Čekijos Respublika lyga sezonas 47

Forumas: Lygos forumas rss-feed

Aptarkite savo lygos reikalus, kas yra favoritai ją laimėti šį sezoną? Kas bus paaukštintas ar priverstas kristi į žemesnę lygą? Kaip Jums sekasi taurėje?

Grįžti į forumo pradžią

NT Info (38)

cz Aegon I. >> trečiadienis vasaris 18 - 14:05
Tak bohužel jsme ve třetím k. zápase nebodovali, brankář jsi vybral slabší den a jeho hodnocení na konci zápasu bylo 3 což je s takovým soupeřem hodně málo.. Broschinský po dvou povedených zápasech jsi vybral taky neštasný den a zapas se mu taky nepovedl... pozitivum vidím aspon u Adamkovice ten me potěšil že v tak težkým zápase ukázal že v něm dříme potenciál :) uvidíme jak se nam povede dále .. další zápas nás čeká doma přesněji na stadionu Chvalčova, Grossmann´s Creek, proti San marínu, držte palce !!! a tet zase prozatím ke klubovým povinostem :D
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Qido >> ketvirtadienis vasaris 19 - 18:17
Věřím, že San Marino doma porazíš :)
cz Qido
Vartotojas
Registracija2013-02-08
cz Blue >> sekmadienis vasaris 22 - 14:36
Gratulace k vítězství
cz Blue
Vartotojas
Registracija2014-07-26
cz Aegon I. >> pirmadienis vasaris 23 - 06:33
Dík ;)
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Aegon I. >> antradienis kovas 10 - 06:06
Hráči se už rozcvičili.. a tet už vběhnout na Kazachstánsky travnik.. uvidíme jak zápas dopadne ceka nad těžký soupeř. DržTe palce bude to potřeba ;)
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Aegon I. >> antradienis kovas 10 - 06:50
Tak jsi vezeme z venku bod. Hráli jsme vyrovnanou partií a jsem s hráči spokojen, i když brankáři dobrému ten gól s pulky hřiště vy čtu ;) Ale za remízu jsem spokojen doufám e to tak půjde dál. Zatím bojujem.
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Blue >> antradienis kovas 10 - 16:52
prima, dík moc skvělý výsledky. T.
cz Blue
Vartotojas
Registracija2014-07-26
cz Aegon I. >> pirmadienis kovas 30 - 16:03
tak nás čeká důležitý zápas a to jestli budeme mít dále nadeji hrat aspon baráž.. hrači jsou nervozní ale snaží se koncentrovat a už jsi chystají posledni taktické plány.. držte palce budeme to potřebovat ..
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Aegon I. >> pirmadienis kovas 30 - 16:49
bohuzel ze San marina mame pouze bod ... a budeme doufat ze nas doma fanousci pozenou a porazíme Kazachy ... a doufat ze rakousko porazí vysokym rozdílem Irsko
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Aegon I. >> penktadienis balandis 3 - 20:00
tak bohužel jsme se do baraze nedostali.. hráli jsme vyrovnanou portii.. a troufnu jsi říct že jsme neudělali ani moc velkou ostudu.. uvidíme co další kvalifikace přinese a uvidime jak se zabudují ,,snad'' Novi hráči.. dekuji všem co jste NT fandili a doufám že dal fandit budete..
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Qido >> Šeštadienis balandis 4 - 07:00
Myslím si , že si uhrál dobrý výsledky :) škoda těch posledních dvou zápasů :)
cz Qido
Vartotojas
Registracija2013-02-08
cz Aegon I. >> pirmadienis balandis 27 - 08:24
Ceka nás přátelak tak Me napadlo koho by jste současné nominaci chtěli na hřišti vidět? :D (mimo svoje hráče :P )
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Qido >> pirmadienis balandis 27 - 14:15
Dej šanci mladým hráčům, škoda že nejde udělat sestava jen z ligy....
cz Qido
Vartotojas
Registracija2013-02-08
cz Aegon I. >> trečiadienis gegužė 20 - 10:24
Děkuji všem za hlasi a tím pádem i za důvěru. Právě jsem provedl nominaci hráčů tak se mrkněte a pokud budete Mít připomínky tak napište a můžeme se o tom pobavit.. jinak zítra držTe palce ceka nás první kvalifikační zápas :P
cz Aegon I.
Naujokas
Registracija2013-10-24
cz Qido >> trečiadienis gegužė 20 - 14:25
Kde mám svoje hráče? :D změníme občanství třeba ale já je tam chci :D :D
cz Qido
Vartotojas
Registracija2013-02-08