Līga - Izraēla 60.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

עונה 17 (127)

il Dave >> trešdiena jūnijs 17 - 11:58
בכל פעם שאני מתחיל לדבר אני מתחיל להפסיד, אז אני שותק :)
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka
il טל >> trešdiena jūnijs 17 - 13:54
כנ"ל
il טל
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-07-20
il matanb >> piektdiena jūnijs 19 - 07:09
לפני כמה ימים שמתי לב לבאג
כשיש משחק בית, הכנסות האצטדיון לא מופיעות בסוגריים אלא ישר מתווספות להכנסות העונתיות מהאצטדיון
il matanb
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-08-08
il matanb >> sestdiena jūnijs 27 - 07:38
ושוב קבוצה ננטשת
אולי זה משאיר לי סיכוי להישאר ליגה בעונה הבאה
il matanb
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-08-08
il Dave >> sestdiena jūnijs 27 - 19:56
ניצחון ליגה שלישי העונה על עופר, הישג שלא יחזור על עצמו לעולם אני מתאר לעצמי...
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka
il basta >> sestdiena jūnijs 27 - 20:12
ועוד עופר בעונת שיא!!! גמר ליגת אלופות!!!
אתה הרסת לו את האליפות...
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il ofer cohen >> sestdiena jūnijs 27 - 21:55
דייב,
ההישג שלך עלי לא מקרי
פאן אחד שלו הוא זה שאני נותן יותר מאמץ באירופה ופחות בליגה (מניח ומקווה שהמקום ה 3 סגור).
פאן לא פחות חשוב - הקבוצה שלך הולכת ומשתפרת בצעדי ענק !!! אתה עוה עבודה נהדרת וזה בא לידי ביטוי כל העונה, לא רק במשחקנים נגדי !!!
il ofer cohen
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-02-05
il Dave >> svētdiena jūnijs 28 - 09:15
תודה, אבל זה אכן ניכר, חוץ מהפוקס שלי אצלך בבית אני חושב שהשקעת על משחקים אירופים באותם ימים בהם נפגשנו ואין לי ספק שמעבר למזל היה פה גם פאן של עייפות
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka
il Dave >> svētdiena jūnijs 28 - 18:49
כנראה שכשהמזל איתך אז לא ממש משנה כל השאר... עוד ניצחון מאוד לא צפוי הפעם על הפועל, גם חיפה איבדה נקודה מול סתיו
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka
il matanb >> svētdiena jūnijs 28 - 19:07
מדיבור על להשיג בקושי מקום 7, הפכת למועמד למקום 4
il matanb
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-08-08
il טל >> pirmdiena jūnijs 29 - 05:45, Labots pirmdiena jūnijs 29 - 05:45
עונה מוצלחת מאוד שלך דייב, האמת, גם אני מרוצה מהקבוצה שלי העונה, אבל אין ספק שההצלחה שלך היא ענקית לעומת שלי.

היום משחק חשוב מאוד: אני מולך, אם אפסיד, אצטרך להילחם עם מכבי על המקום האחרון באירופה. אם לא, עדיין יישארו כמה סיכויים...
בהצלחה היום!
il טל
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-07-20
il joest5 >> pirmdiena jūnijs 29 - 09:47
אכן מאבק מעניין על מקומות 4-6 אם כי בכל הקשור לאירופה הוא לא כזה משנה. ההבדל בין להתחיל בשלב הראשון או השני של המוקדמות בליגה האירופית לא כזה משמעותי ואת המקום בשלב הבתים יקבל סתיו בכל מקרה מאחר והגיע לגמר הגביע נגדי (כלומר אני לא צריך את המקום בשלב הבתים בליגה האירופית כי אשחק בליגת האלופות ולכן המתמודדת מולי בגמר תקבל את הכרטיס הזה בכל מקרה).
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Dave >> pirmdiena jūnijs 29 - 10:48
וואלה, אני כבר שנים במשחק ועדיין לא מבין איך הולכים כל החישובים האלה
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka
il joest5 >> pirmdiena jūnijs 29 - 11:10
עד כמה שידוע לי החישובים האלה תואמים גם למציאות, לא רק למשחק.

בכל מקרה, נכון לעכשיו (בעונה הבאה זה אמור אפילו לגדול בגלל שיפור מעמדנו באירופה)יש לישראל 3 מקומות בליגת האלופות כששניים לשלב הבתים ואחד לפלייאוף. 3 המקומות הראשונים בליגה מקבלים אותם. פרט לכך יש עוד כרטיס לשלב הבתים בליגה האירופית שמוענק לזוכת הגביע, רק שאם זוכת הגביע היא אחת מ3 הראשונות אין לה צורך בכרטיס הזה (כי יש לה כרטיס למפעל בכיר יותר) הוא מועבר לסגניתה. אם גם הסגנית היא אחת משלושת הראשונות ולא צריכה אותו אז הכרטיס הזה מועבר למקום הרביעי בליגה. בנוסף יש עוד שני כרטיסים לשלב הראשון והשני במוקדמות הליגה האירופית שמוענקים למקומות הבכירים ביותר בליגה שלא זכו באחד מארבעת הכרטיסים הקודמים.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Dave >> otrdiena jūnijs 30 - 20:24
שלשה מחזורים לסיום, מתח גדול בצמרת הכולל מפגש ישיר בין המובילות, בנוסף חיפה תפגוש גם את עופר כך שהכל פתוח לחלוטין

מקומות 4-6 קצת פחות מעניין אבל גם פתוח בעיקר ביני לבין סתיו, מעריך שהמנצחת במשחק שסוגר את העונה בינינו יזכה במקום הרביעי, סביר שתיקו יספיק לסתיו גם כן

בתחתית קצת פחות מעניין אם כי שמעיה הראה סימני התאוששות עם 2 נצחונות מפתיעים אבל גם אם יגבר על ירושלים המשחקים שלו קשים יותר ואני מעריך שירושלים יצליחו להתחמק גם מהפלייאוף במחזורים שנותרו
il Dave
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-22
il FC Wanaka