Līga - Izraēla 54.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

הישראליות באירופה עונה 7 (116)

il Jordy Cruijff >> ceturtdiena janvāris 9 - 22:32
חחח
זה לכותרת אחרת
אבל גם מחר
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il Jordy Cruijff >> piektdiena janvāris 10 - 06:23
בינתיים חיפה מנצח גם, לסופית יום גדול של הישראליות.

עכשיו הכל תלוי במחזור האחרון- עופר צריך לעשות את התוצאה של הלטבים
הפועל צריך תיקו ומעלה
חיפה צריך ניצחון

אצלי מה שיהיה יהיה טוב, עדיין אני יעדיף לנצח.

נקווה לטוב, אני מאמין שאנחנו יכולים.

סקירת המצב של הליגה הישראלית באירופה- באיזה 2-3 בצהריים.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il Jordy Cruijff >> piektdiena janvāris 10 - 12:30, Labots piektdiena janvāris 10 - 14:30
ולסיכום המיוחל:

אני יערוך השוואה בין היריבה שלנו השנה, ואז השוואה נוספת ליריבה שלנו שנה הבאה.

השנה (אנחנו מול איטליה):
כרגע יש לנו 43.5 נקודות, שהחשבתי רק את הניצחונות שלנו ואת הבונוס על העליה לשלב הבתים של האלופות (לא ספרתי לשלב הבא, אם אני אספור יהיו לנו 51.5 ואולי גם 55.5 אם הפועל תעלה).

בסיבוב האחרון אני מעריך לפחות 3 ניצחונות במדינה, זה אומר עוד 6 נקודות וביחד עם מה שהיה קודם 49.5 נקודות, ואני מעריך 3 עולות בליגת האלופות, זה אומר 12 נקודות 61.5 נקודות.

ואם מחלקים את זה במספר הנציגות (6), זה יוצא 10.25 שמתווסף לדירוג המדינה, זה מה שצפוי בטווח הקרוב.
ועוד 4 פעילות

מ4 פעילות, אני מעריך שיהיו לנו עוד 7 ניצחונות ותיקו ביחד (למרות שכמובן ממש אי אפשר לדעת, ניחוש גמור, זה אומר שלפי הניחוש יהיו לנו 76.5 נקודות, חלקי 6 זה 12.75 וזה מה שאנחנו צפויים לסיים.

האיטלקים (4 נציגות באלופות, אחת באירופה)-
יש להם רק מניצחונות והעפלה לשלב הבתים 49 נקודות, אני מעריך שהם ינצחו 3 פעמים ותיקו בסיבוב האחרון, זה עוד 7 ויוצא 56, וגם ש3 יעלו לשלב הבא באלופות, זה יוצא 68.
משמע, אם נחלק ב7 (מספר הנציגות שלהם) זה יוצא 9.714 נקודות למדינה, ו4-5 קבוצות פעילות.

אח"כ, עם ה4-5 קבוצות הפעילות שלהם אני צופה להם 7 ניצחונות ותיקו (כמונו, הערכה גסה)

וזה יוצא 83/7 נקודות למדינה וזה 11.857.

אז אנחנו צפויים לגמור נקודה מעליהם רק השנה, ועוד ה2.7 נקודות יתרון שכבר יש אמור לתת לנו פער של 3.7 שיספיק השנה.

לעתיד, שלנו יהיו 7 נציגות ולהם 6, זה יהיה יותר קשה.

וכמובן שאנחנו צריכים לעשות את מה שאמרתי, כל מיני נפילות אצלנו או הצלחות שלהם והתוצאה משתנה לחלוטין.

ולסיכום: הם לא מאיימים עלינו כמו שחשבתי, אבל עדיין צריך לשים עין.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> piektdiena janvāris 10 - 12:39
ומה עם השוודים?
אמרת שלטווח הבינוני הם מאיימים עלינו.
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> piektdiena janvāris 10 - 12:41, Labots piektdiena janvāris 10 - 14:48
ועכשיו למאבק של שנה הבאה- אנחנו מול השבדים:

אנחנו- אפשר להעתיק מה שכתוב למעלה, הצפי זה 12.75 נקודות, אבל נקודה שתיים לכל כיוון לא תהיה הפתעה גדולה מידי.

השבדים (2 נציגות באלופות, 2 נציגות באירופה):

להם יש נציגה אחת שעפה באלופות, אחת שעולה לשלב הבא באלופות (ההיא שבבית של חיפה, נקווה שחיפה ינצחו אותם במחזור הסיום ויעלו מהפסגה),
ובאירופה- 2 הנציגות שלהם צפויות לעלות מהמקום השני

משמע, בסיבוב הבא צפויות להיות להם נציגה אחת באלופות, ו2 באירופה, שכול(לפחות האלה באירופה, נקווה שחיפה ידאג שגם באלופות), יקבלו הגרלה קשה ולא יצברו הרבה ניקוד מעבר (משהו כמו 3 ניצחונות).

אבל כרגע, צפויות להם להם 39.5 נקודות בסיום שלב הבתים, וכאמור עוד 6 נוספות זה 45.5, ואם מחלקים במספר הנציגות שהוא 6 מקבלים 7.5

זה אומר שהציפייה זה לעשות עליהם פער 5 נקודות העונה, אם מוסיפים את פער ה3.8 נקודות שיש לנו עכשיו, מקבלים 8.8 נקודות שאנחנו עליהם וזה בדיוק היתרון שיקזזו לנו שנה הבאה (כי כאמור מוחקים את התוצאות בשנה הראשונה).

זה אומר ששנה הבאה נצטרך (עם 7 נציגות), לעשות אותו ניקוד כמוהם בשביל לשמור על מקום (שוב, בהנחה ששום קבוצה לא תפתיע).

אז גם פה אנחנו במצב טוב, אבל צריך להיות עם היד על הדופק.

כל ניצחון (שמביא 0.33 דירוג), חשוב, אז לא לוותר גם אחרי שמבטיחים מקום (אני אקח את זה לתשומת ליבי).
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> piektdiena janvāris 10 - 13:22
מקווה לנצח מחר!
משחק ממש לא קל, והתותח שלי בקישור מושעה.
מאמין שיהיה לי פה ניצחון דחוק שיביא נקודות דירוג.
בהצלחה לכולם מחר באירופה!!!
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> piektdiena janvāris 10 - 14:23
ניתוח יפה מאוד !!!
il ofer cohen
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-02-05
il Jordy Cruijff >> piektdiena janvāris 10 - 17:22, Labots piektdiena janvāris 10 - 17:26
תודה...

וכן בסטה, נקווה שתנצח מחר, גם תיקו יהיה לא רע, אבל בטוח שלא יהיה קל.

ובינתיים גם יש כמה משחקים מעניינים בליגה, עוד שעה אני מול עופר, מחר עופר מול חיפה והפועל מולי, מחרתיים חיפה מול הפועל ואני בבית מול מידפילד.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il joest5 >> sestdiena janvāris 11 - 08:25
ואחרי 3 משחקים באירופה היום קשה להגדיר את היום כמוצלח או לא. אני טוחן הרכב מחליפים של השבדים ומבטיח מקום ראשון ומכבי טוחן הרכב של חצי מחליפים וחצי שחוטים של הליטאים.

האכזבה של היום באה מכיוונה של הפועל שמפסידה בבית לאוקראינים ולא ממשיכה לשלב הבא בליגת האלופות. יחד עם זאת לא בטוח שההפסד הזה כזה נורא. בליגת האלופות להפועל היה קשה מאוד לעבור את השלב הבא בעוד בליגה האירופית (אליה היא כרגע עברה) יש לה סיכוי לא רע לדעתי להגיע די רחוק. אם זה יקרה אולי אפילו טוב שהיא הפסידה היום.

נשארה עוד עופר10 שאחרי ההפסד של הלטבים הבטיחה את המקום הראשון ונותר לה לשחק רק בשביל נקודות הדירוג.

בהצלחה לכולנו בשלבים הבאים.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il basta >> sestdiena janvāris 11 - 09:46
אני מאוכזב, אבל כפי שצוין ממש לא קריטי כי אולי אפילו זה יהיה לטובה.
מקווה לקבל הגרלה טובה והשאיפה היא להגיע לרבע גמר.
בהצלחה לעופר היום
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sestdiena janvāris 11 - 13:34
יפה, כולנו ממשיכים לשלב הבא, ומקבלים את הניקוד שחזיתי (3 ניצחונות), בסטה לצערנו הפסיד, אבל מי יודע, זה גם יכול להפוך לשמחתנו, תלוי בהמשך, הוא אחת הקבוצות החזקות באירופה ויכול להגיע רחוק.

כרגע כולנו עלינו מהדרג העליון, אז נקווה להגרלות טובות, לכל אחד מאיתנו יש סיכוי להגיע רחוק, ונקווה שכמה שיותר ננצל אותו.

אם ניתן עכשיו עונה מעבר לציפיות זה יכול לסדר אותנו לכמה שנים הקרובות.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> sestdiena janvāris 11 - 13:58
איך אני נחשב בהגרלה?
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sestdiena janvāris 11 - 14:11
לוקחים את ה12 הראשונות באירופה, ואת ה4 הראשונות (לפי ניקוד) מבין אלו שסיימו 3 באלופות לדרג הראשון, את ה12 השניות באירופה, ואת ה4 האחרונות שסיימו 3 באלופות (לפי ניקוד), לוקחים לדרג השני.

כך שאתה (ואני), נכלל בדרג הראשון, מכאן לדירוג המועדון וכו' אין שום השפעה, רק מזל.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> sestdiena janvāris 11 - 16:04
יפה...
בהצלחה בהגרלה לכולנו
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> sestdiena janvāris 11 - 16:46
כן, הגרלה יותר חשובה מהיכולת במשחקים עצמם לפעמים...
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08