Sima >>
lunedì maggio 23 - 20:51 Яд ме е. Много ме е яд. Май по-добре нищо да не казвам, че ще кажа някоя глупост...
Толкова много странни мачове...Уж националните срещи трябва да са на най-високо равнище, а рандъмът си е на най-високо равнище. И днес така - 11:4 удара, а два получени гола. Е, ако беше победа с повече от един гол - ясно. Ама да е само днес...
А за т.нар. списък съм се заканил да пратя официално запитване, защото нещата не трябва да са такива.
Единственото положително е, че се направи едно леко подновяване и се появиха нови "лица", такива каквито не бяха викани и с тяхно участие се подобриха резултатите, за разлика от вечните национали.
До края има както винаги два пътя - залагане на млади/талантливи или борба за резултати с надеждата да се мине напред в ранглистата и по-добър жребий.
Иначе си оставям един процент, че може да се кандидатирам за следващия мандат. Но в момента не вярвам и в този процент.
Благодаря на мениджърите, които решиха да гледат мачовете онлайн. Благодаря на тези, които се интересуват. Благодаря на тези, които развиват играчите си и ги тренират. Играчите ни са на високо ниво и си заслужават плейофите. Дано намерят и кой да ги закара успешно там, че и по-напред.