Latvija lyga sezonas 77

Forumas: Lygos forumas rss-feed

Aptarkite savo lygos reikalus, kas yra favoritai ją laimėti šį sezoną? Kas bus paaukštintas ar priverstas kristi į žemesnę lygą? Kaip Jums sekasi taurėje?

Grįžti į forumo pradžią

24. sezona (125)

lv Problem? >> penktadienis gegužė 20 - 15:55
Skaisti, čalis muhļī un pēdējās minūtēs izsēj 2:0 pārsvaru, tā kā filmās.
lv Problem?
Naujokas
Registracija2014-04-13
lv Arturs Ivanovs >> penktadienis gegužė 20 - 17:30
ko jūs te cepās :D

Paldies egolav!
lv Arturs Ivanovs
Naujokas
Registracija2013-10-16
lv valentain >> penktadienis gegužė 20 - 18:14
Nesanāk marinēties vai kūpināties, tāpēc cepšanās
lv valentain
Vartotojas
Registracija2014-07-12
me FC Valentain
ua Zalktis >> penktadienis gegužė 20 - 18:31
Uh, kā man patīk palasīt Latvijas līgu forumus. :D
Īsta drāma, neviens seriāls nevar būt aizraujošāks. :D

Bet ja tā nopietnāk - ja jau reiz ir paredzēta iespēja, ka spēļu laiki var tikt mainīti, tad samierinamies ar to un attiecīgi to paturam prātā. Nekādu problēmu, pat ja dēļ tā nākas zaudēt (šodien gan laikam neiegūt, bet tā ir tipiskā Latvieša problēma - dalīt lāci, kamēr tas vēl mežā) punktus. Viss piederas pie spēles, arī spēļu laiku mainīšana, ja kāds tam ir gatavs ziedot žetonus un tajā saredz noderīgumu.
Nu, un ja nevar samierināties ar esošajiem noteikumiem, tad ir jāinicē jaunu/mainītu noteikumu izstrāde (kam ir paredzēta ieteikumu sadaļa globālajā forumā). Cepšanās forumos ne pie kā jēdzīga nenovedīs. Ja grib kaut ko, ir jāņem un jādara.

Valentain ieteikums gan noteikti ir noderīgs - pirms sākt cepties forumos, labāk nedaudz pamarinēties un pirmās emocijas padzesēt.
ua Zalktis
Vartotojas
Registracija2014-07-13
ua Spiegs >> penktadienis gegužė 20 - 18:34
brr, vis ir slikti, nedraudzīgi, briesmīgi spēļu laiki utt..., Metalurgs ar pret mani uzlicis spēli vēlu naktī, kad godīgi pilsoņi jau guļ. Nāk, miegs, laikam lai redzētu savu debiju, nāksies līdz 22:00 aiziet nopirk kaut ko dopingam...
ua Spiegs
Vartotojas
Registracija2014-09-16
lv Modžahedi
lv valentain >> penktadienis gegužė 20 - 18:49
Tā ir, kamēr tāda fīča, tikmēr tiks izmantota, un daudzu izpildījumā, ja kāds negrib mainīt spēles laikus, tā jau ir katram paša sava darīšana (problēma). citi ir mainījuši pret mani laikus, tas ir tikai normāli un nekas sevišķs. bet ja gribas pakasīties, esmu atvērts arī tādai opcijai. tagad sanāca izbļaustīties, neviens neko par pretēju nepārliecināja, nekas nemainījās no tā un nemainīsies. kaut gan ir mainījies, vairs nevar nomainīt spēļu laikus, tā kā to varēja agrāk izdarīt.
un labāk lai pretinieks liek pēc 23 mačus, nevis 7, esmu tomēr pūce, nevis cīrulis
lv valentain
Vartotojas
Registracija2014-07-12
me FC Valentain
lv egolav >> penktadienis gegužė 20 - 19:53
Es arī lieku un likšu mājas spēles 22os vai 23os, loai noteikti visi pasākumi ir beigušies un var mierīgi nodoties šai izklaidei. Ja atrodos Rietumeiropā, tad reizēm pat pusnakts un viens ir opcijas... Ja kādam tā ir problēma, piedodiet...
lv egolav
Vartotojas
Registracija2014-10-05
lv Laachi
lv valentain >> penktadienis gegužė 20 - 21:35
Izrādās man ir apmeklējums stadionam, bet kad beigsies būvniecība, vairs neizdosies davākt
lv valentain
Vartotojas
Registracija2014-07-12
me FC Valentain
lv Jankzee >> Šeštadienis gegužė 21 - 10:49
Redzēju, ka tika pieminēta paņemšana uz nogurumu. Varu pateikt, ka ja ir klīnikas ofisnieks, tad tiešām ir nereāls bonuss.
It sevišķi ja kāds notraumējas. Man, piemēram, spēlētājs notraumējās uz 3 dienām. Saārstēju un atgriezās sastāvā pēc 22h ar kko...
lv Jankzee
Naujokas
Registracija2014-08-07
lv Jankzee >> Šeštadienis gegužė 21 - 10:57
Vai tad Ludza 95 atbanots, ka pirms 4 dienām onlainā bijis?
lv Jankzee
Naujokas
Registracija2014-08-07
lv Dainix >> Šeštadienis gegužė 21 - 11:04
Nav atbanots, bet tas nenozīmē ka menedžeris nevar ienākt online, online ienākt var, bet neko citu izdarīt nevar...
lv Dainix
Vartotojas
Registracija2014-04-15
lv SK Latgols
lv Tamaz >> Šeštadienis gegužė 21 - 11:25
Interesanti palasiit :D Bet nu tie speelju laiki ir pilniibaa jaizmanto komandaam, kuras nespelee EK!
lv Tamaz
Vartotojas
Registracija2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv valentain >> Šeštadienis gegužė 21 - 12:42
Nu es to pašu, katrs liek kad grib
lv valentain
Vartotojas
Registracija2014-07-12
me FC Valentain
ua Kristaps >> ketvirtadienis gegužė 26 - 19:30
Pilnīgi izslēdzi manu malu! Neizšķirts izbraukumā man ir labs rezultāts.
ua Kristaps
Vartotojas
Registracija2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv aTossinsh >> ketvirtadienis gegužė 26 - 19:51
;) Aizsardzībā nostrādājām perfekti, bet rezultāts izpalika!
lv aTossinsh
Vartotojas
Registracija2013-05-27