Campionato Estonia stagione 80

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Torrese turg (291)

nz Luke Broadcast >> lunedì ottobre 20 - 14:34
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-522789/transfer

6.2 DEF

4 noort laenul ka
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
nz Luke Broadcast >> domenica ottobre 26 - 08:50
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-603622

Kas keegi tahaks teda laenule? 4.15-5.85*
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
nz Luke Broadcast >> sabato novembre 15 - 21:08
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-603622/transfer
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
nz Luke Broadcast >> lunedì dicembre 8 - 14:17
Kask (supertalent), Olij, Galperin ja Oster müügis :D andke tuld. kõik põhitiimist...
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Balthazor >> lunedì dicembre 8 - 19:20
Kase ostmiseks oleks mul vaja müüa ära von Wolk, Minlibajev, Dowsing, Masvarise ja kõik raha mis veel alles on. Siis järgneks ilmselt 2 järjestikust relegatsiooni ja paar hooaega kolmandas siplemist :D
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> lunedì dicembre 8 - 19:25
Ma ei raatsi oma super talenti müüa :D value alles 3 mil...4 fixed treeningut küll anda ei taha :S
ee Taavi
Amministratore della Comunità
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> martedì dicembre 9 - 14:14
Kask, Olij, Galperin, Oster uuesti saadaval. Lisaks veel üks mu parimaid noormängijaid Ahto Veeäär!
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Balthazor >> martedì dicembre 9 - 18:34
Mul vaja mõnedest lahti ka saada, et meeskonda vabu kohti tekiks. Eile 3st 2 ei tahetud üldse, täna pole ka rohkem kui 12 tunni jooksul ainsatki pakkumist tulnud neile 3le kes müügis.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> venerdì dicembre 12 - 17:42
Pean oma 18-19 aastasi müüma hakkama, et üldse meeskonda kohti saada laenude jaoks, ostudest ärme enne räägigi. 22 aastased on turul täiesti out, 5 päeva jooksul pole mu kolmikule tulnud isegi ainsatki alla-küsitu-pakkumist. Meistrikas neile 20 mängu lihtsalt ei jätku, nad pigem oleks varud, aga noorteliiga jaoks on nad liiga vanad.(ok, Klaas saaks veel oma 20 kätte, kuid tahtsin nooremat (varu)värkut osta/laenata, kes ka u21 karikas saaks kaasa lüüa). Sellel tasemel on laene niigi raske saada, piisavalt häid leidub vähe ning nende peale metsik rabamine käib. Kui Ronaldo tagasi läheb ning tasemel laene ka ühtki ei saa, hakkan kõigilt saama nii nagu mullu playoffides GoGoGo käest ja kogun tema tänavusestki vähem punkte.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> venerdì dicembre 12 - 17:54
Pole midagi teha. Kehvemad vennad tuleb müüa väärtusest madalama hinnaga.

Kui nõudlust pole, siis pole mõtet oodata ka, et saad nende pealt korraliku summa. Võid küll proovida, aga kui seetõttu terve transfer window maha magada, siis see on ju halvem variant. Ei?

Müü pigem odavamalt maha ja hangi laenud endale. Kui laenude abiga korjad liigas punkte rohkem, siis tasub nende natuke odavam müük kiirelt ära.
ee Kaarel
Intermedio
Registrato2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> domenica dicembre 14 - 18:15
Soglost sain lõpuks lahti 4 milli eest. Ainus mängija kes oleks justkui väärt tõesti laenamist, on sihukese rabamise all et hoia ja keela, hoolimata sellest et tegu hulkuriga. Sihikule võetud veidi lahjem poolik, kel on noorteboonust.
Posthuma võiks ehk tasemelt isegi jääda, mulle meeldib ta nime poolest, kuid tahaks u21 karikas saada rohkem kui 1 mängu võimalust. Nõmmik lekkis vahel isegi noorteliigas kõvasti. Uue mootoriga lüüakse talle kõik 3-4 pealelööki ka kindlalt sisse koos tema endaga.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> domenica dicembre 14 - 19:39
mul on ühte kaitsjat veel raudselt vaja. kogu tiim ikka täiesti komplekteerimata
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Balthazor >> venerdì dicembre 19 - 08:56
Keskväli jääbki mul nõrgemaks kui mullu, ei saanud sinna ühtki tasemel laenu. Üks vana koll tuli kaitsesse juurde, sest pink kippus napiks jääma kui mul 2 vigastust oli. Samuti soetasin kaugemale tulevikule mõeldes ühe noore värku, hooaja keskel saadan Jaaksoni turule. Maksin ilmselt liiga palju nende eest, aga nad on mõeldud siiski meeskonna jaoks, mitte hooaja-paari pärast müümiseks. Nädala pärast on vist ka selge, kas mul on Meistrikas üldse midagi teha selle koosseisuga- kui siis selgelt viimane, läheb teise poolega raskeks midagi päästa, kui just uuest aknast mingit imemeest sisse ei napsa.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> venerdì dicembre 19 - 17:20
Vaatasin et jõhkraid laenuvendi leiab ikka , selliseid võtaks küll 3tk :D

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-549342
ee Taavi
Amministratore della Comunità
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> venerdì dicembre 19 - 22:08
Mis kuramuse nipiga level 7 nolgist selline kapp kasvatada? Tegu ju lihtsalt hea noorega sel levelil, mitte supertalendiga. Kas ainult hardworkingu kaudu või oli klubi juba siis TC10? Ise peab rahul olema kui selles vanuses 5-6 tärnini välja veab. Mu viimasest tõmbest võiks siis ju veel parema teoreetiliselt saada, kuid enne peaksin TC10 valmis saama, praegu Health Center 6 valmimas, siis tahaks fanshopi järgi aidata staadionile ning siis ehk TC9 mis võtab ise terve hooaja.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn