Campionato Romania stagione 4

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Bloccato Hai România!!! (125)

ro Luiza Campioana >> mercoledì ottobre 30 - 12:54
Mai sus gasiti analiza meciului Spania- Romania.Valoare jucatorilor,raportul meciului simulat,simulari de rezultate...speram ca la ora meciului ,motorul de simulare sa le dea o eroare si noua un rezultat favorabil .Hai Romania !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> giovedì ottobre 31 - 13:23
Calificarile s-au terminat.Din pacate in ultimul meci,simulatorul nu ne-a ajutat deloc.Portarul Spaniei s-a accidentat in min 61 si un jucator de cam i-a luat locul in poarta.Desi am am avut superioritate numerica 30 de minute si Spania cu jucator de camp in poarta,am pierdut cele 3 puncte.Asteptam barajul si o echipa favorabila pt calificare.Hai Romania !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Jeicky >> giovedì ottobre 31 - 15:41
Domnule "Translator", aveti mai multe greseli de "tastatura" decat toti managerii care isi exprima parerile...
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> giovedì ottobre 31 - 16:06
Flaviule,supararea mea e mai mare...p.s. pute-ai sa ma suni sa-mi zici,nu sa ma ,,tachinezi'' aici :))
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> domenica novembre 3 - 09:33, Modificato domenica novembre 3 - 09:36
România - Franţa

Calificări Meciuri de baraj, joi noiembrie 7 - 13:50

Probabil cel mai greu adversar de la baraj,dar dupa părerea mea,plecam cu prima sansă.Asa cum se intamplă inaintea meciurilor echipei nationale,vă rog să incercati pe cat posibil,jucatorii convocati la echipa natională să ii menajati.Vă multumesc pt intelegere!Hai Romania !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> mercoledì novembre 6 - 19:02
Nu mai inteleg nimic !Maine avem un meci foarte important pt calificare,postez pe forum sa incercam sa menajam jucatorii convocati la echipa nationala daca avem un meci mai usor si ce sa vad ???Jucand cu o echipa de jumatea clasamentului,meci fara probleme,jucatorii de la echipa nationala joaca tot meciul chiar daca echipa conduce cu 3 , 4 -0 ...v-am rugat sa-mi spuneti daca nu vreti ca jucatorii vostrii sa fie selectati si nu era nicio problema,ma conformam.
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> domenica novembre 10 - 14:49
Orice discutie cu privire la incercarea de menajare a unor jucatori,nu-si mai are rostul...Daca nu suntem interesati de joc,de meciurile echipei nationale sau nu colaboram cu managerul echipei nationale,avem o mare problema...
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro RSM >> domenica novembre 10 - 16:13
Poate nu înţeleg eu cum trebuie, dar presupun că e vorba de jucătorii lui Petrolul Fortuna.

Nu au ei timp să se refacă în 16 ore, de la meciul lui Petrolul de azi până la meciul României de mâine?
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> domenica novembre 10 - 20:19
Nu neaparat doar de jucatorii lui Spoken(ei sunt cei mai selectionati),ci de modul general.Probabil Spoken a trecut de nivelul cititului pe forum sau sa urmareasca programul echipei nationale.In meciul tur ,jucatorii lui aveau fitnessu-ul la jumatate si din cate stiu conteaza in meciurile oficiale destul de mult .Sunt jucatori valorosi si vreau macar acum sa ii pot avea la 100%.
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> sabato aprile 12 - 17:56
Felicitari Marius,victorie de 3 puncte utile si golaveraj f bun !Hai Romania !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro CosminPCF >> sabato aprile 12 - 19:31
Salut tuturor,bravo echipei nationale pentru victorie.:)
Sper ca nu va suparati ca am postat aici dar am vazut ca nu prea e activitate pe alte forumuri.
ro CosminPCF
Intermedio
Registrato2013-11-20
ro RSM >> domenica aprile 13 - 10:45
Mulţumesc, forţat un pic de absenţa lui Lăpuşneanu am încercat şi o altă tactică. Se pare că a dat roade, cu toate că numărul şi raportul şuturilor nu a fost cel pe care mi l-aş fi dorit.

Bine ai venit Cosmin în rândul celor activi pe forum :)
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> mercoledì aprile 16 - 09:19
o victorie cu Scotia,ne-ar da sperante la calificare!Hai Romania!Marius,multa inspiratie !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Luiza Campioana >> mercoledì aprile 16 - 10:27
bvooooo Marius,Hai Romaniaaaaaaaaa !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni