Līga - Izraēla 27.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

עונה 7 (137)

il Jordy Cruijff >> piektdiena decembris 27 - 07:50, Labots piektdiena decembris 27 - 07:51
ואיזה משחק מעניין ביני לבין עופר.

מחצית ראשונה (בעיקר עד הדקה ה41), הוא טבח בי, והשיג פער של 23-4 לטובתו בבעיטות, ויותר מזה, 13-0 לו בקרנות.

בנקודה הזאת רק רציתי שהמשחק יגמר, כבר פחדתי שיגמר באיזה 7 או 8, אבל פתאום גם אני התחלתי לשחק, דקה אחרי הגול שלו אני החזרתי עם גול משלי.
שניה לפני המחצית הגיע אירוע מצער מבחינתי- הירדני הנגחן נפצע והיה צריך לצאת.

אבל זה לא הפריע לקבוצה שלי, שבמחצית השניה הגנה הרבה על השער, אבל יותר חשוב, פער הקרנות היה רק 4-1 לעופר ופער הבעיטות גם לא כל כך גדול, אבל דקה 81, אני כובש עוד גול וזה פתאום 4-2.
דקה 85 קרן לי, המלדיבי (שיש לו המון כיבוש- הרבה יותר מהירדני הנגחן, ולכן אם הוא נוגח בקרן זה לרוב גם נגמר ברשת) נוגח, בשניה הראשונה אני חושב שיש עוד סיכוי לנקודות, אבל הנגיחה שלו נעצרת בשוער המצויין של עופר.

ו2 דקות אח"כ, המלדיבי סוף סוף מבקיע וזה פתאום 4-3, אבל אז אל קסס סוחט קרן, ועד ששחקן אצל עופר נוגח והשוער שלי הודף כבר נגמר המשחק (בלי תוספת זמן, אם היו עוד 2 דקות, שרוב השחקנים של עופר היו בחלק המגרש שלי, מי יכל לדעת מה יהיה).

אבל אני לא מתלונן, היה משחק מצויין,קאמבק כמעט בחוץ מול אחת הקבוצות הטובות באירופה ובעולם, ואם לפני המשחק חשבתי לוותר אז מזל שלא החלטתי ככה.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il Jordy Cruijff >> piektdiena decembris 27 - 08:00
והיום מגיע היום הגדול:

בהצלחה לכל המשתתפות בו.

מחר גם יום די גדול:
הפועל מול חיפה, אני מול מידפילד, ובנוסף משחק חשוב מאוד של הפועל בפלייאוף ליגת האלופות, הוא פייבוריט לעליה, אבל גם היריבה שלו לא פראיירית בכלל.
בהצלחה.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> piektdiena decembris 27 - 15:51
באמת יום של שני משחקים אדירים.
אצלי יש בעיה קשה שהבלם התותח שלי מושעה מהמשחק - דבר שיוצר בעיה אדירה, ובמצב הזה לפי הניתוחים מצבי לא מזהיר בכלל - אני חותם מעכשיו על תיקו.

במשחק השני נראה לי שייצא 2-2 - אבל באמת אי אפשר לדעת.
שיהיה לנו ערב מרתק.
לגבי מחר - משחק העונה האמיתי שלי - כפי שצוין אני מעט יותר טוב, אבל ליריבה שלושה חלוצים חזקים מאוד. מקווה לניצחון ללא ספיגת שערים במשחק - 2-0 לי יהיה תוצאה נהדרת.
אבל מקווה לעבור את הערב בשלום.
שבת שלום לכולם!!!
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> piektdiena decembris 27 - 19:41
והיום הגדול עמד בכל הציפיות שהיו ממנו. שערים רבים, מהפכים וכל מה שרק אפשר לבקש ממשחקי עונה.

במשחק הראשון הפועל עולים ל 2-0 בשלב יחסית מוקדם אבל כמו מול עופר השחקנים של מכבי לא מוותרים והפעם זה משתלם להם כאשר הם מצליחים להפוך את התוצאה ולנצח 4-2.

במשחק השני עליתי ל 1-0 מהיר אבל איך שזה קרה עופר כבר הספיק להבקיע שניים ולעלות ל 2-1 אחרי שהצלחתי להשוות עופר שם עוד שניים ועלה כבר ל 4-2 לפני שצימצמתי ל 4-3 במחצית, ואיזו מחצית. בתחילת המחצית השנייה ברק סופג צהוב שני ומשאיר את עופר עם 10 שחקנים ומעט לאחר מכן אני מצליח להשוות. אז עברו כמעט 25 דקות ללא שערים (שזה המון למשחק הזה) עד שסוף סוף הצלחתי להפוך את התוצאה ולנצח את המשחק.

אין ספק, יום גדול לכדורגל הישראלי.
בהצלחה מחר לבסטה באירופה.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Jordy Cruijff >> piektdiena decembris 27 - 20:17, Labots piektdiena decembris 27 - 20:19
בהחלט 2 משחקים מצויינים שעמדו בציפיות שלהם.

במשחק הראשון שלי מול הפועל, 2-0 מהיר להם, אבל במשחק כמו שהיה לנו היום, שכל קבוצה בועטת כמעט 30 פעמים לשער, לא זה מכריע, אלא היום של השוער, למזלי הפעם השוער שלי תפס יום וזה התבטא בתוצאה.

במשחק של חיפה עם עופר אז אכן 4-3 לעופר במחצית, למרות שלחיפה היו הרבה מצבים, אבל סיפור המשחק זה האדום: די מפתיע לדעתי, שהשחקן של עופר היה עם 2.62 תיקול+3.15 טקטיקה, והשחקן של חיפה (זה בשני המקרים היה אותו אחד- החלוץ הויטנאמי), עם 3 טקטיקה ו0.65 תיקול, ופעמיים השחקן של עופר עשה עליו עבירה ששווה צהוב ומורחק, אני מניח שהיה מעורב פה המון מזל לטובת חיפה, אבל גם בלי הם היו ביתרון בבעיטות (שמתישהו סביר שהיה מתורגם ליתרון בתוצאה, השאלה רק אם הם היו מספיקים לעשות מהפך עד סיום המשחק).

בכל מקרה אכן יום גדול לכדורגל הישראלי, נקווה שיגיעו עוד ימים כאלה בהמשך.

מחר גם יום מעניין, בעיקר בגזרת הפועל:

משחק בית בפלייאוף האלופות+ משחק בית מול חיפה.

וגם אני בחוץ מול מידפילד זה משחק מעניין.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il ofer cohen >> piektdiena decembris 27 - 20:51
היו משחקים ומעולים ומרתקים
הפעם ידי היתה על התחתונה מול חיפה
ברכות לחיפה שבורחת לליגה עם 100% הצלחה גם בבוגרים וגם בנוער !!!
il ofer cohen
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-02-05
il basta >> piektdiena decembris 27 - 21:05
אכן יום מעולה, אבל כפי שציינתי - המשחק הקריטי הוא מחר וביום שני.
מקווה לנצח מחר - ולעשות חצי עבודה...
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> piektdiena decembris 27 - 21:32
תודה על הברכות אבל יש עוד 30 משחקי ליגה פלוס אירופה. מי יהיה זכאי לברכות בסוף עוד מוקדם לקבוע. ו 100% הצלחה בנוער זה אולי נחמד אבל מה שמעניין אותי במשחקים האלו זה נקודות הניסיון לשחקנים, התוצאות לא ממש.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Jordy Cruijff >> sestdiena decembris 28 - 08:10
אכן, כל הכבוד לחיפה על ה100% בשני המפעלים.

בנוער- קשה לצפות משהו אחר מקבוצה שיש לה את פוסטר וסארי (שני חלוצי 5~ איכות), בקישור גם כמה לא רעים ובהגנה 3 שחקנים של 5 איכות, בשער שוער 4.2 איכות.

בבוגרים- המשוכה האמיתית היחידה שהייתה לה זה עופר בבית (היה גם משחק עם ניר יפה שהיה מסובך אבל היה צפוי שהם ינצחו), ואם הם אכן ניצחו את עופר בבית (לא בקיא באחוזים של זה, אבל אני מעריך שיש איזה 40-50), אז אין סיבה שגם פה הם לא יהיו במאזן מושלם.

בהצלחה להפועל במשחק החשוב מאוד שלהם באירופה, אכן ליריבים שלהם יש התקפה לא רעה, אבל גם להפועל... נקווה שעם שלושת המגנים הם ישיגו תוצאה טובה.

ויש גם הגרלת גביע, למרות שלא כל כך אכפת מהמפעל הזה, רצוי שנסדר גמר בין 5 הראשונים כדי ששנה הבאה מידפילד (ולא קבוצה מליגה 3 עם קצת מזל והגרלה טובה) יגיע ישירות לשלב הבתים, ולא יצטרך לעבור את סיבוב המוקדמות שבלי דירוג טוב אין לו הרבה סיכוי.
בגביע המפגש הכי מסובך למישהי מה5 הראשונות זה מידפילד בחוץ מול חולון, בהצלחה, בשאר המפגשים כנראה הפייבוריטיות יעלו- אני ועופר מול קבוצה בליגה 4 בחוץ, הפועל מול קבוצה מליגה 3 בחוץ, חיפה מול שמאיה טים בבית.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> sestdiena decembris 28 - 19:06
משחק די מאכזב שלי באירופה - בקושי ניצחתי 3-2 .
הגומלין ביום שני נראה אתגר לא קל בכלל , בטח כשאני רואה את הסימולציה.
בינתיים משחק קשה ביותר נגד הפועל חיפה - השחקנים עייפים ואפילו לא מרוצים נגד בניון וחבריו.
מקווה לגרד תיקו, ואולי יהיה נס ולנצח - למרות שלא אופתע אם אספוג אפילו תבוסה עקב עייפות השחקנים. בכל מקרה הראש כבר ביום שני...
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sestdiena decembris 28 - 20:05
וגם ביום הזה אני וחיפה עם היד על העליונה.

צריך אבל לציין שהיריבות שלנו היו עייפות (במיוחד בדקות הסיום), בכל מקרה, לא רושמים את זה בטבלה...

בהצלחה להפועל ביום שני, משחק מאוד חשוב ונקווה שהוא יצליח בו.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> sestdiena decembris 28 - 20:07
אכן סוף שבוע קשה ביותר עבורי - במיוחד בליגה ( כאן אני רגוע כי לא יהיה אסון לסיים רביעי ) אבל באירופה כאמור ציפיתי ליותר.
כל הכבוד במיוחד למכבי שניצחה בענק במגרש לא קל בכלל!!!
בהצלחה לנבחרת מחר!!!
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> pirmdiena decembris 30 - 07:17
תודה, מול מידפילד בחוץ הסקאוט (וההיגיון), אמר שזה משחק קשה מאוד, אבל הצלחתי לעבור הרבה תודות לשוער שהיה מצויין, התוצאות במשחק לפי הסקאוט נעו בין 3-2 לי ל3-3 ומידי פעם גם 3-2 לו (ס"ך בערך 60% לניצחון שלי, שזה לא הרבה בכלל), ההתקפה עשתה את המצופה וכבשה 3, אבל ההגנה (בעיקר תודות לשוער) ספגה רק 0, גם מולך הוא היה טוב מאוד, ונראה לי הוא המצטיין שלי ב2 המשחקים הללו (שהיו 2 המשחקים הכי חשובים שלי עד עכשיו).

בכל מקרה מה שהיה היה ועכשיו צריך להתרכז בעתיד, בהצלחה להפועל במשחק הסופר חשוב שלהם באלופות, אני בטוח שבסטה יתכונן למשחק בצורה המיטבית, אבל זה יהיה תלוי בעיקר במזל, נקווה שיהיה איתו.

מחר הגרלת שלב הבתים השונים ואז יהיה הרבה יותר על מה לדבר (ואני חושב שיהיה ראוי לפתוח לזה כותרת נפרדת), נראה, קודם יש משחקים היום....
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il joest5 >> pirmdiena decembris 30 - 22:26
ומזל טוב להפועל ת"א שכמו גדולים מנצחים גם בחוץ ומצטרפים אלי ואל עופר לשלב הבתים של ליגת האלופות.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Jordy Cruijff >> otrdiena decembris 31 - 05:41
כן, מזל טוב להפועל תל אביב על אחד הניצחונות הגדולים שלהם בתולדות המועדון, מגיע להם, יש להם קבוצה מצויינת.

ועכשיו שלב הבתים מתחיל, ניתוחים ופרשנויות בכותרת אחרת.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08