Jordy Cruijff >>
piektdiena janvāris 10 - 12:30, Labots
piektdiena janvāris 10 - 14:30 ולסיכום המיוחל:
אני יערוך השוואה בין היריבה שלנו השנה, ואז השוואה נוספת ליריבה שלנו שנה הבאה.
השנה (אנחנו מול איטליה):
כרגע יש לנו 43.5 נקודות, שהחשבתי רק את הניצחונות שלנו ואת הבונוס על העליה לשלב הבתים של האלופות (לא ספרתי לשלב הבא, אם אני אספור יהיו לנו 51.5 ואולי גם 55.5 אם הפועל תעלה).
בסיבוב האחרון אני מעריך לפחות 3 ניצחונות במדינה, זה אומר עוד 6 נקודות וביחד עם מה שהיה קודם 49.5 נקודות, ואני מעריך 3 עולות בליגת האלופות, זה אומר 12 נקודות 61.5 נקודות.
ואם מחלקים את זה במספר הנציגות (6), זה יוצא 10.25 שמתווסף לדירוג המדינה, זה מה שצפוי בטווח הקרוב.
ועוד 4 פעילות
מ4 פעילות, אני מעריך שיהיו לנו עוד 7 ניצחונות ותיקו ביחד (למרות שכמובן ממש אי אפשר לדעת, ניחוש גמור, זה אומר שלפי הניחוש יהיו לנו 76.5 נקודות, חלקי 6 זה 12.75 וזה מה שאנחנו צפויים לסיים.
האיטלקים (4 נציגות באלופות, אחת באירופה)-
יש להם רק מניצחונות והעפלה לשלב הבתים 49 נקודות, אני מעריך שהם ינצחו 3 פעמים ותיקו בסיבוב האחרון, זה עוד 7 ויוצא 56, וגם ש3 יעלו לשלב הבא באלופות, זה יוצא 68.
משמע, אם נחלק ב7 (מספר הנציגות שלהם) זה יוצא 9.714 נקודות למדינה, ו4-5 קבוצות פעילות.
אח"כ, עם ה4-5 קבוצות הפעילות שלהם אני צופה להם 7 ניצחונות ותיקו (כמונו, הערכה גסה)
וזה יוצא 83/7 נקודות למדינה וזה 11.857.
אז אנחנו צפויים לגמור נקודה מעליהם רק השנה, ועוד ה2.7 נקודות יתרון שכבר יש אמור לתת לנו פער של 3.7 שיספיק השנה.
לעתיד, שלנו יהיו 7 נציגות ולהם 6, זה יהיה יותר קשה.
וכמובן שאנחנו צריכים לעשות את מה שאמרתי, כל מיני נפילות אצלנו או הצלחות שלהם והתוצאה משתנה לחלוטין.
ולסיכום: הם לא מאיימים עלינו כמו שחשבתי, אבל עדיין צריך לשים עין.