Campionato Estonia stagione 34

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

H44 (55)

ee Balthazor >> lunedì aprile 8 - 03:55

Siin liigas on varemgi olnud korduvalt, et kui uustulnuk teeb väga hea esimese hooaja, siis teine hooaeg kulgeb tal väga vaevaliselt. Üks klubi tuli ka kunagi uuena viiendaks ning sai Euroopasse ja järgmisel hooajal kukkus välja. 

Aga eks su kaitse on ka rohkem ühe-mehe-kaitse, teised on selle liiga kohta ehk nõrgavõitu. Ning loomulikult rünne, mida nimetaksin isegi liiga nõrgimaks.

ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> lunedì aprile 8 - 10:42

Kust võttad, et ma tappasaamist kardan? Ma tulin ju kunagi teise liigasse ka kõige nõrgemana ja kukkusin 2 korral välja, enne kui püsima jäin. Teadsin, et küll kunagi jään püsima kah. Praegu pole ka mehi, kellega siia tulla. Peaks täitsa uue põlvkonna kasvatama seks. 

Oma tänavuste mängudega saaksid sa Haapsalu käest ka kotid sappa. 

ee djdurex
Intermedio
Registrato2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee tonis >> lunedì aprile 8 - 18:52

1-4 kust krdi kohast? Arvata oli, et mingi pask tulemas on liiga korraliku alguse puhul.

ee tonis
Intermedio
Registrato2015-02-22
ee onuelver >> lunedì aprile 8 - 21:17

No mullu kaotasin kuskil teises poole ju 1-5 Haapsalule kui muidu olid okeid mängud enne ja pärast. Ning Haapsalu teises pooles vist rohkem punkte ei saanudgi.

ee onuelver
Intermedio
Registrato2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Kaarel >> martedì aprile 9 - 11:51

Ründajad on ikka väga saamatud see hooaeg. Iga sitt tiim, kes vähegi tahab saab mu vastu viigi kätte, sest ründajad ei oska ära lüüa.

ee Kaarel
Intermedio
Registrato2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Taavi >> martedì aprile 9 - 16:28

Ma katsin keskvälja ära et saaks iga mäng ikka värava kätte ja töötab :D

ee Taavi
Amministratore della Comunità
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> venerdì aprile 12 - 18:15

No see juba tavaline, et viimastel hooaegadel ei saa ma Veenuse ja AA vastu punktigi ning Pusa vastu mõned viigid tulevad.Nende vastu saavad nii Käkerdis kui Puka rohkem punkte kui mina.  Ikkagi on sarnasus tunamulluse hooajaga liiga ilmne: liiga hea algus(sest eurol peab mingi vorm olema), mille järel mind lükatakse kuhugi 7.-8. koha kanti olematu vormiga hooaja lõpuni. Meeskond ronib eurosse siis, kui pole selleks valmis ning kui ehk peaks, pole neist enam asja. 

ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sabato aprile 13 - 15:02

Mis punkte ma saan? embarassed Tabeli järgi oleks nagu klassivahe lausa teistega kuigi vähemalt kahest klubist ma reaalselt pole nõrgem. Mullu juba tulid punktid selle ajaga.

ee onuelver
Intermedio
Registrato2014-09-02
ee Balthazor >> sabato aprile 13 - 17:59

Unustasid viigi Veenuse vastu? 

Aga ju sul on kas eduka uustulnuka sündroom või pole veel hoogu üles saanud ja teised veel ära kukkunud. Kui teise liigasse tõusid, kukkusid ka teisel hooajal tagasi ning siis veel kord samamoodi. Vahest on sul teise hooaja sündroom siis hoopis?

ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> lunedì aprile 15 - 20:50

Asi läheb ikka väga lappesse juba. Kosmose ja Tartu vastu poleks tänavu nagu mingit võimalust enam punkte saada kuigi mullu sai nendega pea võrdselt mängitud. Hea kui õnnestub 2 võitu Chargersi ja Käkerdise vastu saada sest teisi tundub et ei võida tänavu. Äkki tuleb siiski üks võit ka kuskilt mujalt ja paar viiki veel et 20 punkti ära tuleks muidu nagu oleks vales liigas täiesti. Püsima jääda ei looda eriti enam kui just keegi teises pooles nullile ei otsusta jääda.

ee onuelver
Intermedio
Registrato2014-09-02
ee tonis >> martedì aprile 16 - 08:07

Mu kaitse ja väravavaht koos vigastuste ning debiilsete kaartidega on väga lappes koguaeg. Ma vist ainuke, kes taga pole kordagi suutnud nulli hoida. Ei ütleks, et eriti kindel seis oleks. Poole hooajaga võib veel paljugi muutuda. 

ee tonis
Intermedio
Registrato2015-02-22
ee onuelver >> martedì aprile 16 - 13:21

No sul tõmbab värkut alla Tournament Player liigamängudes ning kaitsjatele pole vist ühelegi treenitud juurde mitut atribuuti. 

Eks teise liigasse kukkudes saab rida vanemaid mängijaid eest ära müüdud ning oma 4-5 hooaega noori mängitatud kuni nad suudavad tagasi ise tõusta. 

ee onuelver
Intermedio
Registrato2014-09-02
ee Balthazor >> martedì aprile 16 - 19:29

Väike mäluvärskendus aegade tagant: https://rockingsoccer.com/en/soccer/league-ee.19/level-2/group-1/results/19

9 vs 19+ 18 vooru järel...laughing

ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> mercoledì aprile 17 - 03:39

Tollal oli mul trump playmakeri näol mida enamusel veel polnud. Nüüd sellist imekäiku võtta pole.

ee onuelver
Intermedio
Registrato2014-09-02
ee Balthazor >> mercoledì aprile 17 - 18:24

Peaaegu pooled meie liiga omaväravatest on minu klubi arvel undecided 

ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn