Campionato Romania stagione 4

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Bloccato Hai România!!! (125)

ro Luiza Campioana >> venerdì maggio 2 - 09:05
meci greu cu Olanda...speram la un rezultat bun !Hai Romanaia !
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro RSM >> venerdì maggio 2 - 18:21
Nu vă place vouă topicul de pe forumul general.. :)
ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> venerdì maggio 2 - 21:16
am zis sa postez la topicul cu Romania...:) data viitoare o sa fie cu noroc:)
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro bsteaua >> sabato ottobre 11 - 06:10
salut baieti stie kareva cine este candidatul surpriza pentru nationala
ro bsteaua
Intermedio
Registrato2013-05-26
ro Jeicky >> venerdì maggio 1 - 14:21
Alegeri naţionale
Echipele naţionale caută candidaţi pentru postul de selecţioner. Dacă ai VIP poţi candida pentru acest post. Vei putea conduce naţionala în paralel cu echipa ta de club.

Candidează pentru postul de selecţioner

Lista candidaţilor trebuie să fie finalizată până la vineri mai 15 - 03:00.

Poţi să îţi arăţi disponibilitatea pentru a candida pentru postul de selecţioner. Atunci când vor începe alegerile lumea va putea vota pentru cel pe care îl consideră potrivit pentru a fi următorul selecţioner. Poţi candida pentru o singură naţională.
ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> martedì agosto 23 - 20:23
Se pare ca antrenorul nationalei e mai putin inspirat...in meciul amical a jucat cu aparator in poarta,acum nu ii iasa tactica.poate primeste un sfat de la cei care au terminat in top 5 ...
ro Luiza Campioana
Intermedio
Registrato2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro eupoli >> martedì ottobre 11 - 09:47
Dupa cum stiti, urmeaza alegerile pt NT. Momentan sunt singurul candidat pentru Romania. Mai jos o scurta prezentare, disponibila si pe pagina dedicata alegerilor.

Sunt eupoli, manager AC Recas si cu increderea voastra as dori sa incerc sa obtin rezultate mai bune la nationala noastra. Pe plan intern am obtinut de 4 ori titlul, de 3 ori cupa, 3 ori super cupa si de 5 ori cupa u21. Nu promit calificari, dar promit seriozitate in alegerea primului 11, in tratarea cu maxima atentie a fiecarei partide. Sunt deschis la orice sugestie pe care o aveti legata de NT si ca sa implic cat mai multa lume voi posta pe forumul nationalei orice dilema legata sistem de joc sau ce jucator ar trebui ales in functie de variante. Hai Romania!
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro eupoli >> martedì ottobre 18 - 08:58
S-au tras la sorti grupele de calificare pentru Cupa Mondiala. Vom juca cu Franta (6), Polonia (12), Serbia (21), Suedia (37) si Armenia (46), noi fiind a 36a tara in clasamentul nationalelor in Europa.

O grupa tare, cu 2 favorite Franta si Polonia, doar Armenia fiind departe ca valoare de restul. Franta e calificata in semifinalele Campionatului European care inca se joaca, iar Polonia a castigat grupa de calificare tocmai incheiata, invingandu-ne de 2 ori: 3-1 la ei si 2-0 la noi.

Campania incepe sambata in deplasare cu Serbia.

Ca lot, Romania mi se pare deficitara in poarta si in atac, cu minus fiind si fundasii laterali. Am inceput sa fac o analiza pe fiecare compartiment in parte, voi posta aici si scheletul nationalei pe care ma voi baza. Vor prima in alegere skill-urile jucatorului si specialitatile (nicidecum stelele) si varsta (in conditii relativ egale, cel mai probabil va fi ales jucatorul mai tanar).
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro eupoli >> giovedì ottobre 20 - 15:30
Zilele astea am reusit sa fac analiza lotului si mai ales am stabilit primul 11 pentru meciul cu Serbia de sambata. L-am si trimis actualului antrenor ca sa-l seteze deja de acum, caci alegerile se termina sambata, cand e si meciul.
Personal, am unele dubii legate de portar, asa ca daca aveti vreun sfat, il astept ca mesaj. Tind sa merg cu Rodeanu in poarta (in detrimentul lui Bako). Viteza lui Roata ma deranjeaza un pic, dar pe de alta parte are bonus de deplasare...

Am creat un excel cu toate skillurile jucatorilor, precum si cu specialitatile lor. In perioada urmatoare voi trimite mesaje userilor care au jucatori pasibili pentru a fi titulari la NT cu rugamintea sa antreneze cate un skill si/sau o specialitate. Evident, asta poate sa nu aibe nici o urmare, dar macar vreau sa incerc. Deja am inceput sa fac asta.
Apoi avem niste jucatori tineri foarte buni, care inca nu au specialitati sau skilluri secundare suficient de mari pentru a fi acum titulari, dar o sa le urmaresc evolutia si voi trimite mesaje de incurajare proprietarilor.

Hai Romania!
PS: astept cu deschidere maxima orice sfat legat de meciurile NT.
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro eupoli >> martedì ottobre 25 - 12:50, Modificato martedì ottobre 25 - 13:14
Dupa cum am spus, am revenit cu lista scurta de jucatori pe care ii tin atent sub monitorizare, ei fiind in acest moment neretinuti in lotul de 23:
DEF: Ocnasu, Sterea
MID: Polincas, Rogoz, Gemanar, Cozubas, Merlea, Stoian, CIoaca, Godoroja, Gherghu, Stanca
Att: Trotusan, Kos

Am trimis mesaje la toti proprietarii, in speranta ca unii din ei vor antrena anumite specialitati si skilluri. La mijloc stam foarte bine pentru viitor - din ce pot vedea pe shortlist, dar stiu clar si cativa fundasi care momentan nu sunt acolo si vor veni din urma.

Maine jucam cu Armenia, normal ar fi sa castigam si sa intram pentru duelul cu Franta si Polonia cu 6 puncte.

Hai Romania!
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro eupoli >> lunedì ottobre 31 - 12:34
Am facut doua modificari in lot:

DEF: Ciorascu(22) OUT, Sterea(22) IN
MID: Neagoe(28) OUT, Rogoz(21) IN
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro [old] Raderian >> lunedì ottobre 31 - 18:09
Ha, finally a intrat si Ragnar al meu pe shortlist! Ma tot gandeam ca e discriminat din cauza numelui :))
ro [old] Raderian
Principiante
Registrato2014-01-09
ro eupoli >> martedì novembre 1 - 07:19, Modificato martedì novembre 1 - 07:19
Da, a intrat :)) Din pacate pentru el, sunt doi DM peste el cam la tot ce inseamna skill: Moraru si Ignat. Cu specialitate "playmaker", inca o minge la dueling si mult tactics, ar fi si el acolo. Dar asta depinde si de ce planuri ai tu cu el la club. Oricum, a intrat pe lista mea de monitorizare.
ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro [old] Raderian >> martedì novembre 1 - 14:54
Dueling primeste si probabil o sa ii dau si ceva tactics. Playmaker nu e momentan o prioritate dar nu ar fi o idee rea. Oricum, faptul ca a prins shortlistul e deja mare realizare :))
ro [old] Raderian
Principiante
Registrato2014-01-09