Campionato Romania stagione 27

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Sezonul 13 (117)

ro bebita >> lunedì dicembre 8 - 19:39
Social Behaviour

To maintain a friendly gaming atmosphere where people of all ages can enjoy themselves, we expect our users to follow the following behavioural rules.
No harassing other players. If you don't like someone, ignore this person.
ro bebita
Intermedio
Registrato2013-04-04
ro Luiza Campioana >> lunedì dicembre 8 - 22:33
Am citit postarile.Blabu vede partea goala a paharului,ma bucur ca s-a uitat la detalii,dar a omis un lucru:Flavius nu a cerut si nu o sa ceara blat in niciun joc!Il cunosc de 15 ani suntem buni prieteni,ne vedem de cateva ori pe saptamana dar niciodata nu m-am indoit de corectitudinea lui !Eu am avut un sezon dezastruos,puteam pierde linistit in meciul cu el,dar E UN JOC , il tratam ca atare.Red Bull poate a vrut sa testeze intru-n meci cu un adversar puternic ,nu cred ca a cedat deliberat!Eu,in ultima etapa am jucat o tactica noua ,am condus cu 1-0 apoi tactica ,,s-a blocat'' si am pierdut rusinos.Asa ca dragilor,haideti sa vedem partea buna si sa ramane cu bucuria jocului!
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro bebita >> martedì dicembre 9 - 16:47, Modificato martedì dicembre 9 - 16:48
a acuza jucatori de blaturi si trisuri este hartuire
iai acuzat pe chinezi de trisuri ,l-ai acuzat pe spynail de multiaccount ,m-ai acuzat ca m-as da la o parte in meciul cu edy,l-ai acuzat pe redbull ca sa dat la o parte si asta doar intr-un sezon
fratioare asta e hartuire.daca nu iti revizuiesti comportamentu o sa ma ocup personal ca adminu principal sa ia masuri ca vad ca marius zice pas
ro bebita
Intermedio
Registrato2013-04-04
ro RSM >> martedì dicembre 9 - 22:37
Se pare că e suficient să nu intru 3 zile pe aici şi se stârneşte revoluţia :)

Ca o notă personală, orice situaţie vi se pare dubioasă o să vă rog să mi-o transmiteţi prin mesaje private, din două motive: 1.cazurile de incorectitudine nu se vor discuta niciodată pe forum; 2.mi-e mult mai vizibil şi la îndemână un chenar roşu decât să intru pe toate forumurile (s-a nimerit să am o perioadă destul de complicată ca timp disponibil).

Situaţiile menţionate mai sus sunt în verificare, dar cum spuneam, detalii privind concluziile nu vor fi discutate pe forum.
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Jeicky >> mercoledì dicembre 10 - 07:04
Daca Dinamo Kiev nu introduce primul 11 o sa fac contestatie la UEFA.
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro bebita >> mercoledì dicembre 10 - 16:54
blabla data viitoare o sa bag juniorii doar ca sa iti fac tie pe plac
poate ai noroc sa te ajut sa retrogradezi sa sa pierzi titlu
poate asa te inveti sa iti tii limba acasa
ro bebita
Intermedio
Registrato2013-04-04
ro Jeicky >> mercoledì dicembre 10 - 20:34
Excitat la maxim.
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> mercoledì dicembre 10 - 20:50
blablu şi bebita, bebita şi blablu, haideţi să ne liniştim.

Direcţia "dialogului" dintre voi nu e deloc bună şi, la ce mulţi suntem, fix două voci în minus ne-ar mai lipsi.
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC