Lietuva lyga sezonas 78

Forumas: Lygos forumas rss-feed

Aptarkite savo lygos reikalus, kas yra favoritai ją laimėti šį sezoną? Kas bus paaukštintas ar priverstas kristi į žemesnę lygą? Kaip Jums sekasi taurėje?

Grįžti į forumo pradžią

26 sezonas (252)

lt arenas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 10:49
Bandziau pasinaudot Justo patarimais ir paeksperimentuot :D labai stirpiai gilintis i Justo post'a neturejau laiko, taciau uzteko tiek kiek permeciau pro akis :) davet cia chebra daug informacijos, reikes po savaitgalio atidziau pasinagrinet :D

O Justui respekts uz patarimus ir pastabas! ;D
lt arenas
Vartotojas
Registracija2013-07-25
lt FC Ignalina
lt Justas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 11:45
Nėra už ką, visiem tik įdomiau bus kai į kovą I-oj lygoj dėl aukščiausių pozicijų pasijungs vis daugiau ir daugiau komandų :)

Pastaruoju metu į I-ą lygą pastoviai patenka, bet galiausiai iškrenta ir joje neįsitvirtina keturios perspektyvios komandos: Ignalina, Apuokas, Dainava ir CHAosas. Galbūt ši diskusija ir post'ai leis bent vienai iš jų ilgam įsitvirtint aukščiausiam lygyje :)
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
ua Mantvydas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 20:05
Labai tikiuosi, kad pavyks visom trim Lietuvos komandom patekt į EL grupių etapą. Pasikeltume koeficientą lygos kaip reikiant :)

Man sezono pradžia tokia dviprasmiška. Lygoj per daug nesiseka, jau ne pirmą match'ą pralaimiu atlikdamas ženkliai daugiau smūgių, na bet yra kaip yra, galbūt komanda susiims ir progų realizacija pagerės.
ua Mantvydas
Vartotojas
Registracija2013-05-28
lt FK Puntukas
lt Justas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 20:26, Pataisyta Šeštadienis rugsėjis 10 - 20:27
Jau nemaniau, kad sugebėsiu atsitiest po to kai mano geriausias komandos žaidėjas nusprendė savo vartininką patikrint ir įvartį įmušt į savus vartus :/ Bet visgi pergalė 3-2, o sezono startas ir toliau stebina :) Dar pridėkim, kad Liverpoolis šiandien 4-1 laimėjo, ir visai gera diena futbolo prasme :D
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 20:34
Ziu, aš isiklausiau. Sudėjau 2 DCB ir SW. Galbūt klaida padariau ta, kad sudėjau saugus ram ir lam ir padariau žaidimą per juos.
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 21:14
Manau šias rungtynes labiau nesėkmei gali nurašyt, nes progų sukūrei daugiau, net ir žaisdamas išvykoj. Aš tik vietoj SW leisčiau CB.
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 21:25
4-0 nelabai manau kad nesėkmei gali nurašyt :D dar prieš tokia komanda kuri nieko nebuvo užpuolus :D
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> Šeštadienis rugsėjis 10 - 21:59
Kartais pasitaiko visko :D
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Ziu ✔ >> sekmadienis rugsėjis 11 - 05:20
SW nedek, leisk CB ir atakuojanti dek 1 sauga. Ir vartininka kita leisk ;). Na ir dar truputi sekmes reikia - karma pavalyk.
lt Ziu ✔
Vartotojas
Registracija2013-11-02
lt Justas >> sekmadienis rugsėjis 11 - 18:30
Amm.. tas mano geriausias gynėjas man atrodo pamiršo už kurią komandą žaidžia. Antras rungtynes iš eilės į savus vartus įsikala. Šįkart išsigelbėt nepavyko, pralaimėta išvykoj prieš Taksafoną.
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> sekmadienis rugsėjis 11 - 18:38
Ziu, bandysiu, nes katastrofa ne ginyba šį sezoną :D
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Justas >> sekmadienis rugsėjis 11 - 18:53, Pataisyta sekmadienis rugsėjis 11 - 18:54
Tai kad vėl be DCB žaidei. Visus goalus tau pramušė dėl to, kad nei vieno DCB neturi, nes kai iš tolo kala, gynėjai blokuoja smūgius būdami baudos aikštelėj, o pas tave kaip matai nei vieno ten nėra, visi už baudos aikštelės ir juos kiaurai pramuša iš kraštų puolėjai su long shots :)
lt Justas
Vartotojas
Registracija2014-01-08
lt Apuokas >> sekmadienis rugsėjis 11 - 19:03
Galvojau padėjau į dcb, kažkur pramiegojau ;D
lt Apuokas
Vartotojas
Registracija2013-12-12
lt Ziu ✔ >> sekmadienis rugsėjis 11 - 19:10
Paimk 4-3-3 standartine komplektacija ir ja keisk.
lt Ziu ✔
Vartotojas
Registracija2013-11-02
lt Ziu ✔ >> sekmadienis rugsėjis 11 - 20:27
Nuo vaikystes sergu uz Taksafona, Justai.
lt Ziu ✔
Vartotojas
Registracija2013-11-02