Līga - Bulgārija 21.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Slēgts Сезон 29 (744)

bg Maryn >> otrdiena februāris 7 - 13:57
Време е да отворим нова тема за новия сезон, както му е обичая.

Миналят сезон започнахме с прогнози и някои от тях се оказаха доста точни. Да видин как ще се развият нещата в 29тото издание :)

Успех на всички!

Успех и на националите. Днес победиха Италия. Браво!!! Аз започвам вече само младежи за национала да вадя от школата :)
bg Maryn
Lietotājs
Reģistrēts2014-03-06
bg Dragomir >> otrdiena februāris 7 - 15:53
Успех на всички през този сезон :) Дано и националите да се представят достойно.
bg Dragomir
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-26
bg Lokomotiv
bg Sima >> trešdiena februāris 8 - 09:25
Аз пак с прогнози:

Шампион - Миньоро. Който иска, нека се пробва да му вземе точка. Ама нещо се съмнявам. Сигурно има начин, който го открие, нека сподели с мен ;)
Останалите от четворката - същите и те. Най-много една малка промяна да има.
Изненада - трудно може да се каже, че изненада, но Нова Загора ще е отборът, който ще продължи да се утвърждава в челото.
Отпадащи - Пещера ми е първи избор, а Локомотив втори. Много се надявам да сгреша, тъй като са ми много симпатичи и двамата. Но ЦСКА-то взе добри играчи под наем и прави сериозни трансфери, а Черноморец си е крайно подъл отбор ;) А Арда по изключение е там, ще се оправят много скоро нещата там.

За Купата - ще се пробвам да взема поне едно отличие. Надявам се някой да отстрани страшилищата Миньоро и Шмунк, а аз да се възползвам.
Купа У21 - след някой ден ще дам прогноза, че ми пада батерията. Само дано не е Арда ;)

Марине, много оптимистично. Но за кой национален отбор ще ги правиш ;) Всеки си решава дали и какви играчи да вади. Но с твоите съоръжения, спокойно ще извадиш няколко играча, които ще влязат в нашия национален отбор.
bg Sima
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-08
bg Готин >> trešdiena februāris 8 - 13:29
Моята прогноза е, че след 4 дена ще ми се построи стадион 10 ниво. Когато се построи, пак ще се похваля :)

Хич не ми дреме кой какво ще спечели, тъй като не вярвам да са моите симпатяги. Продължавам да я карам по инерция, но тук идва и втората ми прогноза - и тази година ще продължа да се занимавам с тази игра и няма да се отървете от мен.
bg Готин
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-09-26
bg Mika >> trešdiena februāris 8 - 18:12
Моята прогноза може да е само за мене си - ще гледам към обичайното осмо място и ще бленувам за евротурнирите, НО ще съм трън в очите на силните отбори - някои ще ме бият лесно или ... ще им стъжня живота :)
bg Mika
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks
bg Готин >> piektdiena februāris 10 - 14:07
Сима, пробвах се и успях :) Но и ти взе Суперкупата, така че явно няма нужда да ти давам съвети.
bg Готин
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-09-26
bg Sima >> ceturtdiena februāris 16 - 07:36
Приключи най-слабата ни година в евротурнирите. Най-слабата и за мен. Но няма как - срещу рандъм нищо не може да се направи.
На пръв поглед няма нещо много да си променим позицията. По 4 участника имат почти всички нации, а до 5 едва ли скоро пак ще се уредим. Само по различно време се започва.
Поне шампионатът изглежда по-интересен този сезон. Шест отбора са събрани в челото, като всеки от тях е готов за топ4. В дъното също има интрига. А ако кажа нещо за средата, ще ме цензурират.
bg Sima
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-08
bg mo >> pirmdiena februāris 20 - 12:04
Поредният мач, в който се доказва, че моят вратар е един от най-некадърните в тази игра... Направо се учудвам как всичките удари не бяха гол както във всеки един мач досега...
bg mo
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-25
bg FC Smunck
bg Готин >> otrdiena februāris 21 - 18:42
Най-нормалното в тази игра е при 20 на 1 удара резултатът да е 0-1.
bg Готин
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-09-26
bg Mika >> otrdiena februāris 21 - 21:13
Само оплаквания чета :D Това е игра, аз оплаквам ли се, че с такъв отбор не мога нищо да направя последните няколко сезона :)
bg Mika
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks
bg Xitap >> trešdiena februāris 22 - 06:53
Teo, голям мач :)
bg Xitap
Lietotājs
Reģistrēts2013-06-21
bg Arda
bg Mika >> trešdiena februāris 22 - 07:00
Хитрец, май бившият ми нападател ти върши добра работа :)
bg Mika
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks
bg Xitap >> trešdiena februāris 22 - 09:14
Mika, нападателя е убиец. Незнам защо го махна. Аз съм много доволен от него!
bg Xitap
Lietotājs
Reģistrēts2013-06-21
bg Arda
bg Sima >> trešdiena februāris 22 - 14:11
Бо, не се ядосвай. Не че и аз не го правя, де :) Ама все пак Миньоро е най-ефективният отбор у нас. Крайно ефективен е. Болезнено ефективен. Не съм убеден колко е замесен Рандъма. Иначе както виждаш - рандъмчо днес малко на теб ти даде. Но пък в друга среща взе от Хитър за сметка на друг ефективен отбор ;)
Много съжалявам, че Готиният ме изпреварил в темата. Аз щях пък да кажа 25:1 удара и 1:1 срещу бот. Случайно избрани числа, иначе от този сезон друг щеше да е примерът :)
Мика, това беше първото оплакване в тази тема. Иначе преди поне 15 сезона беше отбелязано, че този форум се използва само за оплакване. Преди 3 беше напомнено. Но ти сигурно още се усмихваш за младежа си. Ама като се замисля, редовно споделяш за отбора си и мястото в класирането ;)
bg Sima
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-08
bg Mika >> trešdiena februāris 22 - 18:20
Осмо място forever! :) Просто четири ми е любимото число, а 2X4 = 8 :D

Не знам, просто ми прави впечатление, че всеки сезон някой се оплаква от рандома :)
bg Mika
Kopienas administrators
Reģistrēts2013-03-03
bg FC Blacksea Sharks