Campionato Estonia stagione 84

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Hooaeg 14 (277)

nz Luke Broadcast >> venerdì gennaio 23 - 15:25, Modificato venerdì gennaio 23 - 15:26
seal saavad need satsid punkte, kes pole enda parimaid noori ära laenanud...

mul on 8 kutti laenatud välja, tulevik on helge :D

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-671255 tema ehk on kõige toredam poiss
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Kaarel >> venerdì gennaio 23 - 15:44
No sind ma ei arvesta. Sa paned siia mängu raha ning selles kategoorias pole mõtet võisteldagi, liiga palju eeliseid. ;)
ee Kaarel
Intermedio
Registrato2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> venerdì gennaio 23 - 22:02
Nüüd vist kustutati minu säraküünlake lõplikult. Teoreetiliste võimaluste säilitamiseks peaks kedagi nagu võitma, kodumängud on aga kahe liidri vastu ning võõrsilgi vastas vähemasti keskmikud. Aga eks minu stsenaariumi järgi on päriseluski paljud uustulnukad oma hooaega läbinud, et algul kohe jääb maha, siis mingi hetk just-just jõuab järgi ning otsustaval hetkel saab staažikam relegatsioonirivaal üllatusvõidu mõne tugevama üle. Vähemasti on umbes pooli vastaseid õnnestunud korra võitagi ning päris punktita ei jäänud kellegi vastu. Julgeb ehk kunagi tagasigi tulla veel, mingi hetk oli küll tunne, et ei iial enam, piinlik oli.
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee anarch37 >> sabato gennaio 24 - 05:57
Viigimängude osa liiga kopsakas,mul sama,täna jälle pealelöögid 21-2 ja seis 1:1 Pekkis süsteem.
ee anarch37
Intermedio
Registrato2013-05-26
ee Kaarel >> sabato gennaio 24 - 10:52
Vastaste väravavaht tegi mängus 7 tõrjet, mis ei ole teab mis imelik kui võrrelda reaalse mänguga.
Kuigi vaatasin su viimaseid tulemusi, siis jookseb välja selline muster et su vastaste GK teeb päris palju tõrjeid. Äkki peaksid vaatama enda satsi poole ning mõtlema, miks pall sisse ei lähe. Kuna ühes mängus lõid 4, siis äkki kasutad 'high risk shooting' taktikat, mis alati ei õnnestu.

Isiklikult arvan, et sul oleks vähemalt ühte korralikku ründajat ja poolikut vaja, vähemalt 4.6 põhiskill. Küll siis ka väravad tulevad.
ee Kaarel
Intermedio
Registrato2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee anarch37 >> sabato gennaio 24 - 13:23
Riski bisnessit enamasti ei kasuta,meeskond läheb suuresti noorenduskuuri läbima. Millegi pärast jah vastaste puurivahid minu satsi vastu teevad liiga häid sooritusi.Dodd oskas ikka veel eelmisel hooajal suht hästi realiseerida omi võimalusi,aga eks III-s olid kaitseliinid ka nõrgemad....
ee anarch37
Intermedio
Registrato2013-05-26
ee Taavi >> sabato gennaio 24 - 15:09
Teeme mõlemad mega noorendused ja võitleme omavahel? :D
ee Taavi
Amministratore della Comunità
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> sabato gennaio 24 - 17:52
Grrr...ei pidanud nüüd enam toda paari minutit vastu, oleks hooaja üks suurimaid pomme olnud ning säilinuks realistlikum teoreetiline võimalus 9. koha eest veel võidelda. Neid hooaegu, kui viimase vooru eel veel pole väljalangeja kindel, on väga harva olnud. Jäi Kosmos veel vallutamata tänavu, kuid 2 viiki pole koosseise võrreldes vist halb tulemus :D
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> sabato gennaio 24 - 21:13
õnnetu. ma lootsin su peale onju. läksin kindla plaaniga 0-0 mängima. pussy olen:D
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Taavi >> domenica gennaio 25 - 00:05
Ma võtsin Chargersilt punkte et sul kergem oleks torres :D

kosmoselt võtan ka
ee Taavi
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> domenica gennaio 25 - 08:24
viimane voor kosmosega kodus. suure tõenäosusega tuleb see mäng 59-59 punktide pealt :D
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
nz Luke Broadcast >> domenica gennaio 25 - 14:43
tubli loyola, taburet:D
nz Luke Broadcast
Principiante
Registrato2013-09-18
ee Balthazor >> domenica gennaio 25 - 16:25
Ning mis see nüüd oli? Pusale oli mingi hetk peaaegu kõige vähem löödud liigas.
Chelsealt on nüüd rekord ka üle löödud. Nüüd on järgmine küsimus selles, kas jääb võitmata siin üks või kaks vastast.
Järjest rohkem näeb asi sedamoodi välja, et otsustavaks kujunesidki need 4 esimese vooruga saadud kodukaotused. Kui hooaeg läbi, oleks päris koomiline vaadata, kuidas loksuks tabel paika, kui voorud lõpust algusse kerida :D Poole hooaja peal võiksin vist veel suht kõrgel olla ning siis tuleks pikk-pikk kukkumine :D
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> domenica gennaio 25 - 18:49
Mis asi see oli :D
ee Taavi
Registrato2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> lunedì gennaio 26 - 17:43, Modificato lunedì gennaio 26 - 17:46
Ei saa sauna ka rahulikult nautida, mingi "Unfortunately the match cannot be displayed at the moment due to high load on the server. Please try again in half an hour. This is a temporary problem that will be resolved automatically. Your results will not be affected. You will receive the attendance bonus if you watched this page at the time the match was scheduled to be played." on jälle ees.

edit: nüüd näitab
ee Balthazor
Intermedio
Registrato2013-12-01
ee Dünamo Tallinn