Campionato Romania stagione 27

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Sezonul 13 (117)

ro Jeicky >> sabato dicembre 6 - 18:33
bebita esti cel mai ... manager, ce drac nu ai jucat pe interesul tau mai omule, esti fantastic.....acest titlu nu il consider castigat de mine sau pierdut de Edy...bebita este cel care a pierdut...
MULTUMESC !!!
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> sabato dicembre 6 - 19:13
Felicitări Jeicky, un titlu meritat!

Am eu o bănuială legată de motivaţia lui bebita, iar dacă e cea pe care o cred eu îl felicit. Dacă nu e, tot îl felicit :)
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Vlad >> sabato dicembre 6 - 19:34
Cu emotii pana in ultimul minut am reusit sa ma salvez si eu de la retrogradare in ultima etapa

Sper ca in noul sezon sa joc mai bine si sa speram ca noul motor sa functioneze mai bine decat a facut-o cel vechi
ro Vlad
Intermedio
Registrato2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Luiza Campioana >> sabato dicembre 6 - 23:56
Flaviule,meciul lui Biebita imi aduce aminte de un meci,univ craiova -rapid!Asa ca lasa modestia si fa cinstea,nu da inapoi !:)) Felicitari !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro sanrensei >> domenica dicembre 7 - 05:49
Felicitari Jeicky si tuturor pentru un sezon spectaculos.
ro sanrensei
Intermedio
Registrato2014-01-11
ro bsteaua >> domenica dicembre 7 - 08:14
felicitari si bafta in cupele europene
ro bsteaua
Intermedio
Registrato2013-05-26
ro EdyVis >> domenica dicembre 7 - 10:37
Felicitari Jeicky.
Ai meritat sa castigi campionatul.
N-ai vrut sa te opresti la pauza la 2-0. Ai mers ca nemtii si in ultimul meci si tot sezonul.
Bravo.
ro EdyVis
Principiante
Registrato2013-07-27
ro Jeicky >> domenica dicembre 7 - 14:52
Acum am vazut si eu, imi pare rau de acel fair play, dar omu isi castigase cu o etapa in urma punctele care ii garantau 100% ramanerea in prima liga....alta scuza nu cred ca are, sau poate are el o iubire ascunsa pentru adevarata "Stiinta" :)))
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro bebita >> domenica dicembre 7 - 21:05
terminati cu revelatiile ...
ro bebita
Intermedio
Registrato2013-04-04
ro bebita >> lunedì dicembre 8 - 13:13
sunt sigur ca sunt alte cai in care trebuie semnalate si nu pe forum.daca am dreptate te rog marius sa ai grija sa nu apara tot felu de frustrati care sa tipe toata ziua
ro bebita
Intermedio
Registrato2013-04-04