Forum: Ungherese rss-feed

Questo è il forum di discussione generale in ungherese. Quando scrivi in questo forum devi usare questa lingua. Interventi in lingue diverse possono essere cancellati senza preavviso. Questo forum usa sottosezioni per interventi con scopi diversi. Ti preghiamo di segnalare i bugs nella sezione apposita e di prenderti un po’ di tempo per capire dove inserire i tuoi interventi.

Ungherese >> Discussioni generali

Hírek (237)

hu kutasi zoltán >> venerdì luglio 8 - 17:11
nem rossz ajánlat de az X szimpatikusabb . viszont mindig győzelemre kell játszani ------)
hu kutasi zoltán
Intermedio
Registrato2013-07-10
hu MacikaG >> venerdì luglio 8 - 18:20
Roxy meg gondolom a sokgólos győzelmet állítja majd be. :-)
hu MacikaG
Amministratore della Comunità
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu MacikaG >> martedì luglio 12 - 11:59, Modificato martedì luglio 12 - 15:38
Nos, hivatalosan megjelent Hírekben, hogy láthatod a leendő ellenfeled már használt fejlett beállításait és úgy elemezheted a játékát. Valamint azokon a meccseken, amiket élőben nézel szintén láthatod a 2 csapat fejlett taktikáját.
(Mondjuk nekem nem egyértelmű, hogy bármilyen meccsre vonatkozik az élő nézés, vagy csak a sajátodra. Ha mindegyikra, akkor igencsak megéri élőben nézni meccseket, főleg nemzetközi indulóinknak.
Vagy valaki bérmunkában nézi és lementi nekik a fontos adatokat. :-)

Nos, megnéztem - sokan nem állítanak be meccstervet/fejlett taktikát. Én 10-es épülettel elvileg mindent látok.
Viszont itt jön, amibe most is belefutottam, hogy szervertúlterheltséget ír ki és így elveszik az élőben nézés azon előnye, hogy láthatom a taktikákat....
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu LosPelocos >> martedì dicembre 20 - 16:50
Érdekelne a véleményetek a frissítésről (közelgo)
hu LosPelocos
Traduttore
Registrato2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu MacikaG >> giovedì dicembre 22 - 05:36
Én biztos nem a grafika felé mennék, de lehet sokaknak bejön. Valószínű jobban fel lehet ismerni a játékosokat a pályán. Nekem a meccsmotor javítás fontosabb. Inkább több taktikai elem legyen, nyilván ez sokkal több programozást igényel. Elsősorban egyéni beállításokat szeretnék. Ne az egész csapat legyen pl. harcolós párharcon, és legyen igazi emberfogó, aki nem hagy levegőt a sztárcsatárnak.
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu MacikaG >> mercoledì gennaio 25 - 09:54
Ha olvastátok az új szabályokat, várom a véleményeket a túlkoros U21 játékosról és az átedzési korlátozásról.
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu LosPelocos >> mercoledì gennaio 25 - 09:58
Még egy csomó ötletet látnék az U21-ben, amit ki lehetne aknázni.. Mindenképpen ennek örülök.
hu LosPelocos
Traduttore
Registrato2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu gege >> mercoledì gennaio 25 - 11:21
1. hír: átképzés öregebb korban kapussá? Ez milyen gyakori? Van ilyen egyáltalán?
2. hír: ennek egyenlőre a kapusoknál látom talán értelmét. Itt nem lesz egyéb megkötés? Pl. a 30 éves kapust visszaküldhetem védeni ifibe?
hu gege
Intermedio
Registrato2015-05-20
hu Imi >> mercoledì gennaio 25 - 13:12
1. hir: Simän ät lehet kepezni gond nelkül.
http://rockingsoccer.com/hu/foci/info/player-800629
Ö csatar volt nagyon sokäig, aztän kapus lett nem regen.

2. hir: En is kapusoknäl lätom ertelmet, hogy idösebben is jätszon U21-es meccseket. A problema jelenleg ott van, hogy az U21-böl kiöregedö kapusok meg nem olyan erösek, hogy felnött kezdöbe beferjenek. 24 eves kor fölött meg mär kölcsönadni sem lehet öket, de a felnött kezdöbe toväbbra sem fernek be. Az ötlet jo.
hu Imi
Intermedio
Registrato2015-05-14
hu LosPelocos >> mercoledì gennaio 25 - 15:17, Modificato mercoledì gennaio 25 - 15:18
Vincentnek érdemes lenne visszajátszatnia: http://rockingsoccer.com/hu/foci/info/player-826576
hu LosPelocos
Traduttore
Registrato2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu István >> mercoledì gennaio 25 - 16:47
U21 után már ne lehessen átképezni kapussá, talán az lenne a legjobb.
Csapatkapitány akkor nem lessz?
hu István
Intermedio
Registrato2015-08-29
hu FC Mezőgecse
hu MacikaG >> mercoledì gennaio 25 - 17:51
Ja, U21 után nincs átképzés nem lenne hülyeség.
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu MacikaG >> giovedì marzo 16 - 10:02, Modificato giovedì marzo 16 - 10:10
Jövőre kicsit változik a meccsmotor, olvashatjátok a Hírek-ben.
Vak is aszonta meglátjuk.
(Ha nem lesz olyan, mint idén a BL döntőben és végre bajnok leszek, akkor jó irányba változtatott Vinnie.)
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu LosPelocos >> lunedì marzo 20 - 16:37
Az új hírhez (2017. 03. 20.)

Annyit fűznék hozzá, hogy a szavazáshoz itt lehet országot választani :

http://rockingsoccer.com/hu/voetbal/countries/africa?showall=1&sort=league_levels_r
hu LosPelocos
Traduttore
Registrato2014-07-26
ls In Memoriam Davo
hu MacikaG >> lunedì marzo 20 - 18:13
Sajnos egyik sem Szt. Martin, de végülis nulláról indul :-))
hu MacikaG
Registrato2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽