Lietuva lyga sezonas 61

Forumas: Lygos forumas rss-feed

Aptarkite savo lygos reikalus, kas yra favoritai ją laimėti šį sezoną? Kas bus paaukštintas ar priverstas kristi į žemesnę lygą? Kaip Jums sekasi taurėje?

Grįžti į forumo pradžią

21 sezonas - koks jis bus? (151)

lt Justas >> antradienis sausis 26 - 22:42
Aš stadioną užstačiau statyt tai nelabai daug pinigų liko, bet stengsiuos perspektyvos šiektiek užsipirkt :)
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Arunas Valickas Jr. >> antradienis sausis 26 - 22:45
Na tai kas ruosiasi zaist apart apuoko, Justo ir manes draugiskam turnyre? :D

O man sezonas visai neprastas. Uzemiau ketvirta vieta lygoje, U21 Cup finalas, Cupe kritau astunfinali po baudiniu pries lygos cempionus, o tie lygos cempionai siandien zais Europos Lygos finale :)
lt Arunas Valickas Jr.
Vartotojas
Registracija2013-02-07
ua Mantvydas >> antradienis sausis 26 - 23:50, Pataisyta antradienis sausis 26 - 23:54
Dėkoju už sveikinimus, o Ziu už konkurenciją iki pat paskutinio turo. Sezonas gavosi tikrai gana įtemptas, buvo tiek pakilimų, tiek nuosmukių. Na, bet svarbiausia, kad pabaigoje gavosi teigiamas rezultatas. Tikiuosi ir kitą sezoną pavyks išlaikyt panašų žaidimo lygi, nes pastaraisiais metais čempionams per daug nesisekdavo.
ua Mantvydas
Vartotojas
Registracija2013-05-28
lt FK Puntukas
lt indigas >> trečiadienis sausis 27 - 14:09
gal bendruomenes administratoriaus komanda kznkaip kitaip finansuojama nei kitos? pries sezona su biski Dramblys pasistate 50000 stadika uz 37,8M, o jau sako pradejo 70000 vietu uz
€113 189 729. cia realu per tiek laiko tokius pinigus surinkti?
Drambliai nuo rugsejo uz 60M pardave 26 zaidejus. pirkti nepirko nei vieno.
Kazkaip nerealiai viskas atrodo? ar ten pas jus elite sninga pinigais? juoba jad Dramblys si seza zaide 2 lygoj
lt indigas
Vartotojas
Registracija2013-05-22
lt Justas >> trečiadienis sausis 27 - 16:49, Pataisyta trečiadienis sausis 27 - 16:52
O kodėl tu manai, kad aš praeitą savo stadioną už paskutinius pinigus stačiau ir viską nuo nulio rinkau? Aš ir dabar dar turiu solidžiai pinigų pasilikęs, bet žinoma gerokai nukraujavau po stadiono statybų.

Nuo pat žaidimo pradžios prioritetą skiriu infrastruktūrai, nesu jokio brangaus žaidėjo nusipirkęs.

Jei dar norit sliekų minkšojoj paieškot, prašau mano šių metų finansai:
http://i.imgur.com/LIGusct.png

Atmetus stadioną statybą būčiau uždirbęs 100M.
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> trečiadienis sausis 27 - 17:37
http://imgur.com/U1Ex4uo
Viskas aisku kur as taip nusileidziu.
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> trečiadienis sausis 27 - 17:48
Aš daug kartų visur pabrėžiau stadiono svarbą ir kad yra labai svarbu kiek tik įmanoma greičiau jį pasikelti ir paskui fanshopą, tam, kad vėl galėtum kuo greičiau kelti stadioną :)

Pats tik prieš savaitę pasikėliau 10 lygio treniruočių centrą, 10 lygio jaunių centrą pasistatysiu turbūt tik po 3-4 sezonų. Bet jau po sekančio sezono turėsiu 9 lygio stadioną.

Kiekvienas prioritetus savaip dėliojam, žinau, kad mano tikrai nėra pats tinkamiausia kelias, nes per daug aukoju komandos rezultatus, kaip matot, teko net iškrist iš I-os lygos ir realiai komandoj dabar turiu tik 4 tikrai gerus žaidėjus :)
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> trečiadienis sausis 27 - 18:18
Na sitam zaidime vis kazka aukoji, as aukojau stadiono didinima ir nusipirkau zaideja, kuris nelabai kazka padejo :D, jeigu keliesi infrastruktura, tai prarandi pinigus zaidejams ir t.t. To tikrojo teisingo kelio nelabai ir yra. Vienas kelias kuri Justas panaudojo buvo pirkt zaidejus patreniruot ir parduot, bet cia kartu toks biski ir rizikingesnis kelias jeigu tu zaideju nieks nepirks.
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> trečiadienis sausis 27 - 18:45, Pataisyta trečiadienis sausis 27 - 18:47
Man labai padėjo prieš šį sezoną įvesti pakeitimai žaidėjų kainos formulėj, ir kad bankui galima brangiai palyginus parduot žaidėjus. Daug man nebereikalingų žaidėjų atsikračiau tokiu būdu. Bet kaip matos iš finansų, net jei ir nebūčiau pardavęs nei vieno žaidėjo, vistiek būtų užtekę pinigų naujam stadionui :) Viskas dėl mano mielųjų fanų, kad tik jų daugiau sutalpinčiau :DD

Labai tikiuosi, kad kitą sezoną neiškrisiu iš pirmos lygos, nes bus šiek tiek sunkoka situacija, pasistatys naujas stadionas kaip tik ant dar sekančio sezono, o pats vėl į II-ą lygą keliaučiau žaist :D
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> trečiadienis sausis 27 - 20:45
tai ir ta nauja stadiona uzpildys fanai kad ir antroje lygoje. Daug kas po kito sezono tures milijonini populiaruma.
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> trečiadienis sausis 27 - 21:04
I-oj lygoj yra klubų, kurių populiarumas už mano didesnis, žaidžiant su tokiais geriausiai pildosi stadionas, II-oj lygoj nors situacija tikrai yra gera, bet tokių klubų nėra :/
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Justas >> trečiadienis sausis 27 - 21:07, Pataisyta trečiadienis sausis 27 - 21:09
Įdomus pastebėjimas. Iš TOP 20 klubų (I-os ir II-os lygų) tik aš ir Puntukas neturim pasistatę muziejaus, visi kiti turi. Situacija ironiška, kad būtent mes su Puntuku laimėjom lygas šį sezoną :D
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Ziu ✔ >> ketvirtadienis sausis 28 - 12:52
Nesuprantu, kaip galima isgyventi be muziejaus.
lt Ziu ✔
Vartotojas
Registracija2013-11-02
lt Ziu ✔ >> ketvirtadienis sausis 28 - 12:58
Idomus pastebejimas:
Zaidimas man truputi atsibodo, bet nesinori mesti, kol nelaimejau aukso. Taigi nekreipiu demesio i infrastruktura, perku zaidejus. Labai noriu laimeti.
Rezultatas:
Titulo nelaimejau (o turajau 2 gerus sansus), zaidejai paseno, pinigu stiprinimui neturiu, jaunimas parduotas, perspektyvu komanda neturi....
Isvados:
Atrodo baisiai, bet pasidare idomu, kaip isbristi is tos situacijos. Vel gi cia susikure nedidele, bet labai gera bendruomene. Taigi busiu su Jumis kol nelaimesiu.
Man patinka.
lt Ziu ✔
Vartotojas
Registracija2013-11-02
lt 曹以斌✈ >> ketvirtadienis sausis 28 - 15:24
Jūsų galimybė yra gana didelė tai daugiausia nepasisekimas, mano komanda trūksta konkurencinį pranašumą senėjimo stadioną 8 neužsiveda, vis dar sudaro žaidėjai, jaunystės komanda yra per jaunas dar turi būti mokomi! Mazutas
lt 曹以斌✈
Vartotojas
Registracija2014-01-03