eupoli >>
giovedì ottobre 20 - 15:30 Zilele astea am reusit sa fac analiza lotului si mai ales am stabilit primul 11 pentru meciul cu Serbia de sambata. L-am si trimis actualului antrenor ca sa-l seteze deja de acum, caci alegerile se termina sambata, cand e si meciul.
Personal, am unele dubii legate de portar, asa ca daca aveti vreun sfat, il astept ca mesaj. Tind sa merg cu Rodeanu in poarta (in detrimentul lui Bako). Viteza lui Roata ma deranjeaza un pic, dar pe de alta parte are bonus de deplasare...
Am creat un excel cu toate skillurile jucatorilor, precum si cu specialitatile lor. In perioada urmatoare voi trimite mesaje userilor care au jucatori pasibili pentru a fi titulari la NT cu rugamintea sa antreneze cate un skill si/sau o specialitate. Evident, asta poate sa nu aibe nici o urmare, dar macar vreau sa incerc. Deja am inceput sa fac asta.
Apoi avem niste jucatori tineri foarte buni, care inca nu au specialitati sau skilluri secundare suficient de mari pentru a fi acum titulari, dar o sa le urmaresc evolutia si voi trimite mesaje de incurajare proprietarilor.
Hai Romania!
PS: astept cu deschidere maxima orice sfat legat de meciurile NT.