Līga - Igaunija 20.sezona [3.2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

uus teema (147)

ee Balthazor >> piektdiena februāris 6 - 20:20
Selle grupi võit on pisut Pyrrhose võidu mekiga: ootab saunahooaeg teises liigas, mis võib mänguisu päris ära võtta, nagu vist ka Liverpooliga juhtus.
ee Balthazor
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sestdiena februāris 7 - 05:18, Labots sestdiena februāris 7 - 17:01
Las ta siis läheb oma pensonäride klubiga üles, kui tahab.

edit: praegu nad mu noortest jagu ei saanud.
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> sestdiena februāris 7 - 22:11
Liiga palju vanureid pole mulle kunagi sobinud. Kui olin teisest liigast välja kukkumas, oli mul neid hakanud kogunema ning mullu vaatasin ka mingil hetkel, et mu rivistuses on liga palju vanamehi. Ning pole ka näinud ühtki peamiselt vanuritest meeskonda, kes oleks edukas.
ee Balthazor
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> ceturtdiena februāris 12 - 16:31
Tohoh, mis siin toimub? Kus see häbi ots- lasete botil liigat juhtida :D
ee Balthazor
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> piektdiena februāris 13 - 08:35
Hahah, las juhib, saab järgmine hooaeg suhu nii mis tolmab, kui liiga ära võidab.
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee Balthazor >> piektdiena februāris 13 - 19:42
Ei ole sul teisest liigast pääsu vist :D
ee Balthazor
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sestdiena februāris 14 - 17:28
Ükskord olen ma seal niikuinii. Ainult et see riho sibul võiks tagasi tulla mängu. Ning mida sa siis tahad- ei kõlba bot liidriks, ei kõlba mina :D Küll ma ära nihverdan kui vaja. Sa vaata parem et sa järgmine hooaeg jälle meistrikas mulluseid rekordeid ei jahi :P
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee onuelver >> svētdiena februāris 15 - 07:03
Nüüd pole probleemi- üks kõvemaid botte sai uue omaniku.
Ees on ilged päevad, vahepeal polnud ühtki mängu päevas ja homme tervelt 3 ning tänagi põhimeestel ju 2 mängu. Sellega vist ka selle aasta jamad piirduvad, kuna noortest pole mul Alkassidele vastast ning homme saab kunagiselt Anarchilt vist ka 0:5 jälle kätte nagu tunamullu. Ei teagi kas minna karikas imet jahtima ning liigas lõdvemalt või vastupidi.
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee kivipea >> svētdiena februāris 15 - 07:46
FC STOP võiks omale sellise logo panna nagu mul praegu. Ok, see on küll rohkem "sissesõidu keeld" moodi aga kirja "STOP" ei ole kusagilt võtta :-(
ee kivipea
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-05-10
ee onuelver >> pirmdiena februāris 16 - 18:12
Dafuuq? See eilane skaudianalüüs ei valetanudki! Pakkus mulle 5 korral võitu kuigi oli meeskonna keskmine 3, tärni ja Puujalgadel 5, tärni. Üks skoor oli isegi 5:0 mida pakuti. Täielik müstika.
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee onuelver >> pirmdiena februāris 16 - 18:39
Mida putsi??? Mis rivistus see on, ma EI KASUTA IIALGI 3-5-2!!!!!!!!!! Mul oli hoopis teine koosseis ju!
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee Balthazor >> pirmdiena februāris 16 - 19:55
Sul sai karikas see leedukast ründaja viga ning ju olid tema kah mängu pannud, siis panebki assistant mingi automaatkoosseisu ning assmanid eelistavad 352 kasutada. Liinis ajavad mängijad veel kah sassi ning tulebki mingi jama tulemus. Ma ju tean, et sa veel kindlalt rombiusku oled, kui mina mullu sellega omad vitsad sain. Veel hullem olnuks, kui viga saanuks mõni noortetiimi liige, siis oleks kõik su põhimeeskonna noored platsile pandud, mul juhtus nii korra mullu. Ole valmis, et nüüd võib sul veel paar liigamängu metsa minna.
ee Balthazor
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> otrdiena februāris 17 - 05:10
Aga see on ju haige! Asendagu siis lihtsalt vigane ründaja pingil olnud ründajaga. Peab ühe mängija pärast siis terve kooseisu segi lööma? Absurd täiega! Mängude vahe oli vaid praa tundi ning ei jõudnud nii ruttu arvutisse.
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee onuelver >> otrdiena februāris 17 - 20:01
Ülestõusu oht siis mõneks ajaks möödas :D
ee onuelver
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-02
ee Balthazor >> ceturtdiena februāris 19 - 17:43
Naera, naera, pärast tõused veel playoffidega üles :P