Diskusijas: Ungāru rss-feed

Šis ir galvenais diskusiju forums sarunām ungāru valodā. Rakstot šajā forumā, jālieto šī valoda. Ieraksti citās valodās var tikt dzēsti bez brīdinājuma. Šajā diskusiju forumā ir atsevišķas sadaļas ar atšķirīgu saturu un mērķiem. Par kļūdām, lūdzu, ziņo kļūdu sadaļā, un apdomā arī to, kur rakstīt citu veidu ierakstus.

Ungāru >> Vispārīgās diskusijas

Javaslatok, ötletek (101)

hu MacikaG >> piektdiena jūlijs 26 - 15:21
Itt lehet új ötleteket felvetni a játékkal kapcsolatban, illetve megvitathatjuk a mások által feldobott -pl. idegen Fórumokban- javaslatokat.

Most 2 olyan javaslatot írok ide dióhéjban, amit az angol Fórumban feszegetnek.

1. élő csere a meccsen, taktikaváltás.
Tehát pl. félidőben vesztésre állok és látom, hogy mondjuk az egyik védőm gyenge napot fogott ki és az egyik csatárom szintén bénázik, akkor le tudjam őket cserélni. Vagy kiállítanak valakit tőlem és ezért áttérnék egy másik felállásra.

2. kölcsönadási procedúrába való nagyobb beleszólás.
Hová menjen kölcsönbe a játékosom, ha elment, esetleg meghosszabbítani az ottlétét, a kölcsönadott játékosra elővételi jog a csapatnak, ahol játszik.
hu MacikaG
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu kutasi zoltán >> piektdiena jūlijs 26 - 17:10
+1
az én ötletem: a létesítmények kezdőlapján /ha csak nem én vagyok az egyedüli akinek nem látszik semmi/ lehetne pl látni a létező épületeket, és ne csak zöld síkságot.
hu kutasi zoltán
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-10
hu MacikaG >> piektdiena jūlijs 26 - 17:47
A legtöbb épületnek van stilizált képe, ami szintenként egy kicsit változik. Valamit Neked is kell látnod a zöld síkságban, de ne számíts 3D kidolgozott képekre.
hu MacikaG
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu Patrik >> piektdiena jūlijs 26 - 18:04
Úgy érti, hogy amikor belemész simán hogy Létesítmények, és ott nem lehet egyben látni az összeset, hanem csak 6 zöld síkság van..
Ezzel kapcs Vinnie azt írta régebben ha jól rémlik, hogy dolgoznak rajta...
hu Patrik
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-03-31
hu MacikaG >> piektdiena jūlijs 26 - 18:30
Ja, értem, most már. Majd Tiety megrajzolja.
hu MacikaG
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-02-11
hu ⚽Ferencváros⚽
hu Patrik >> trešdiena jūlijs 23 - 19:14
Több ehhez hasonló javaslat volt már az angolban. Volt olyan is, hogy a nyelvet felvehesse a játékos pl. Ettől függetlenül a készítők nem fejezték ki nagyon a tetszésüket, szóval nem tom mikor fog megvalósulni ebből valami.
hu Patrik
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-03-31
hu Dani >> ceturtdiena jūlijs 24 - 01:15
az ifjúsági fejlesztőközpontot pl át lehetne nevezni Ifjusági akadémiára, akkor kicsivel több címer lehetne hogy minél több fajtából lehessen választani
hu Dani
Lietotājs
Reģistrēts2013-05-27
hu Sopron Fc
hu frici >> trešdiena oktobris 1 - 06:47
Ifjúsági akadémia jó ötlet,de akkor több játékos jöhetne onnan,csak akkor 16 főt kéne megemelni az ifiknél. Ifjúsági tornákat kéne rendzni,hogy tudjanak fejlödni az akadémisták.
hu frici
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-10
hu allah >> ceturtdiena oktobris 16 - 17:24, Labots ceturtdiena oktobris 16 - 17:27
Pár ötlet:

- Kettős állampolgárságot fel lehetne venni egy játékosnak max 1 szezon után
- Inaktiv játékosokat kitörölni
- Hatékonyabban fejlődjenek a játékosok
- Saját torna létrehozása
- Játékosoknak legyen saját szülővárosa, és ebből kifolyólag lehetne egy városi válogatott és az oda tartozó városba lévő játékosokat be lehet hivni meccsekbe
- Továbbá lehetne a városi válogatottnak vb-je is
hu allah
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-10-09
hu Orgling >> ceturtdiena oktobris 16 - 20:33
haha, jó kis hettrikes újítások? :D
hu Orgling
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-09
hu allah >> piektdiena oktobris 17 - 16:54
ezt most nem értem.....
hu allah
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-10-09
hu Orgling >> piektdiena oktobris 17 - 22:06
jaa bocsi, footstaros, összekevertem :D
hu Orgling
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-09
hu allah >> sestdiena oktobris 18 - 09:59
Mi az a footstaros vagy mi???? nekem már hónapok óta a fejemben van az ötlet csak nem nagyon mertem elmondani pont ez miatt :/
Inkább soha nem vetek fel ötletet....
hu allah
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-10-09
hu Orgling >> sestdiena oktobris 18 - 11:39
Ne haragudj, csak az egyik focimenedzseres játékban pontosan így műödnek a dolgok ahogy felsoroltad, azt hittem onnan jött az ötlet. Semmi baj nincs a javaslatoddal, nem támadni akartalak, nyugodtan írj máskor is. :)
hu Orgling
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-09