Trxior >>
Šeštadienis kovas 14 - 17:51 Jest aktualizacja ale jeszcze kilka spraw do wyjaśnienia.
Wygląda na to, że przy pierwszej aktualizacji (S28) nie sprawdziłem poprawności rankingu, który robił Wojtek lub Tomplus (S12). Na dzisiaj widzę, że było tam dość sporo błędów (brak 70 punktów lub błąd w liczbie meczów i ponad 200 bramek widmo).
Musiałem porównać swój ranking z S2-S12 z tamtym rankingiem, żeby obliczyć S1 do którego dostępu nie ma od dawna i w najlepszym wypadku błąd obowiązuje tylko z tego pierwszego sezonu dla klubów z ID 521-536 (błąd w liczbie meczów, 19 bramek widmo).
Uważam, że po 50 sezonach, rankingiem robionym przez kilka osób i brakiem niektórych statystyk to nie jest aż tak źle i błędy są nieodczuwalne jeśli chodzi o miejsca zespołów.
Druga sprawa to taka, że postanowiłem by w rankingu były nazwy klubów, które faktycznie grały w tej 1 lidze lub dzięki nim udało się bardziej rozwinąć. Niestety nie ma dostępu do wszystkich nazw ale zawsze lepsze to niż pół rankingu z nazwami typu Warsaw #2.
Na pewno jest to ostatnia aktualizacja ode mnie ale jeśli ktoś chciałby sobie dalej to prowadzić to może śmiało kopiować.
https://goo.gl/VjwPM5