Campionato Israele stagione 42

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

עונה 12 (110)

il joest5 >> lunedì ottobre 13 - 08:16
הרבה זמן כבר לא נכתבה הודעה בשירשור הזה.

ברכות לעופר על זכייה בגביע. משחק שקול ומעניין בין שנינו מוכרע בפנדלים לזכותו. העונה אני כבר לא ייקח דאבל.
il joest5
Traduttore
Registrato2013-02-07
il basta >> lunedì ottobre 13 - 09:20
מצטרף לברכות!
il basta
Intermedio
Registrato2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> lunedì ottobre 13 - 15:05
מצטרף לברכות..

אגב, גם ברכות לחיפה על עוד זכיה בגביע הנוער (מה יהיה?, צריך לקחת לו את זה מתישהו), ובהצלחה מחר ב2 המשחקים החשובים שלו באירופה (חייב לעלות עם תיקו או ניצחון בשביל לשמור לנו סיכוי למקום 3 בדירוג הליגות), ובגמר גביע הנוער הבינלאומי.

וגם כל הכבוד לסתיו, שסגר עלי פער די גדול לשיוויון מוחלט בנקודות (כמעט עקף אותי היום במשחק שלו עם עופר), עכשיו (בהנחה שאני יפסיד לעופר), אני צריך לנצח את כל המשחקים הנותרים שלי או למעוד כמספר הפעמים שהוא מועד בשביל מקום 4...
אבל מאמין שמקום 5 לפחות מובטח לו, כולל הופעה ראשונה בשלב הבתים של הליגה האירופית לפחות (וכאמור, אולי גם פלייאוף ליגת אלופות), אז כל הכבוד על זה!

אני מקווה להתאושש (כרגע ניצחון אחד בלבד בשבעת המשחקים האחרונים), למרות שגם מקום 5 לא כזה אסון עבורי בעונה כזאת, בכל זאת הסגל שלי בקושי עובר את ה5 איכות.
il Jordy Cruijff
Principiante
Registrato2013-04-08
il ofer cohen >> lunedì ottobre 13 - 17:48, Modificato lunedì ottobre 13 - 18:03
תודה על הברכות
היה משחק די שקול (מהמעט שראיתי)
פנדלים לפעמים זה לטובתך (כמו שקרה לי היום בגמר) ולפעמים לרעתך (כמו שקרה לי מול מכבי לפני כ 3 עונות)
בכל מקרה זה נחמד לזכות - תודה למברכים.

אגב, אני עוד מנסה לשנות את רוע הגזירה אבל לאור העובדה שלי נשארו משחקים מול מכבי והפועל תל אביב ולחיפה משחקים קלים יחסית, אפשר להתחיל להכין ברכות לחיפה על אליפות שלישית ברציפות !!!
il ofer cohen
Principiante
Registrato2013-02-05
il טל >> lunedì ottobre 13 - 18:59
שריקות בוז רבות לעבר שחקני FC tal Shapira וחולמים עוד על מקום שביעי.
מחפשים מאמן חדש אחרי העונה הגרועה ביותר של הקבוצה בליגת העל.
עקב ההפסדים המשפילים (לא מול הגדולות) אני רוצה להרוס את הקבוצה ולבנות מחדש.
אני לא מבין במה הקבוצה שלי פחות טובה משל המתחרות שלי.
אני יודע שההגנה גרועה אבל עוד שתיים-שלוש עונות תהיה הגנה מאוד טובה- מטפח כרגע את ההגנה הצעירה, קשר עושה משחק כמעט ברמה של הגדולות, חלוץ ראשון ששווה מינימום גול למשחק ושני שוערים בסביבות ה-6.2 כוכבים.

אני לא יודע מה קורה פה אבל בעונה הבאה ננסה להסיר את האכזבה הגדולה שהייתה בעונה הזאת.
וכמו שאמרתי- נשאר רק לחלום על מקום שביעי..
il טל
Principiante
Registrato2013-07-20
il joest5 >> lunedì ottobre 13 - 19:42
אחרי הניצחון על טל סביר שאכן את האליפות אני ייקח. בלי קשר למשחקים הלא פשוטים של עופר אני צריך 4 נקודות בשלושה משחקים (אלא אם עופר ינצח את שלושת המשחקים שנותרו משהו כמו 10-0 ואז אצטרך 5 נקודות) שסביר שאני ישיג. יחד עם זאת ניסים לפעמים קורים ולכן עדיין אני מעדיף לחכות עד שזה יהיה רישמי.

מחר כפי שמכבי ציין אכן יום חשוב ומעניין מאוד מבחינתי עם הגומלין בחצי גמר הליגה האירופית וגמר גביע הנוער הבינלאומי. נקווה ליום מוצלח.
il joest5
Traduttore
Registrato2013-02-07
il Dave >> martedì ottobre 14 - 09:08, Modificato martedì ottobre 14 - 09:09
מזל טוב לעופר על עוד גביע

נראה שבליגה נותרה רק המלחמה על מקומות 6-8
טל הוא בעצם היחידי שתלוי בעצמו, אם ינצח בכל המשחקים ישיג מקום שישי
אני היום אפסיד וחייב לקחת לפחות 4 נקודות בשני המחזורים האחרונים כדי להבטיח את המקום השביעי, אם טל יאבד נקודות יש גם סיכוי למקום שישי
מידפילד במצב הכי פחות טוב אם כי ניצחון היום על טל יקדם אותו מאוד במלחמה על כרטיס לאירופה. הכל פתוח כרגיל!

וכל הכבוד לסתיו על עונה אדירה וקאמבק מרשים מפתיחת עונה לא טובה מבחינתו
il Dave
Intermedio
Registrato2013-07-22
il FC Wanaka
il stav >> martedì ottobre 14 - 12:25
תודה דייב אכן עונה אדירה שלי שעוד יש לי סיכוי קטן להקוף את מכבי לדעתי נתתי עונה אדירה בזכות החלוצים...
il stav
Intermedio
Registrato2013-02-08
il טל >> martedì ottobre 14 - 18:26
ובזכות המאמן החדש שריקות הבוז פוסקות כאשר אני מנצח 2-1 את מידפילד במשחק קשה עם שני קשרי הרכב מושהים.
מצפה להיות מקום שישי.
il טל
Principiante
Registrato2013-07-20
il Dave >> mercoledì ottobre 15 - 18:34
מזל טוב לחיפה על עוד אליפות,אני מבטיח מקום שביעי, עונה שניה ברציפות שאני אפספס את המקום השישי על הפרש שערים!
il Dave
Intermedio
Registrato2013-07-22
il FC Wanaka
il ofer cohen >> mercoledì ottobre 15 - 19:50
אכן מזל טוב לחיפה על האליפות
הוא היה יותר טוב ממני גם במשחקים מול הגדולות וגם מול הקטנות, ובאופן כללי הוא בנה את הקבוצה שלו נכון יותר.
כל הכבוד !!!
il ofer cohen
Principiante
Registrato2013-02-05
il basta >> mercoledì ottobre 15 - 19:51
עוד לא פספסת כלום.
\
הכל עוד יכול להיות במחזור האחרון.
אישית אני שמח שבסיבוב הזה לא איבדתי נקודות מול שום קבוצה שצריכה את הנקודות (חוץ מהאלופה).
il basta
Intermedio
Registrato2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> giovedì ottobre 16 - 09:09
אז טל מנצח, והטבלה סגורה.

זה הזמן לסיכומי עונה, אצלי:

ליגה- פתחתי טוב והגעתי לפער גדול על השאר, אבל אז סתיו התחיל רצף יפה ואני התחלתי רצף שמיטות, בסוף היה צמוד עד הסוף, אבל אני סיימתי 4 וכמובן אני מרוצה.

אלופות- עליתי בפליאוף, קיבלתי בית קשה ועפתי, לא חושב שיכולתי לעשות הרבה יותר אז בסדר.

גביע- עופר בחוץ סיבוב ראשון...

גביע הנוער- פעם שלישית (ב3 עונות) שהגמר האמיתי הוא ביני לבין חיפה ושוב הוא ניצח אותי, מאכזב, ומצד שני להגיע לגמר זה לא רע אז הסיכום הכללי פה הוא סביר.

לסיכום, לא עונה דרמטית מידי מבחינתי, בערך הכל לפי הציפיות.
il Jordy Cruijff
Principiante
Registrato2013-04-08
il guylamed >> giovedì ottobre 16 - 21:50
עוד עונה של כלום... ואני מאבד גובה, נקודת האור היחידה היא שאני משדרג את המתקנים (כרגע אימונים לרמה 9 ואחר כך אימונים לרמה 10).
בנוסף לכך יש לי שני סופרטאלנטים שאני מטפח ואנסה לקבל עסקה טובה על אחד מהם.
אני מצפה לכמה מכירות נאות של בסה"כ 25 מיליון, שבעזרתם, בנוסף לכסף שיש לי, אוכל להתחמש לקראת העונה הבאה, במטרה ברורה להגיע לאירופה
il guylamed
Intermedio
Registrato2013-04-04
il Dave >> venerdì ottobre 17 - 08:45
כמו בעענה שעברה סיבוב ראשון נהדר ואיבוד גובה לקראת הסוף כאשר אני מפסיד לכל יריבותי בסיבוב השלישי. סהכ מרוצה שסיימתי שביעי, הייתי חותםצעל זה בתחילת העונה, מקווה להגרלה נוחה יותר באירופה הפעם

בחלון הנוכחי אני אמכור או אנסה למכור חצי מההרכב הראשון שלנו כך שתהיה לנו קבוצה אחרת לחלוטין עונה הבאה, מוקדם לדעת אם זה יהיה שדרוג אוהחלשות, נראהה בעוד כמה ימים

אכן עונה מאכזבת למידפיד שמסיים שיני עונה שניה ברצציפות אבל לראשונה הוא יארח א גמר הגבע

מז טוב לסתיו על הופעה היסטורת ראשנה בשלב הבתים של הליגה האירופית
il Dave
Intermedio
Registrato2013-07-22
il FC Wanaka