Mario >>
sekmadienis kovas 13 - 09:55 Zwykle nie reklamuję swoich odsprzedawanych zawodników, ale tym razem zrobię wyjątek:
https://rockingsoccer.com/pl/pilka+nozna/info/player-2295931
Nie ukrywam, że za tę cenę można mieć lepszego grajka, ale i znacznie gorszego. Nie jest jakoś mocno, jak ja to mówię, "napompowany" (nie inwestowałem mu na wyrost expa w niepotrzebne umki żeby zawyżyć ocenę ogólną). Cecha rozgrywający - idelna dla pomocników.
Jeśli szukacie potężnego wzmocnienia pierwszego składu, który będzie decydował o losach spotkania, to na pewno nie polecam, ale świetnie sprawdzi się jako uzupełnienie podstawowej jedenastki na 5 sezonów na poziomie 3 ligi, po których można będzie go odsprzedać do banku za praktycznie równowartość kupna (jego wartość będzie spadać, ale nie powinna być mniejsza niż 120 mln). Miałem zamiar go zachować dla siebie, ale kończy mi się miejsce w składzie i muszę zacząć wyprzedawać zawodników, żeby zrobić miejsce dla kolejnych juniorów. Mogę go odsprzedać do banku, ale zawsze jakoś smutno na serduszku mi się robi jak to robię. Szkoda grajka.