro mowa o transferach, to nie moge patrzeć, jak niektórzy są w stanie wydac 300baniek za bardz średniego midka.