Campionato Lettonia stagione 39 [4.3]

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

21 sezona (53)

lv Qwov >> lunedì gennaio 11 - 18:10
Spēlēt ar 5:3:2 jau ir visizdevīgākā taktika.:D Protams, ir visādi citi varianti ar 4:3:3 un vēl citām taktikām, bet nu pirmā man liekas ir standarts ikvienam labam menedžerim.
lv Qwov
Principiante
Registrato2015-05-25
lv Didzis Dragons >> martedì gennaio 12 - 16:27
kā es zināju, ka zaudēšu punktus.. :D šādi ir - labi gribot, sanāk kā vienmēr.. xD GG
lv Didzis Dragons
Intermedio
Registrato2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> martedì gennaio 12 - 16:53
Ironiskākais pagaidām ir tas, ka Jauda (tuvākais sekotājs šai mirklī) ar to tika galā.
Tagad jautājums, kā ies man. :)
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
lv Kaupo >> martedì gennaio 12 - 19:47
Yesss otrais punkts! :)
lv Kaupo
Intermedio
Registrato2015-08-06
lv Kaupo >> martedì gennaio 12 - 19:56
Jauda tika galā,jo nebiju garās piespēles uzlicis :D
lv Kaupo
Intermedio
Registrato2015-08-06
lv Remm >> giovedì gennaio 14 - 20:35
Domāju, ka esmu šai līgā līderis ne tikai patīkamās nominācijās, bet arī pēc rādītāja "nerealizētie 11m soda sitieni". Vismaz tā šķiet, jo piešķir man tos daudz, un nerealizēju arī daudz. Izrādās, ka nepietika nopirkt spēlētāju ar attiecīgo prasmi, jo viņš pamanās tieši tajos brīžos, kad jāsit, nebūt laukumā. :)
Viss, šonakt beidzas ātruma treniņš Skadričam, sāksim trenēt Gerbutam 11m sitienus.
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
lv Remm >> domenica gennaio 17 - 21:00, Modificato domenica gennaio 17 - 21:01
Trešais aplis noslēgts ar pirmo zaudējumu. Atdevu parādu, jo pirmajā aplī man pret Jaudu bija uzvara pēdējās sekundēs, lai arī loģikas tajā īsti nebija nekādas. Šoreiz attiecīgi otrādi - vilka uz neizšķirtu, bet pēdējās sekundēs iesitu savos vārtos.
Bet, nu, pretinieks piekritīs, ka katram pa vienai uzvarai - tas ir izdevīgāk, nekā divi neizšķirti. :)

Atlikušas 9 spēles, un cīņa par pirmo vietu turpinās. Nedomāju, ka būs viegli. Bet tam, ka es vairs nevaru nokrist zemāk par otro, laikam nu jau piekritīs pat Draudinsh. Pārāak fantastisks scenārijs nepieciešams, lai kas tāds notiktu.
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
lv Kaupo >> lunedì gennaio 18 - 15:18
Un lai es neizskristu arī ;)
lv Kaupo
Intermedio
Registrato2015-08-06
lv Remm >> lunedì gennaio 18 - 18:08
Tavs priekštecis pagājušajā sezonā komentāros rakstīja:

29 novembrī: "Es droši vien uz pēdējām spēlēm uzlikšu jaunos tikai, pašlaik man nav ko darīt 4.līgā. un pēc sezonas plāns ir pārdot daudzus spēlētājus, tāka TMT vari uztraukties tikai par PUŠMUCOVU un Baldoni."

3.decembrī: "UZVARA IR ROKAAAAAAA!!!!".

Ja tas pirmais komentārs bija kara viltība, tad, manuprāt, ne pārāk tālredzīga, par ko viņam bija iespja pārliecināties šosezon. Viņš divās sezonās aizskrēja no 6. uz 4.līgu.

Tā kā mēs no svešām kļūdām nemācāmies. Tu, pārņemot šo klubu. Un es, divās sezonās mēģinot izskriet no 5. uz 3.līgu. :D
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
lv Kaupo >> mercoledì gennaio 20 - 12:59
Beidzot ir uzvara !!!! Pie tam ar 3-0 ! :)
lv Kaupo
Intermedio
Registrato2015-08-06
lv Didzis Dragons >> mercoledì gennaio 20 - 20:45
izskatās, ka nedabūšu pirmo vietu, rītdien laukumā laižu 15 gadnieku un 16 gadnieku.. :) ( lai būtu varianti savākt kaut cik šajā sezonā spēles )
lv Didzis Dragons
Intermedio
Registrato2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> giovedì gennaio 21 - 10:50
Deviņu punktu handikaps piecas kārtas pirms finiša izskatās pietiekams.
Bet dot praksi tuvākajiem rezervistiem (nu, tiem, kas nav pilnīgi bezjēdzīgi 3.līgai) pasāku jau kādu brīdi atpakaļ. Tā arī ir nodoms turpināt līdz čempionāta beigām. Pagaidām pārāk daudz punktu uz tā rēķina nav zaudēts.
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
lv Didzis Dragons >> giovedì gennaio 21 - 12:17
nu - man visi pārējie ir dabūjuši 20 spēles, izņemot 15 gadnieku un 16 gadnieku - tākā - tos arī lieku spēlēt ( uzbrucēja pozīcijā abus, tur mazākas iespējas sačakarēt rezultātu ) :D lai gan 0-3 par to neliecina :D
lv Didzis Dragons
Intermedio
Registrato2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> giovedì gennaio 21 - 15:41
Nu, uzbrucējus pie tiem 3 vainot laikam nevarētu, tikai pie tās 0. :)
Bet zinot, ka vienreiz pret Valmieru Tev tāds rezultāts jau bija, jādomā, ka nejaušība tā arī nav. Neērts pretinieks acīmredzot.
lv Remm
Principiante
Registrato2015-03-24
ua Aeon8 >> giovedì gennaio 21 - 19:59
Uzdevums noturēties līgā gandrīz izpildīts :) Pāris punkti gan vēl būtu jāpaņem.
ua Aeon8
Intermedio
Registrato2013-07-20