Campionato Romania stagione 69

Forum: Forum di campionato rss-feed

Discuti sul tuo campionato, chi sono i favoriti per vincere il campionato questa stagione? Chi sarà promosso/retrocesso, come stai andando in coppa?

Ritorna all'indice del forum

Sezonul 51 (117)

ro Vlad >> sabato aprile 25 - 19:38

Eu sper profit cat mai mult sezonul viitor cat il mai am pe Murgeanu la U21 ca dupa nu stiu daca o sa mai am vreo sansa fara portar...

ro Vlad
Intermedio
Registrato2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Amiral Auris >> sabato aprile 25 - 21:28

Felicitări amândurora si mult succes mai departe!

ro Amiral Auris
Intermedio
Registrato2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> domenica aprile 26 - 08:57

@Vlad
Frumos portar o să ai, naţionala o să fie acoperită :)
L-am ochit de ceva vreme, dar aşa cum eram sigur că nu aveam bani de el eram şi sigur că nu l-ai vinde :D
M-am rezumat doar la a-i aduce partener de joacă lui Kanta, adică pe Haliţă. Am ucis bugetul, dar e şi prima oară când licitez pentru un talent de-al nostru şi nu se duce aiurea prin Asia.

@Auris
Mulţumesc!

ro RSM
Amministratore della Comunità
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Vlad >> lunedì aprile 27 - 06:48

Multumesc Marius, o sa am si eu in sfarsit un jucator la nationala :)

Mi-ar fi placut sa am si eu Academie Fotbal macar lvl 2, ar fi fost perfect pentru el, dar o sa dau drumu tocmai la jumatatea sezonului viitor la constructie.

Eu stau bine cu bugetul, am bani de lvl 2 Academie Fotbal si transfer pentru echipa de baza o sa fie tocmai peste 3-4 sezoane si atunci doar pentru postul de portar. Jucatori de camp o sa mai cumpar tocmai peste 8-9 sezoane, deci am timp sa mai dezvolt facilitatile pana atunci si sa strang si bani de transferuri :)

ro Vlad
Intermedio
Registrato2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro eupoli >> lunedì aprile 27 - 14:40

Cum am avut ceva timp liber am zis sa fac un pic de analiza a campionatului Romaniei, mai ales statusul Academiilor de Fotbal/Antrenament si al Academiilor de Tineret.

Drept urmare avem asa:

YA4 - 1 (felicitari Jeicky)

YA3 - 4

YA2 - 5

YA1 - 15

YC10 - 10

FA3 - 3

FA2 - 4

FA1 - 9

TC10 - 26

E imbucurator sa vad ca si in liga 2, chiar 3, avem echipe care au nivelul f ridicat la facilitati. Raportat la numarul de useri, as zice ca stam binisor la tineret. Am observat ca sunt si echipe care nu au staff la cele doua facilitati, drept urmare nu beneficiaza la maxim de nivelul avansat al facilitatilor, asa ca am dat cateva mesaje private. Sper sa aibe macar unul efect :))

Ideal ar fi ca toate academiile de tineret sa extraga doar jucatori romani.

Cum am fost curios sa vad de de unele nationale sunt asa puternice, m-am uitat si la ele in ograda. O sa pun rezultatele aici zilele urmatoare. Evident, nimic nu e intamplator :))

ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro Jeicky >> lunedì aprile 27 - 18:49, Modificato lunedì aprile 27 - 18:50

Stadioanele mari din liga 1 arata astfel:

200k - 2 (Jeicky si eupoli)

120k - 8

70k  - 3 (2 din ele "cresc" spre 120K)

ro Jeicky
Intermedio
Registrato2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> lunedì aprile 27 - 19:04

Chiar dacă nu mă aşteptam să se întâmple aşa repede, s-a clarificat lupta pentru locul 4. Succes Jeicky în EL :)

ro RSM
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Geweer >> lunedì aprile 27 - 19:26

Felicitari Marius pentru locul 3 atunci :D

ro Geweer
Intermedio
Registrato2016-03-06
ro Fc Blackart
ro RSM >> martedì aprile 28 - 09:49

Alintatule :)))

"Blackart are rezultate excelente pentru lotul lui, cu nişte investiţii ar lupta pentru locul 3 cu siguranţă. Cred însă că el merge pe cartea răbdării şi va exploda în 2-3 sezoane."
Simt că am şi eu o contribuţie morală la transferul lui Ratel :P

ro RSM
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro eupoli >> martedì aprile 28 - 10:20

Atat de fatalist esti Marius, ceva de groaza :)) Mai sunt o gramada de meciuri, orice (chiar orice) se poate intampla...

ro eupoli
Intermedio
Registrato2013-05-23
ro AC Recas
ro Geweer >> martedì aprile 28 - 11:25

Nu stiu daca te-ai uitat ce meciuri am eu in ultimele 4 etape. 

ro Geweer
Intermedio
Registrato2016-03-06
ro Fc Blackart
ro RSM >> martedì aprile 28 - 11:30, Modificato martedì aprile 28 - 11:33

@eupoli
Nu-s fatalist, doar practic. Dacă nu ai observat, eu am programul lui Jeicky, decalat cu o etapă. Dacă nu o comiteam ieri, ar mai fi fost un pic de şansă, dar aşa e aproape imposibil. Eu în ultimele 3 etape sunt în focuri, el în ultima are meci accesibil.

@Geweer
o deplasare grea, 2 meciuri strânse acasă, o deplasare accesibilă :)

ro RSM
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Geweer >> martedì aprile 28 - 11:50

Vedem.. Oricum si daca reusesc sa termin pe  locul 3 sau 4 e destul de trist pentru coeficient. Clar nu fac eu ce ar face Marius sau Jeicky in europa. 

ro Geweer
Intermedio
Registrato2016-03-06
ro Fc Blackart
ro RSM >> martedì aprile 28 - 12:01

De ce spui asta? Dacă eşti suficient de bun să termini pe 3 şi adaptezi un pic tactica, ai şanse la fel de mari.

Eu doar în cei doi chinezi nu am încredere în cupele europene, măcar bine că unul nu prea mai ajunge pe acolo.

ro RSM
Registrato2013-03-19
ro RS FC
ro Geweer >> martedì aprile 28 - 12:55

In formatul de cupa e mult mai greu si decisiv.In liga poti sa ajungi pe locul 3 sau 4 din noroc (sau cu noroc) cum am ajuns eu in sezonul 42,46 si aveam o echipa mai proasta decat acum.In liga nu toata lumea ia toate  meciurile in serios,mai bagi un junior sa-si ia exp,poate sa te coste tot meciul, daca esti Petrica (Peterzhou) mai bagi un portar ca fundas.Mai ai ghinion,cum ai avut tu in meciul cu Scandura.

Se intampla sa am un sezon bun si norocos asta nu inseamna ca pot sa le fac fata la aia din europa sau ca pot sa ajung la fel de departe,pana la urma esti al doilea in Romania pentru un motiv.

ro Geweer
Intermedio
Registrato2016-03-06
ro Fc Blackart